Regisztráció Blogot indítok
Adatok
+vagyOKderMedve

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  „Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy mindig is azt gondoltam, vannak olyan vezetőink és egyéniségeink a Fideszben, akik el tudnák végezni az én munkámat, elnökölni tudnák és hasonló sikerrel vezetnék el szövetségünket, mint én tettem eddig. Nem pont ugyanúgy, nem pont…..
Schuster Lóránt P. Mobil-vezetőnek kijött egy könyve, a Kaptafa. Nem vállalta senki a kiadást, szóval szerzőiben jelent meg vécépapíron, ahogy Schuster mondja. Azért nem kockáztatott senki, mert alaposan alázza a zenésztársait benne, Schuster számít is a perekre. A Blikk idézett…..
Bud Spencert aligha kell bárkinek is bemutatni. Terence Hill-lel közös filmjeiket valószínűleg egészen az apokalipszis bekövetkeztéig, sőt minden bizonnyal utána is heti rendszerességgel fogják sugározni. Az örökös kedvenc bunyós páros együtt és külön is szépen elboldogult, de talán nem…..
+vagyOKderMedve 2015.11.21 14:23:44
@Sir Gombóc: Én is szinkronosra emlékszem, bár k. régen volt.
Ha a fiatalabb generáció nem is, de a harminc-negyven (ötven-hatvan) éves korosztály biztosan emlékszik gyerekkorából / fiatal éveiből olyan westernfilmekre, melyekben különösen ismerős tájakon már-már bántóan jellegzetes német (értsd: szőke-kékszemű, határozott arcélű,…..
A nappaliban ugrálok egyedül, mint egy hülye.  Vitray Tamás közvetítette: „Détári, lődd már be! Na végre, legalább ez bent van”. 1986-ot írtunk, Kanada ellen szenvedtünk a világbajnokságon. Ez volt a második gólunk és 2-0-ra nyertünk csapnivaló játékkal. Aztán…..