Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Intimitás Gourmet

0 bejegyzést írt és 505 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gyümölcsös tál mint űrállomás, vasaló lézerpisztoly gyanánt és a Kárpátok Kirk kapitánya. Erős volt az első magyar sci-fi...
Múlt hét pénteken került a boltokba a Rammstein tíz év után megjelent legújabb sorlemeze. A cím nélküli korong, melynek dalai közül már a Deutschland, a Radio és az Ausländer is videót kapott (még kettő fog az előzetes tervek szerint) tizennégy országban nyitott a lemezeladási…..
Ötven millió forintot lehet nyerni az ATV-n hamarosan bemutatkozó, 500 - Az ország géniusza című vetélkedőjében, ami a TV2-n frissen besült Legyen ön is milliomos!-hoz hasonlóan tudásalapú, és ha csak az amerikai eredetiből indulunk ki, eléggé megizzasztja a játékost. Mert hát, 500 kérdés, baszki...
Ahogy tippeltem, Villám úr egy talkshow-ba tér vissza a tévébe, amit a Last Week Tonight with Jon Oliver és a veterán Daily Show mintjára készít a Comedy Central. A Heti dörgés Villám Gézával című műsor a magyar Comedy Central első evening show-ja, és azért fontos hangsúlyozni, hogy a magyar…..
Karakter Halálkacaj 2018.12.07 10:00:00
Pár évvel ezelőtt egy barátommal egy új törvénymódosításról, az úgynevezett „szociális temetés” bevezetéséről vitatkoztunk. Akkoriban ez a téma nagyon „ment” a hírekben, sokan fölháborodtak rajta, jogvédők is megszólaltak. Nekem nem volt igazán kiforrott…..
Intimitás Gourmet 2018.12.10 11:54:08
Vannak olyan amerikai sorozatok (Dallas, Vészhelyzet, Rabszolgasors, stb), melyek úgy épültek be a magyar néplélekbe, hogy arra igazán logikus magyarázat nem nagyon akad. Ilyen az USA-ban 1990-95 között vetített Northern exposure, amit Miért éppen Alaszka? címmel 1994-től vetített szépen sorban a…..
Intimitás Gourmet 2018.11.22 16:06:58
Az Aranyélet második évadában egy régi tétel igazolódott be, miszerint bronzszobor > koponya, és Hollós Endre ezzel a lendülettel távozott is az árnyékvilágból - de nem a sorozatból. A harmadik évadban egy klasszikus húzásnak köszönhetően tért vissza, a "ha ezt látod, akkor én már halott vagyok"…..
A Roncsok című sorozat legújabb részében két darab Renault autót fogunk megnézni...
Intimitás Gourmet 2018.11.06 16:24:05
Folytatódik spoileres kibeszélőnk az HBO Aranyélet című sorozatáról, a legújabb poszt témája a harmadik évad ötödik és hatodik része...
Intimitás Gourmet 2018.11.06 13:24:55
@RTB: a sztori jó, a karakterek jók, de a dramaturgia borzalmas. kevesebb több lett volna.
A Corgi a gyűjtők körében legalább annyira ismert és kedvelt mint a Matchbox és a többi hasonló márka. A Corgi is nagyon régen a piacon van a kisautóival.A rendkívül részletgazdag kisautókat öröm kézbe venni és ez így volt már 1958-ban is. Igaz 1958-as autót nem tudok mutatni most nektek, de a…..
Ahogy azt a legutolsó katalógus megosztásnál ígértem nektek, természetesen folytatom a francia Majorette cég által évről-évre kiadott kiadványok bemutatását.Ezúttal az 1980-as prospektust osztom meg veletek, amiben egészen biztosan sok ismerős kisautót talál majd a mai 35-40 éves korosztály. RÉGI…..
Intimitás Gourmet 2018.10.13 19:50:29
Jó Étvágyat, Szabadnapomon, bringával mentem a belvárosba, mindenféle ügyeket intézni. Szép idő volt, meg úgyse jó Budapesten autózni a belvárosban, a tömegközlekedést hanyagolom, maradt a bringa. Már majdnem mindennel megvoltam, amikor is elkezdett korogni a gyomrom a Mester utca elején. Nem…..
Intimitás Gourmet 2018.10.09 20:19:58
KultúrSokk New York bandái 2018.08.29 16:53:40
Martin Scorsese méltatlanul keveset emlegetett műve egy kosztümös gengszterfilm, amely nemcsak az elfeledett történelmi korszak ábrázolása miatt egyedi, hanem mert igazi sztárparádét láthatunk benne, kiváló alakításokkal. Martin Scorsese mestere a New York-i alvilág bemutatásának, olyan…..
Gyakran éri az a kritika a Hollywoodot, hogy híján van az eredeti ötleteknek, és a kockázatmentes haszonszerzés érdekében inkább adaptációkat és folytatásokat ont ki magából. Egy júniusi cikk szerint az amerikai filmesek jelenleg több mint 130 folytatáson és előzményfilmen dolgoznak, amelyek…..
„Rém egyszerűnek tűnik ez a tipikus nizzai étel, de azért van néhány fortélya az elkészítésének” – mondja José Orsini, a Bistrot du Port séfje, aki a Le Figarónak árulta el titkait. Először is, friss zöldségek kellenek hozzá, mirelitből íztelen lesz. Kell hozzá paradicsom, lehetőleg olyan fajta,…..
Focker Blog Upgrade (2018) 2018.08.20 15:30:00
Ez az a film, amit már tűkön ülve vártam. Amiről minden kijött infót elolvastam, és több tucatnyiszor megnéztem az előzeteseit. Aztán befutott végre...és nem tudtam megnézni. Dolgoztam, mint az állat, végig egy egész hetet, a filmet pedig már szinte minden ismerősöm látta, mire odáig jutottam, hogy…..
Intimitás Gourmet 2018.08.21 10:07:05
A Kopaszi-gátra vitte ki a sajtót az RTL az őszi újdonságok bejelentéséhez, mármint szó szerint, vízitaxival, kettővel is menten, az egyikben Nádai Anikó, a másikban Puskás Peti fogadta az utasokat, de hálistennek nem ők kormányoztak. Ők csak műsort vezetnek majd, a Való Világ új szériáját, ami majd…..
Intimitás Gourmet 2018.08.14 15:33:17
@ujani: :D:D :D :D
minek?
Az Anyámra! azt mondani, hogy megosztó film, erősen eufemisztikus kijelentés. Már a kritikusok sem rajongtak érte egyöntetűen (volt, aki az évtized legrosszabb filmjének titulálta), a mozi nézők pedig egész egyszerűen utálták. Az amerikai filmpremierek közönség-elégedettségét mérő Cinemascore…..
A pörköltről A pörkölt lelke 2018.07.08 19:47:32
Évtizedes vita. Életre halálra menő küzdelmek, szájkarate és összeveszések. A szakma sem egységes, nem is volt az soha, és nem is lesz. Pörkölt? Zöldséggel vagy anélkül? Borral? Vízzel? Alaplével? Hát elmondjuk szerintünk mik az alapok. Jó hús. Ami friss, és olyan hentestől vesszük, akitől…..
Aki szereti a horror műfaját, az szeret szembenézni saját félelmeivel és kedveli azt a borzongás illetve rettegés nyújtotta különleges érzést is, mely a képernyő előtti biztonságban ücsörögve úgy járhatja át, hogy közben "az én mit tennék az ő helyében" örök kérdés boncolgatásával speciális…..
Intimitás Gourmet 2018.06.10 09:23:12
@haustart: anno VHS-en láttam, volt hatása
Már többször bejártam Mallorcát, ezért biztosan állíthatom: a sziget nyugati része merően egyedi és utánozhatatlan - viszont egyáltalán nem nyári vakációs úticél. © Gretta SÓLLER Tündéri kis város: van egyfajta megnyugtató, történelmi hangulata. Nyáron itt is – mint Mallorca minden más…..
Szerzőtársam, @Lucifer1990 ajánlotta a Billions (Milliárdok nyomában) című kiváló sorozatot. Az egyik főszereplője az államügyészt alakító Paul Giamatti és  feléségét alakító Maggie Siff kedvelik a BDSM-et. Egy ilyen jelenettel indít az első rész! A nyitó évad 6. részénél tartok jelenleg. Az 5.…..
Intimitás Gourmet 2018.05.19 19:41:11
@RisleyAddix: Mennyi egy színház jegy? Hedonsita sem drága, most 30-40-50-es korcsoportról beszélünk.
Újabb téma, újabb autós gyűjtés - ezúttal, ahogy a cím is mondja, híres sportolókról keresgéltem autós képeket. Igyekeztem a mai európai focistákat inkább kihagyni, mert az ő luxus- vagy sportautóikról szóló cikk és poszt volt már ezer, de nem mondom, hogy azért nem csúszott be egy-kettő. És…..
A tizedik Arany Málna-gálán a A bosszú börtönében, A karate kölyök 3., Star Trek V., Ágyúgolyó futam 3. és az Országúti diszkó szálltak ringbe a legrosszabb film kategória díjáért. A trófeát végül a William Shatner rendezte Űrszekerek vihette haza, de az Országúti diszkót sem jelölték hiába...
Pár hete mindenki olvashatta az Index címlapján, hogy Amerikában egy újabb, szektát sikerült felszámolni és vezetőit letartóztatni. A NXIVM nevű titokzatos szexszektát a 21 század egyik legdurvább szektájaként tartják számon, melyben zsarolás, agymosás, erőszak is jelen volt, és ami megdöbbentő,…..
Intimitás Gourmet 2018.05.16 09:43:29
@JogosDolgok: Évek óta figyelem őket. Az a rámenős levelek és az egytelen igaz út nekem mindig furcsa volt.
Az meg érdekesebb hogy bárkit kérdeztem itthon róluk akik foglalkoznak tantrával taóval, tudatos szexualitással senki nem tudott róluk semmit. Zártak, ez meg nagyon szektás.

Szomorú ilyet olvasni.
Intimitás Gourmet 2018.05.16 09:49:16
@czerka: Igen, nagyon könnyű a jót átfordítani. Maga a tao nagyon jó, és sok ma is használató dolog található ebben szexualitás fejlesztésére is. Ahogy a tantrában is.

Csak könnyű áthatni egy lilaköddel és vallási mesgzálottsággal üzletelni.

Mert tao Mantak Chia oktatásai is, és remekül használhatóak. Ez tao meste inkább a vicces. Az emberei minden zárt csoportban kampányoltak de ki is lettek rakva mindenhonnan. Ami nekem furcsa, hogy senki nem tud róluk semmit.