Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gaff

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez a cikk nem az oktatásügyről szól, habár a szerdai tüntetések adják az apropóját. Annak az apropóját mégpedig, hogy néhány szót szóljak arról a bizonyos, rengeteget emlegetett emlékezetpolitikáról. Az apropót nem kell egyébként nagyon keresgélni. Miközben a KLIK tényleg rosszul működik, s…..
Arról, hogy meghalok, önmagában nem kéne írnom, hiszen egyrészt mindenki meghal, másrészt annak sincs hírértéke, hogy a „mindenki”-be én is beletartozom – ezzel kb. óvodás korom óta tisztában vagyok. Keresztény koromban mindennap imádkoztam „a jó halál kegyelméért”; ez komplex fogalom, amelybe…..
Korábbi posztunkban a történelem híres alakjainak mondásait gyűjtöttük össze Jézusról. A válogatásban szerepelt egy idézet Bonaparte Napóleontól, aki Szent Ilona szigetén hasonlította össze a nagy hadvezérek, birodalomalapítók – beleértve önmagát is – művét Jézus földi tevékenységének eredményeivel.…..
gaff 2016.01.05 20:25:56
@Mítoszromboló: hát koma nem sokat voltál képes megérteni a leírtakból. Napóleon ugyanis nem azt mondja hogy Jézus pusztán csak ember hanem hogy Isten is.ami tökéletesen megfelel a valóságnak

" Krisztus bebizonyította szenvedésén keresztül, hogy Ő az Örökkévaló Fia. Tanításai mindegyike egyetlen és ugyanazon téma körül forognak: örökkévalóság." Napóleon

"Ha Jézus univerzális győzelme nem Magától Istentől lenne, akkor ez az ateizmust igazolná." Napóleon

„Micsoda bizonyíték ez Krisztus isteni voltáról! "-Napóleon

olvasd Isten szavát a Bibliát és világosságra juthatsz:

Jézus Krisztus aki örökké áldandó Isten:
„Én és az Atya egyek vagyunk” – mondta Jézus (János 10:30)