Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Maci Koala

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Abban megegyezhetünk, hogy amikor bármilyen kínai gyártmányú terméket vásárolunk az első dolog, ami felmerül bennünk: vajon meddig bírja? Sokan azt is kétségbe vonják, hogy a kínai gyártmányú termékek esetében lehet-e érvényesíteni maradéktalanul a garanciát. Ezeket a kérdéseket nincs miért…..
Maci Koala 2017.02.13 17:45:15
@Kivlov: Azt kifelejtetted, hogy legyen hozzá garancia is :D
Régóta szemeztem a Xiaomi Mi Pad 2-vel, mert a változások igazán üdvözítőek voltak az 1-es modellhez képest. Csinos fém ház, egészen jó processzor, remek, Apple által is használt kijelző, USB Type C port és sok egyéb érdekesség. Nem olyan régen értekeztem már a tabletekről, akkor a cél az volt, hogy…..
Olyan fotók, vagy videók, amelyek láttán még csak a szemöldökünket sem mozdítjuk meg a nyugati világban, könnyen életveszélyessé válhatnak egyes észak-afrikai, közel-keleti vagy ázsiai országokban. Következzen öt példa ilyenre a BBC helyi tudósítóinak gyűjtésében...
A rendező Lovász László hétfőn induló Lakástalkshow című műsorának első vendége Alföldi Róbert lesz, aki nagyon őszintén beszél a műsorban. Mint elmondta azért van szüksége ennyi munkára, hogy feledtesse magával: az élete egyes részein kudarcot vallott. „Hálás vagyok, mert a munkában mindig nagy…..
Maci Koala 2016.11.21 15:51:51
@kokuszpok1960: hogyne befolyasolna, mutasson mar vki legalabb egy magyarorszagon elo meleg ferfi part 40 felett akik legalabb 5 eve egyutt vannak....
Épp a napokban érkezett meg a saját Chuwi Hi10 Pro táblagépem, és bár a teszt még nem jött ki, annyit megoszthatok veletek, hogy érdemes befizetni a Chuwi Win10 és Remix OS alapú eszközeire. A legjobb az ebben, hogy EU raktárból rendelve (azaz áfamentesen) is csak 42.000 forintba kerül...
Itt született Mohamed és itt született meg az iszlám, az egyik legszigorúbb vallás. Valószínűleg sehol sem veszik olyan komolyan, mint Szaúd-Arábiában, hiszen ide nyúlnak vissza a gyökerek. Turizmus egyáltalán nincs. Belépni üzleti ügyben szabad, meghívólevéllel, illetve bonyolult vízum ügyintézési…..
A férfiak tesztoszteron szintje az idő előrehaladásával fokozatosan csökken, ezzel párhuzamosan romlik a szervezet anabolikus képessége, nő a regenerációs idő, fogékonyabbak leszünk a betegségekre, mindemellett pedig a bőr is elveszíti rugalmasságát. Mindezek ellenére mindig akadnak olyanok, akik…..
Még sosem volt Doogee telefonom, egész érdekes élmény ez az Y200. Doogee Y200. Hát nem örömteli, hogy olyan nevet kapott egy tökéletesen általános, alsó-középkategóriás kínai telefon, ami nem hajaz korunk egyik csúcskészülékének nevére sem? Teljesen olyan neve van, mint bármilyen Európában is…..