Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Don Galáb

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ilyet is csak NSZK retró erotikus filmekben láttunk, bejön az időjárásjelentő csajszi, kirakja a két mellét a muskátlis bajor ablakba és a forróságról mesél, meg arról, hogy érdemes lesz kihasználni a következő két napot, és már várjuk, hogy panaszkodjon, hogy…..
Mindig azzal vádoltok, hogy kevés a nő itt a blogon. Ezért mától javítjuk az arányokat, íme Wonder Woman és az ő nagyon gagyi akciójelenete cool zenére. ..
Üdv!A hajnali indulás után (simán kifértünk a nouadhibou-i Camping Abba kapuján, senki sem kért egy fillért se tőlünk, csak folytatódott a vállveregetés) nemsokkal a helyi halpiacon vett szép nagy homárokat Gyula egzotikus fűszerekkel elkésztette, nyolckor már az UFO…..
comment:com Azurák zsidózott 2008.09.15 12:58:00
Ősz van, hideg van, és ázott, rohadó szemét szaga van a városnak. Ezt az elviselhetetlen hétfőt legfeljebb egy kiadós médiazsidózás dobhatja fel. Az elkövető ezúttal Azurák Csaba volt, főműsoridőben zsidózott a Naplóban, na jó, csak azt mondta, hogy zsidóznak az autósok.…..
Alkotni, adni, majd visszavonulni   Aki szelet vet, vihart arat.   (Ősi kínai közmondás) (is lehetne)   Elárulok egy orvosi titkot: alacsony a vérnyomásom. Ez az egyetlen oka, hogy nézem a csigatévét. Tegnap például az fejtett ki terápiás hatást reám, hogy a Tények…..
Klipkritika - Desperado: Kerek az életA magát találóan Depsperadónak (sp.: kétségbeesett) nevező formáció már legalább egy évtizede jelenik meg újabb és újabb igénytelenségekkel a pop-piacon. Már az együttes neve nagyon ötletes. Látszik mögötte a nagyívű művészi…..
Autófília Save more than fuel 2008.05.28 14:00:00
Érdekes kezdeményezésről olvasok az Indexen: Olajcégek a kevesebb fogyasztásért Kezdő autósokon végzett tesztelések szerint mintegy 20 százalékos üzemanyag-megtakarítás érhető el azon ajánlások betartásával, amelyeket az európai olajvállalatok hirdettek meg az Európai…..
Sajnos még a hír legvadabb verziója sem sugallja, hogy Hitler találta volna ki az összeesküvéselmélet-hívők által nácizmussal is gyanúsított Walt Disney híres figuráit, mondjuk a zsidógyanús Hapcit. Amit viszont ténylegesen állít William Hakvaag, egy norvég háborús múzeum…..