Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Spontán Bloggerr

4 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hogy kerül valaki Miskolcról egy new york-i botanikus kert gyakornoki programjába, majd a szeptember tizenegyedikei terrortámadás tudósítói közé? Mi kell ahhoz, hogy aztán a YouTube magyar élharcosává váljon? Mit gondol a podcastek hazai jövőjéről? Zsiros László Róbert általában az aktuális Szertár…..
Az utóbbi napok arról szólnak a techvilágban, hogy egy rakat cég tiltakozik Trump iszlám országokat érintő beutazási tilalma miatt. De miért ez a nagy rinyálás, hát nem rendes amerikaiak ezek? De. De csak azért, mert engedték őket vagy az őseiket beutazni... nézzük a TOP10 techmigránst!..
Régi fiókokból, U-alakú rézcsőből és a mosogatáshoz használt szárítóból is lehet könyvespolc a nappaliban vagy a gyerekszobában - tette közzé a Buzzfeed. Kiválogattuk a legötletesebbeket a lap gyűjtéséből...
Az a jó hír, hogy az összes külföldön élő magyar nyugdíjas megkapta az Erzsébet-utalványt. Az meg a rossz, hogy semmire nem mennek vele...
Vajon a mi civil szervezetünk, a Tiszta Forrás Szövetség is rajta van a halállistán? Minden bizonnyal! Mi a bűnünk? Egy 5000 lelkes Pest megyei településen kétszer elkentük a fidesz száját az önkormányzati választáson. Nem kicsit, nagyon. Nem holmi kétharmad, hanem úgy istenigazán…..
MimiBlog Operai csodagyerekek 2017.01.13 11:14:51
Az Oxfordban született Alma Deutscher 6 évesen komponálta első zongoraszonátáját, első operáját pedig 2012-ben komponálta, vagyis alig több mint 7 évesen: a The Sweeper of Dreams világpremierjét 2013-ban Izraelben tartották. Második operája, a Cinderella tavaly készült el, de kamarazenei változatban…..
Online Filmek 2017    Nézz 2017-es online filmeket ingyen HD minőségben! Online filmek és sorozatok ingyen magyarul - magyar szinkronnal.   Tökéletes hang 3 Online Teljes Film HD Star Wars 8 Online Teljes Film HD Croodék 2 Online Teljes Film HD Gyilkosság az…..
Online Filmek 2017    Nézz 2017-es online filmeket ingyen HD minőségben! Online filmek és sorozatok ingyen magyarul - magyar szinkronnal.   Tökéletes hang 3 Online Teljes Film HD Star Wars 8 Online Teljes Film HD Croodék 2 Online Teljes Film HD Gyilkosság az…..
Egy ideje már ismét autóval járok munkába. Úgy döntöttem két évvel ezelőtt, hogy megöregedtem, és már ritkán járok kerékpárral. Pedig hajdanán még az emlékezetes pintérsanyai hófúvás napján sem ültem át más autójába, hanem hazatekertem, és fagyott, könnypárás tekintetekkel gondolok az ónos esőben…..
A napi családi közös étkezésnek számtalan előnye van, tanulmányok szerint elsősorban a gyerekeknek fontos. Amelyik családban ugyanis a közös vacsora szokássá vált, ott a gyerekek jobban teljesítenek az iskolában és testileg is sokkal fittebbek...
Az amerikai elnökválasztás kampányfinisébe érve már szinte csak arról hallunk, hogy miért nem alkalmas Trump a világ legbefolyásosabb vezetőjének állására. Félreértés ne essék: amit eddig láttunk és hallottunk, az bőven alkalmatlanná teszi a nagyvállalkozót a feladat ellátására. Épeszű ember nem…..
A béranyaság bár egyértelműnek tűnik, mégsem egészen az. Az ember fejében él egy kép, miszerint a béranya a saját petesejtjével, illetve a jövőbeli szülők spermiumával termékenyül meg, vagyis részben a saját gyermekét hordja ki a folyamat során. Bár kétségtelen, hogy létezik a béranyaság ezen…..
Idén sokat drágult a benzin és a gázolaj literenkénti ára, ám nemcsak a nemzetközi olajárak emelkedése miatt, hanem egy furcsa adóemelésnek köszönhetően is. Október elsejétől lépett életbe a kormány új intézkedése, amelynek értelmében, ha a Brent-olaj hordónkénti ára nem…..
A sikeres oktatási rendszerekről automatikusan a finnek és a Távol-Kelet országai jutnak eszünkbe. Amit azonban Szingapúr vitt véghez, az már-már a sikernél is több: Li Kuang-jao vezetésével a városállam néhány évtized alatt elérte, hogy a legszegényebbek közül a leggazdagabbak közé kerüljön, a…..
A YouTube to mp3 Konvertáló és Zene Letöltés Ingyen a legegyszerűbb online szolgáltatás amivel konvertálhatsz videókat mp3-ba. Nem kell regisztrálnod, az egyetlen dolog, amire szükséged van egy YouTube Link.   KATT IDE --> Az Online Youtube To Mp3 Konvertálóhoz    Mi a YouTube to mp3…..
Tavaly januárban jártunk először a Monsterben, amikor felfedeztük, hogy a belvároson kívül is van élet, vagyis, hogy a Vásárhelyi Pál utcában is lehet igazán finom hamburgereket találni. Azóta eltelt némi idő, és nemrég egy mind külsejében, mind tartalmában megújult étlappal álltak elő, amelyen sok…..
ADrenalin Cukorelvonó 2016.10.13 12:12:02
Egyetértek. A cukor ugyanolyan függőséget okoz, mint a cigi. És nehéz leszokni. Hiányzik az édes íz, és hiányzik a felpörgés, amit kivált a szervezetben. Egyik napról a másikra nem is lehet "lejönni" a szerről, de 6 nap alatt, fokozatosan csökkentve az adagot már sikerülhet. Bevezetném mindenhol.…..
A közelmúlt egyik legérdekesebb készüléke a két kijelzős Yotaphone 2. Az előlapon (már ha van neki ilyen) egy 5.0" méretű FullHD kijelző található, míg a hátlapon egy 4.7"-es, e-Ink technológiás panel 960x540p felbontással. Az érdekes az, hogy normális, középkategóriás hardverével is nagyon olcsó.…..
Gerincet villantott Friderikusz Sándor! - írhatnánk divatos sajtószlenggel. A veterán tévés az Indexnek adott hiánypótló interjút. Friderikusz kiteregette a TV2 és az ATV szennyesét. Elmesélte, miért hagyta ott Vajna, majd a Hit Gyülekezete csatornáját, hogyan tehénkedett rá a Fidesz a befolyásos…..
Tisztelt Államtitkár Úr! Nem áll szándékomban ingyen reklámot biztosítani a pestisracok.hu elnevezésű, igénytelen nyelvezetű, helyesírási hibáktól hemzsegő propagandaportálnak, ám mégis úgy érzem, hogy az Önnel készült 2016. október 11-i interjúra, valamint az abban elhangzottakra reagálnom kell –…..
A világban mindenhol most zajlanak a divathetek. New York, Milánó, London. Itthon most hétvégén kerül megrendezésre a Mercedes Benz Fashion Week. ..
A magyarok 79 százaléka szerint összességében rossz irányba haladnak a dolgok hazánkban. Nem mi, magyarok vagyunk azonban a legelégedetlenebb nemzet, az európaiak közül a spanyolok, az olaszok és a franciák is kritikusabbak saját országuk történéseivel szemben. A magyarok…..
Érthetetlen, hogy Orbán Viktor miért ragaszkodik ennyire a stadionépítésekhez, amikor a közönség ennyire nem hálás érte...