Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hópelyhecske77

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A rendőrség 1 hét alatt 3 alkalommal volt kint ilyen olyan "alkoholos problémák" miatt. Hulla részeg fertőző tüdőbeteg hajléktalanokat szállít a rendőrség hetente az osztályra, vagy egyel feljebb a zárt részlegbe. Üdvözlöm a blog olvasóit.   Sajnos ezt a posztot nem tudom…..
hópelyhecske77 2017.11.14 10:41:16
@she_wolf: "Ha a koszlott beteg kórházba kerül, nem kaphatja a hóna alá egy markos betegápoló az osztályon és nem zárhatja rá a zuhanyzót, hogy addig ne jöhessen ki, míg nem patyolat! Sérülnek a betegjogok, az önrendelkezési jog, így tehát csak megkérhetik."
Vagyis ismét csak a hajléktalanoknak vannak jogai. A többi betegnek nincs joga tiszta környezetben gyógyulni, ugye?
Ha alkoholt tud venni magának, akkor szappant is tud(na). De nem teszi, mert lusta.
Csak azt kívántam megtudni, hogy ma, Magyarországon mi kell azon túlmenően, hogy valaki a fájdalomtól üvöltve közli, hogy nem tud mozdulni, és egyedül van egy 7 hónapos babával, hogy mégis kihúzza magát az ügyelet. Kedves Embertársaim, Lassan kettő hete történt meg az alábbi kis esemény velünk, így…..
Ha a háziorvos ráirja,hogy kéri sürgős beutalását akkor miért kell több órán keresztül várakozni? Tisztelt Praxis!   Sajnos hasonló tapasztalataim vannak a Szent Imre kórház sürgősségi osztályával. Édesanyámnak a háziorvos délután mentőt hivott, a beutalóra ráirta,kéri a sürgős beutalását. A…..
A Westend-beli Lego Store hírét nem öregbítette a decemberi posztunk, bár végül annak az ügynek heppiend lett a vége. Ez a levél egy nap különbséggel érkezett. Lego Kaland Biztosan veletek is előfordult már, hogy vásárlási utalványt kaptatok ajándékba és a pénztárnál derült ki, hogy bizony nem…..
hópelyhecske77 2017.01.24 14:02:54
Most itthon vagyok, aggódok a lányomért, közben pedig azt nem értem, mégis mire való az ügyelet.  Tisztelt blog!   Azért fordulok önökhöz, hogy a velünk megesett problémáról mások is értesüljenek. Egyedülálló anyuka vagyok, két kiskorú gyermekkel. A nagyobbik lányom 6, a kisebbik mindössze 2…..
Oké, a jogosítványszerzés nem egy párhetes procedúra, pláne ha esetleg nem is őstehetség az illető tanuló, de hogy ez ki se derülhessen 8 hónap alatt, azért az elég durva! Kedves Homár! Elképesztő és elkeserítő sztorit szeretnénk megosztani Veletek arról, hogy (nem) juthat el egy átlagember a…..
Tudom, hogy ők fáradtak, kihasználja őket a kórház, de ez a stílus, hangnem nem megengedhető egy sürgősségi osztályon. Már többször is jártam ezen az osztályon, de soha még ilyen alpári hangot egyetlen egy ott dolgozó nem ütött meg a betegekkel. Tisztelt Praxis blog!   Név nélkül szeretném…..
hópelyhecske77 2016.04.21 09:56:06
@asztalosani: Tudod ha én kiadok a kezemből egy munkát, akkor legalább az igényességre odafigyelek. Szerintem ez alap, de úgy látszik, nálad nem. Ha meg valaki annyira félművelt, hogy nem tudja, hogy kell leírni a "bele szárad és a nővér pult" szavakat, tudod van a wordben egy olyan opció, hogy helyesírás-ellenőrzés, legalább futtassa végig a szövegen, és 2 perc alatt kijavíthatja a hibákat, és nem válik köznevetség tárgyává.