Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bogyofej

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az RTL után a Tv2 sem sokat pöcsölt, és a rosszul teljesítő Flashpoint (Elit egység) című túszmentős akciósorozatot eltakarította a krimihétfő műsorából. Az ok prózai: nem nézték elegen a kanadai sorozatot, így túl sokat nem lehet csodálkozni a csatorna döntésén. A…..
bogyofej 2009.03.12 11:52:50
@wolfclaw: 2x14től kezdik ismételni
A Viasat továbbra is számít a magyar sorozatfüggő társadalomra, és a Halottnak a csók után egy újabb sorozatnak is itt, a neten keres címet, éljen a webkettes életérzés. Adott egy középiskolás amerikaifutball-csapatról, annak játékosairól és edzőjéről, no meg az egész…..
bogyofej 2009.02.26 17:23:38
bogyofej 2009.02.26 17:24:26
bogyofej 2009.02.26 17:24:58
Jön a The Amazing Race című, hatszoros Emmy-díjas reality vadonatúj, 14. évada februárban, pontosabban 15-én vasárnap este, mi meg nagyon várjuk már, mert a Survivor mellett ez az egyetlen olyan valóságshow (na jó, meg a Rock of Love) amit nem tudunk megunni. Az idei…..
Zekky: Van esetleg valamilyen információtok a "Majd a komornyik" című, kiváló angol sorozat DVD megjelenéséről?Egyelőre sajnos egyik kiadó sem tervezi, hogy kiadja idehaza.EasyFriend: Két sorozat magyar dvd-kiadásának kilátásaival kapcsolatban érdeklődnék. Az egyik a…..
Elindult végre 2009 sokak által legjobban várt sorozatának ötödik évada, és ugyan a premiert kissé késve tudtuk csak megnézni, de megérte a várakozást. Az angolban van egy kiváló szó arra, amit az ember ebben a két órában kapott: mindfuck. Az kép után spoileresen…..
Egy kollegánk hívta fel figyelmünket arra, hogy a Fókusz pénteki adásában az egyik szegmenst, azt, amelyikben a három éve elhunyt Zavadszky Gáborról, illetve az emlékére szervezett kispályás focimeccsről volt szó, Nyilas Elek képével vezették fel, és nem a tragikus sorsú…..
bogyofej 2009.01.12 14:07:20
Úgy néz ki, hogy január 23-ról 29-re csúszik a Doktor House 3. évadának megjelenése.A Gyilkos sorok és a Magnum után újabb kulti-klasszit várhatunk a Selecttől: Hannibál ezredes, Rosszfiú, Murdock és Szépfiú felejthetetlen négyesét, vagyis a Szupercsapat 1. évadát. A dátum…..
bogyofej 2009.01.10 16:42:03
@akyyy: március elején vagy közepén adják ki, már és is várom nagyon. :)
Lassan vége ennek az évnek is, mindenki magába néz ilyenkor, és összegez, vannak dolgok, amik nem jöttek össze (még mindig dohányzunk), vannak kisebb részsikerek (leadtunk 4 kilót, a karácsonyi zaba nem számít), és olyan dolgok is, amikre büszkék lehetünk (a macskánk már nem…..
comment:com Lost ötödik évad 2008.11.19 15:31:00
Január 21. Be there. ..
bogyofej 2008.11.20 07:19:37
Az előző rész végén ott hagytuk abba, hogy Tony immár hangosan is kimondta, amit addig csak gyanítottak: Sam a Sátán fia. Ám erről bizonyosságot is kellene szerezni: a démonbanda kitalálja, hogy ha 10 m magasból lelöknek egy mosogépet Samre, és ő képes megvédeni saját magát,…..
comment:com A must-see lista 2008.10.07 13:21:00
Azon tűnődtem tegnap, miközben a kurzor a Törtetők és a Dexter legfrisebb epizódjai felett vacillált, hogy melyek is istenigazóból azok a sorozatok, amik nélkül tényleg nehéz lenne átvészelni a hetet? Én személy szerint négy kategóriába sorolom a sorozatokat, az elsőben…..
Az AXN úgy döntött, hogy a 13. epizód után szünetet tart, és az évadból hátralévő 5 részt később tűzi műsorára. Addig a hogyvoltok is szünetelnek, ha folytatják, én is folytatom. Ha lesz valami pontos infó, azt kommentben jelzem/jelezzétek.Emlékeztetőül: ott hagytuk abba,…..
Kérem szépen, a Comedy Central lendülete a webkettő irányába nem csökken, sőt, ő is beszálltak a "nép hangja számít" nevű társasjátékba, ami mostanában a kertévék kreatívjainak fontosabb kelléke, mint a Rolex óra meg a kokócsík a titkárnő seggén. Az RTL a…..
Meglehetősen kellemetlen, mi több, jó szar hírünk van az európai csúcsfutball rajongóinak: a Viasat3 vezetősége úgy döntött, hogy a nemrég még országos adó titulussal fenyegetett csatorna innentől kezdve istenbizony női csatorna lesz, így azon férfias játékoknak (értsd:…..
comment:com Folytatódik a Beugró! 2008.07.29 08:11:00
Tegnap éjjel olvastuk a jó hírt a sorozatjunkie-n, mi is kitesszük hát, mert tevékeny szerepet vállaltunk a kampányban: megmenekülni látszik a Beugró, a következő adás felvételeire augusztus 25-26-án kerül sor, lehet örülni. Itt elolvasható minden további infó...
bogyofej 2008.07.29 10:04:30
Gyengébb értelmi képességű olvasóink figyelmét rögtön az elején felhívjuk, hogy ez a poszt egy tévéajánló és mint ilyen, nem a kunkorodó hónaljszőrzetről fog szólni. Aki amiatt kattintott csak ide, ne is olvasson tovább, próbálkozzon inkább a honaljszorzet.hu-n. Most pedig…..
bogyofej 2008.07.01 22:05:05
Már fél hétkor érdemes odakucorodni a tévé elé David Attenborough Élet hidegvérrel (m1) című sorozatáért vagy az egyik legkedvesebb dán filmért, amit valaha láttam: Olasz nyelv kezdőknek (19:05 Duna TV).A magyarok többsége csak az Eb-döntőt (Németország –…..
Már majdnem elfelejtettük, hogy ma este 22:00-től jön a Kaliforgia című kiváló sorozat az AXN-re, írtunk róla itt, itt, meg itt is. Kötelező darab, holnap reggel hogyvolt is lesz róla...
bogyofej 2008.06.15 23:36:59
A házibarkács sorozatpromók néha agyonvágják a hivatalosakat - ennek láthatjuk ékes példáját a beágyazott videóban, amit a Lost első három évada után készített egy ügyeskezű rajongó. Az aktualitás: csütörtökön este vetítették a negyedik évad (dupla) záróepizódját,…..
hogyvolt Kiadó hogyvoltok rajzanak 2008.05.26 13:29:00
Egy rakás sorozat elment nyári szünetre, de jöttek helyettesek, így megnyílik a lehetőség újabb hogyvoltokra, és vannak retró ötleteink is. Jelentkezzen, aki szeretne Eli Stone (AXN), Dunai zsaruk (Viasat), Sports Night (AXN), Weeds (első évadtól), Tudors (első évadtól), Kemény…..
comment:com Kutyu-sirató 2008.05.21 16:30:00
Az m2-vel kezdjük ezt a szomorkás szerdát, mert Lévai Balázs nagyszerű sorozatában, a Bestsellerben (17:55) ma Umberto Eco lesz az interjúalany, aztán maradjunk is ott, mert befejező részéhez érkezett a Vietnám arcai (18:35) című ismeretterjesztő sorozat. Nyolc magasságában…..
A Beugró szinte biztos, hogy folytatódni fog, ha nem is ilyen formában, és ha talán nem is a Tv2-n. Legalábbis ezt mondta nekünk Kapitány Iván, a Tv2 szeptemberi műsorstruktúrájából nemrégiben kiradírozott műsor producere. Kapitány szerint a Tv2-vel nem a műsor gyártási…..
A tegnap esti kilencedik epizódról csak annyit, hogy jobban ütött, mint mondjuk Kósa Lajost FTC-mezben táncolni látni egy Britney Spears-koncerten. Nem volt egy perc üresjárat sem, ilyen hullámvasutat akarok még, még, még. Ugrás után egy promó és két jelenet, csak a 4x09 utánra.…..
A csütörtöknek az a lényege, hogy már csak egy nap választ el minket a péntektől, aminek meg mindenki tudja, mi a lényege. És persze ez a nap az m1 közéleti műsoraié. A Szempontban szó lesz arról, hogy megvalósult-e valami a köztisztasági csomagból, hogy megérte-e az eu-tagság,…..
Ma este tér vissza a Lost negyedik évada a kilencedik epizóddal, ennek örömére megint átfésültünk minden spoileres oldalt és összekapartuk a fellelhető össze infót - értelemszarűen kibaszott spoileres az egész, szóval csak az amerikai vetítéssel naprakész és/vagy maziochista…..