Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ttibu

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
http://pestisracok.hu/nem-ott-nem-akkor-es-nem-ugy-ahogy-gondoltuk-uj-magyar-ostortenet-1-resz/ http://pestisracok.hu/nem-ott-nem-akkor-es-nem-ugy-ahogy-gondoltuk-uj-magyar-ostortenet-2-resz/ Sudár Balázs történész, az MTA Magyar Őstörténeti Témacsoportjának vezetője (fotó: Horváth Péter Gyula /…..
Hiába szólnak arról nemzetek feletti és közti egyezmények is (Trump mondjuk nemrég azzal fenyegetőzött, hogy felmondja a megállapodást), hogy lassan, de fokozatosan leszerelik az atomfegyvereket, a legfrissebb becslések szerint így is 14905 nukleáris robbanófejjel rendelkezik a 8…..
ttibu 2017.03.01 19:02:59
@Larry Silverstein: Ennek semmi köze a liberelizmushoz, ahhoz van köze hogy vagy partra szállnak és szembe szállnak a szárazföldön a japánokkal és több tízezer embert vesztenek vagy megszórják őket ! Nagyon is jól tették, én is ledobtam volna, így kell bánni az ilyen fanatikus kegyetlen gyilkoló gépekkel ! Én a németekre is leszórtam volna !
Február 2-án Vlagyimir Putyin orosz elnök újra Budapestre látogat, két éven belül másodjára, miközben egy alkalommal a magyar kormányfő is elutazott Moszkvába. A 2014-es krími annexiót, illetve a maláj utasszállítógép nyári lelövését követően a nyugati országok…..
ttibu 2017.02.02 15:33:04
@Ballib cenzúrázók réme 24: Ballib ide ballib oda, eddig is utáltam az oroszokat és ezután sem fogom csipázni őket ! Jót még nem tettek magyarországgal a történelem során és nem is fognak ! Aki meg nyalja a seggüket az hazaáruló !
Rengeteg tanulsággal járt a hétfői Botka-Orbán találkozó, ám a legfontosabb alig kapott nyilvánosságot a sajtóban. Nem véletlenül halogatta ugyanis a miniszterelnök a dél-alföldi baloldali fészeknek tartott Szeged meglátogatását, itt ugyanis mások voltak a játékszabályok, mint Budapesten vagy egy…..
Addig szabhat új irányt, amíg nem áll össze ismét a mindenkori elnököt bedaráló bürokrácia. Van, aki azt mondja, hogy elefántként mozog a porcelánboltban. Más szerint Donald Trump, az újdonsült amerikai elnök mintha fejszével csapkodna maga körül. A nyugati média és a Trump ellenes hívők hada…..
A tényeket és az igazságot azonban akkor is el kell ismerni, ha az a magyarok számára kedvező – mondta hétfőn Orbán Viktor a Nemzeti Bank konferenciáján. És akkor is, ha nem kedvező? A gazdasági növekedés lényegében kifulladt, a kormány pedig két marokkal szórja a pénzt – amiből persze a leginkább…..
ttibu 2017.01.25 06:26:52
@Paranoid Android2: Ha nem tolja az eu a szekerünket már rég kipurcant volna a felcsúti vajda nagy siker sztorija, meg a tied is cső látó !
Cigányokról Gének 2013.02.13 10:21:13
Értelmiségi házaspárnak nem születhetett gyereke. Úgy döntöttek, hogy örökbe fogadnak egyet, még hozzá tudatosan cigányt. Vállalni akarták a maguk részét a világ jobbá tételében. Két éves korától jólétben, szeretetben nevelték a kisfiút, megadtak neki mindent, amit csak…..
ttibu 2016.12.13 16:55:09
@aszterixagall: Bebizonyosodott, hogy Indiából származnak ? Akor írd le a markereket melyek bizonyítják ezt ! Cigányok a Közel-keletről származnak !
"Több együttérzés kellene" címmel vetített a hajléktalanságról szóló riportot az RTL Klub kedd este, azaz egy nappal azután, hogy a TV2 gusztustalan, a hajléktalanokat tiszta erőből lejáratni kívánó műsort sugárzott...
ttibu 2016.11.08 22:29:18
@apanna: És ha pont nem is akar ? Akkor mi a van fasz van te gyökér ? Takarodjál tetves kurva anyádba, te faszszopó köcsög !
Szerző: Harmat Árpád Péter Az emberiség több millió éves történelme - de még az ember megjelenése előtti időszak is - tele van rejtélyekkel, melyekre a modern tudomány napjainkban sem képes megnyugtató válaszokat találni. Rengeteg a megmagyarázhatatlan, feltáratlan és kevéssé ismert esemény. Ezek…..
ttibu 2016.11.07 16:45:23
@boom2: Szerinted !
Szerző: Harmat Árpád Péter A második világháború a szövetségeseknél és a Wehrmacht állományában is bővelkedett hősökben, tehetséges tisztekben és kiemelkedő hadvezérekben. A német hadseregben az alig 27 évesen híressé váló Michael Wittmann törzsőrmester (SS-Oberscharführer) képviselte a…..
ttibu 2016.11.04 17:28:46
@Lucifer Morningstar: Ja ezt én is észre vettem, mostanában nagy divat lett az orosz seggnyalás !
Szegény, Kárpátok ölelte kis hazánk tengernyi ellen között soha véget nem érő csatát kénytelen vívni? Ahogy a kedves vezető mondotta tavaly március idusán: „az ország szuverenitásáért folytatott küzdelemnek soha sincs vége”...
ttibu 2016.10.22 07:42:31
@szdan: Bele ne fuladjál a Felcsúti cigóvajda seggébe !
Bár a mértéktelen migrációval nem értek egyet, úgy érzem a vita nagyon tényeket nélkülöző lett. Állítások hangzanak el anélkül, hogy bárki ellenőrizné őket. Én most a Fidesz egy két állítását fogom kivenni a fekete fehér zónából, és átrakom a szürkébe. A brexittel kezdem: Sokat hangoztatott érv a…..
ttibu 2016.10.01 16:26:24
@conchita wurst: De igen a Kelet európaiak ellen is !! És nem következik belőle automatikusan hogy kirakják a magyarokat, mint hogy a britek sem sürgetik a kilépést !! Mert tudják hogy öngólt rúgtak !! He he he
     Nem írhatom azt, hogy tisztelt, mert nem tudom Önt tisztelni...nem is tegeződünk, mert azt ki kell érdemelni.Megszólítás nem szükséges, hiszen a protokoll Önnél úgysem számít, mint levélforma sem. Ön Magyarország sanyargatója, egy rettenetes diktátor, tudta?!  Ön többek között az…..
ttibu 2016.09.20 13:28:11
Finoman szólva is túltolta a kvótanépszavazás kampányát a Fidesz augusztusban. A kormánypárt kommunikációs szakemberei mintha megfeledkeztek volna arról az ősi igazságról, hogy olykor a kevesebb néha több, hiszen olyan elánnal nyomták az olimpia alatt az arcunkba a menekültellenes propagandát, hogy…..
ttibu 2016.09.15 09:13:11
@viragildi: Szerintem meg te vagy meg a barátaid az uncsik, akik így próbálják elkenni a problémákat ! Uncsi uncsi
Egy emberként ünnepelte az ország a „fagyállós gazda” másodfokú ítéletét. Eszerint V. Pálnak mégsem kell börtönbe mennie: 7 év letöltendő helyett megúszta másfél év felfüggesztettel. A férfi bűne az volt, hogy fagyállót kevert a saját pincéjében tartott borába, hogy megleckéztesse a bort…..
ttibu 2016.09.13 21:01:28
@Szolid sunmalac: Az illiberális barátaid már több ezerszer többet lopott mint az összes balos együttvéve !
Alapból rendkívül nehéz az egész menekültválság objektív bemutatása, pláne akkor, ha egyes médiumok a hírek torzításától, sőt, hamisításától sem riadnak vissza, csak azért, hogy még nagyobb pánikot keltsenek. A problémát csak súlyosbítja, ha éppen a közmédia az, amelyik az adófizetők pénzéből követi…..
ttibu 2016.09.13 19:48:28
@Csaba Szikora: Senki nem védi te barom, csak hiteles tényeken alapuló hírközlést szeretnénk ! Ez olyan nagy kérés ?
A BUPAP urbánus sétáján bennfentes infókat tudtunk meg a legendás aligai pártüdülőről, korábbi cikkünkben a komplexum történetéről és főleg az Aliga I. mindennapi életéről írtunk. A második részben arról lesz szó, hogyan és mivel töltötték az idejüket a pártvezetők és külföldi vendégeik, Csonka…..
ttibu 2016.09.12 16:47:35
@enpera: Na, veled se vagyunk sokkal előrébb !
Ha az ember pávatáncot jár, akkor teljes igazságokat nem mondhat ki, hiszen ennek a technikának épp az a lényege, hogy mire elhinnénk egy-egy kijelentést, máris az ellenkezőjéről győzködnek ugyanazok, akik korábban váltig állítottak valamit. Orbán Viktor a féligazságok nagymestere, így természetes,…..
ttibu 2016.09.07 15:18:12
@viragildi: No no már megint ferdítünk. Odáig minden rendben van kerítés kell, kontroll kell, de azilyen foku gyűlölet keltés ami itt folyik az már túl lő a célon !
Beindult Bayer Zsolt szerecsenmosdatása a jobboldalon. A nemtelen feladatot a Mandiner vállalta magára. Miután Orbánék kitüntették az elmúlt 25 év legmocskosabb szájú újságíróját, soha nem látott méretű tiltakozáshullám indult. Majdnem százan küldték eddig vissza Ádernek a lovagkeresztjüket, köztük…..
ttibu 2016.08.27 16:44:47
@bbjnick: Tévedés ! Ő nem vitatkozik mint normális embereknél ez szokás, hanem ő kapásból el küld a jó kurva anyádba !
Az argentin választási fordulat után Venezuelában a chavezizmus maradéka is megbukott. Mindez bennünket nem a sokszínű és varázslatos Dél-Amerika jelene és jövője miatt érdekel, hanem a magyar újbaloldal lázálmainak lelepleződése miatt. Schiffer András elvi alapon elutasítja a…..
ttibu 2015.12.15 23:31:11
@bircaman szerkesztő maxval: Nem egyáltalán nem! Illiberális nemzeti szocialista demagógia bukott meg!
ttibu 2015.12.15 23:35:49
@bircaman szerkesztő maxval: Nem egyáltalán nem! Illiberális nemzeti szocialista demagógia bukott meg! @Pöff: Már elnézést nem ide akartak jönni, csak átmentek rajtunk! Szerintem óriási különbség!
A „Védjük meg az országot!” jelszó jól jöhet a nyugdíjcsökkentéshez, az új adók kivetéséhez, a katonai szolgálatra kötelezéshez. A ravasz jelszó – „Védjük meg az országot!” – jegyében zajlott december 13-án, vasárnap a Fidesz tisztújító kongresszusa:…..
Komment egy mondathoz: „Szeretnénk, ha lányaink az önmegvalósítás legmagasabb minőségének azt tartanák, ha unokákat szülhetnének nekünk”. (Kövér László) Három gyerekem van, több tucat főből áll a nagyobb családom három-négy gyerekes kiscsaládokkal, mégse venném a…..
ttibu 2015.12.13 22:12:09
ttibu 2015.12.13 22:19:54
@ttibu: Börtönbe a fideszes olgarchákkal! Szemét mocskos tolvaj banda!
A TEK rendszeresen hülyét csinál magából. Éppen ezért nem véletlen, hogy sorozatos bénázásaik az internet népét újra meg újra megihletik. A napokban például mindenki azon röhög, hogy a TEK történelemkedvelő felvidéki fiatalokat hitt potenciális dzsihádistáknak: TEK…..
ttibu 2015.11.29 19:31:48
@malacz rezignált: Szerintem is inkább fussanak lukra ! he he
Aki véletlenül a blogomra tévedt és kereste az új posztot, azt tapasztalhatta, hogy egy ideje nem írtam. Van ennek oka, mégpedig az, hogy fel kellett töltenem a készleteimet. A párommal kitoltuk a szekeret az utcára és plafonig teliraktuk a garázst sóval, olajjal, ecettel és…..
ttibu 2015.11.29 13:22:16
@Ne zavarj! Éppen a diktatúrát döntögetem!:
A terroristák félelmet akarnak kelteni, nincs egyéb indokuk ! Nem kell bedőlni nekik pajti ! Több gyerek hal meg szülői bántalmazás miatt 1 év alatt, mint terror támadás miatt 100 év alatt meghalt ember ! Szerintem helyén kell kezelni a dolgokat. Felesleges rinyálni !
Megráztak a Franciaországból érkező hírek a terrortámadásról. A hírekkel egy időben újabb bődületes baromságokat okádtak ki magukból azemberek. Az elmúlt időszak alapján megpróbálom összegezni, hogy mit halhattunk meg az asztal 2 széléről. Úgy tudom a jobberektől, hogy…..
ttibu 2015.11.15 10:52:36
@Pöff: Jó hogy nem azt mondod Gyurcsány emberei robbantottak !?