Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sophie Swing

17 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tizenhat órája vajúdtam, a kitolási fázis is elhúzódott, alig volt erőm. A férjem ölelt, szorított és folyamatosan súgta a fülembe: mindjárt kinn lesz, menni fog. Csak ezt fogtam fel, csak erre összpontosítottam. Már nem hallottam a szülésznőm és a nőgyógyászom hangját. A férjem szavai…..
Vannak buja vágyálmaid? Ne szégyelld! Ha viszont az a típus vagy, akinek nehezen indul be az erotikus fantáziája, (kezdetnek) olvass vágykeltő történeteket. Felpörgeti majd a szexuális életed!..
Felejtsd el minden előítéleted! Ha belépsz egy swingerklubba, nem a pokol bugyraiban találod magad. Nincs tele aberrált és szex-őrült emberekkel...
Sophie Swing 2016.08.30 23:08:49
@Burgermeister: Örülök! :-)
- Szeretnék táncolni, és egy jót szexelni! - válaszolom a férjemnek. Ő vezet, és közben kérdez. Mindig megbeszéljük buli előtt, mit és kit várunk az éjszakától. Sokszor nem jön be, de azért álmodozni még lehet.  ..
Sophie Swing 2016.08.27 19:23:43
@Várszegi Orsolya: Köszönöm! :-)
Mikor sikerül, ha nem nyáron?! A levegőben van a csábítás, forró nappalok, rövid szoknyák, hosszú lábak, és azok a fülledt éjszakák, amikor bármi megtörténhet...  ..
Mi lenne, ha nem bíznánk a véletlenre, kikkel találkozunk a klubban? Meguntuk, hogy ott kell ücsörögni, és várni arra, hogy belépjen a „tökéletes pár”. Arra gondoltunk, kipróbáljuk a swingeres társkereső oldalakat. Az egyik legnépszerűbb oldalon regisztráltunk. Hogy ott mennyi gusztustalan dolgot…..
Háromszor jött utánunk az öltözőbe Sanyika, végül a férjem mobilszámát megadtuk. Nem is értettem, miért, hisz mindkét együttlét „balhéval” végződött. Ma már tudom: ha kincset talál az ember a klubban, nem engedheti elveszni...
Egy évvel ezelőtt: karácsonyi hangulat, hóesés, swinger klubozás, találkozás egy kivételes párral, egy szenvedélyes éjszaka, és felejthetetlen emlékek...  ..
A swinger téma trendi! Sorra születnek a klubozással kapcsolatos blogok, könyvek... És végre egy regény, irodalmi értékekkel! Akár karácsonyi ajándék is lehet!  ..
Élveztük a nyarat, swinger klubos kalandjaink megváltoztatták az életünket. Azt is mondhatnám, feje tetejére állt velünk (főleg velem) a világ...
Sophie Swing 2015.12.15 21:51:16
@Burgermeister: Ott még nem kerestünk. Egyszer próbáltunk ki egy internetes oldalt: SC, de ez a fajta keresés nem jött be. Inkább a személyes találkozásban, és a klubhangulatban hiszünk.
Sophie és a Swinger Őrült éjjel 2015.12.09 21:31:33
Vannak pillanatok, amikor vakmerően, ész nélkül cselekszünk, olyasmit teszünk, ami biztosan a gyerekünk tiltólistájára kerülne...
Sophie Swing 2015.12.15 11:11:05
@Burgermeister: Teljesen egyetértek! Ezzel vigyázni kell! Soha nem próbáltuk, örülök, hogy azon az éjszakán is nemet mondtunk!
Hihetetlen, de még néhány ötvenes hölgy is arról számol be, hogy nem élt meg soha orgazmust. Hogy lehet ez? Miért nem harcolták ki maguknak?..
Sophie és a Swinger Dolce vita 2. 2015.11.24 20:13:40
A szauna előtt állunk az olaszokkal, szexi fehérneműinket ledobjuk mindannyian, és bemegyünk a forró kabinba. Mi egyik felében Balázzsal, ők a másik oldalon. Próbálunk beszélgetni családról, a nyaralásukról, a swinger klubokról. Folyik rólunk az izzadság, átjár minket mindenféle melegség. Mosolyok…..
Sophie és a Swinger Dolce vita 1. 2015.11.24 20:10:34
Tombol a nyár, és tombolnak a hormonok! Ha egyszer elkezdesz swinger klubba járni, nehezen hagyod abba! Legszívesebben minden hétvégén ott lennél – van, aki így is csinálja, sőt heti többször is benéz...
Kéjjel teli félhomályban ülünk az asztalnál négyen. Mi csajok csacsogunk – ahogy kell. Tamás zöld szemében ott a visszajelzés: bejövök neki. A férjem bizonytalanul néz rám a most-hogyan-tovább pillantással. Kommunikációban én vagyok erősebb, de nem igazán sikerül a lényegre terelnem a szót. Beáék…..
Ma este swingerklubba megyünk! Eldőlt! Úristen, mit vegyek fel? Hülye kérdés, ki nézi miben megyek? Úgyis le kell vennem a ruhámat, amint beléptem. Azt mondták, ha odaértünk át kell öltözni szexi fehérneműbe... Szóval mindegy, mit veszek fel, inkább az a kérdés, ott miben legyek. Tangabugyi?…..
Sophie és a Swinger Libidó sztori 2015.08.22 22:18:00
Meghalt a libidóm! Még csak 35 múltam, de eltűnt…..