Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kútmester

0 bejegyzést írt és 415 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A floridai death metal színtér egyik emblematikus csapatának számító Massacre hét év után jelentkezett új albummal. Nem egyszerű a zenekar története: az 1984-es magalakulásuk óta a "Resurgence" még csak a negyedik nagylemezük (mely a Nuclear Blast kiadó gondozásában jelent meg október 22-én),…..
Kútmester 2021.11.05 12:10:53
@Vincent örül: Akkor már nem tudnának mit szólni.
Pénteken elszabadult a Ministry legújabb anyaga, a Moral Hygiene, amit azóta bárki meghallgathatott, aki csak akart. Ha nem tettétek volna meg, akkor itt az alábbiakban szabadok megfülelhetitek az anyagot, pluszban a Disinformation frissen kiadott videójával tudunk kedveskedni...
Teljesen megkergült a Turnstile legénysége, úgy szórják a lemezelőzetes dalokat, mintha muszáj lenne. Mondjuk van is miből, az augusztus 27-én megjelenő Glow On című nagylemezen ugyanis tizenöt dal követeli majd a figyelmet. Ezek közül a Fly Again lett az újabb, sorban már a harmadik előzetes...
Kútmester 2021.08.12 11:24:28
Július közepén Arra várok, hogy minden egyes hangból csönd legyen címmel négyszámos EP-vel jelentkezett a volt Isten Háta Mögött és Dereng tagokat tömörítő Nagyúr. Ez elég indokot szolgáltatott egy interjúhoz, arra azonban mi sem számítottunk, hogy Pálinkás Tamás énekes mellé Bokros Csaba gitáros és…..
Kútmester 2021.08.12 11:15:22
@gigabursch: Osztom.
46 éves korában elhunyt a Slipknot egykori alapító dobosa, Joey Jordison. A családja nyilatkozata szerint a zenészt álmában érte a halál...
Idén nagyon pörögnek az EP-k, talán még jobban is mint a nagylemezek. Show Me The Body, Turnstile, Oaken csak pár a közel múltból ami nagyon beadta. Most meg itt van az amit nagyon vártam idén, nem mintha tudtam volna biztosra, hogy jön, de azért a mintából lehetett következtetni. 2019 óta évente…..
Harminc éve jelent meg a Katatonia név a zenei színtéren. Ezt maga a zenekar sem feledte el, ezt viszont nem egy hagyományos best offal ünnepli meg. A svédek ugyanis egy csavart vive a történetbe inkább a ritkaságokat, b-oldalas dalokat, EP-n kiadott tételeket, feldolgozásokat és remixeket szedi…..
Vannak arcok, akikről nehéz lekattanni. Ilyen például Denis Pauna, aki azzal üti el az idejét, hogy az egy adott zenekar neves dalát egy másik stílusában adja elő, nem is akárhogy! Az egyik új alkotásában a Metallica örökzöldjét, a Master Of Puppets-t nyomorgatja meg kicsit, hogy aztán Hetfieldék…..
Érdekes dolog a rajongás. Szinte biztos vagyok benne, hogy minden kedves olvasónknak megvannak a saját tényleg meghatározó zenekarai, melyek nyomán kialakult a zenei ízlésük. Itt nagyon fontos megjegyeznem, hogy szigorúan zenekarról, és nem albumról van szó. Olyan zenekarokról, melyek - bármi is…..
Friss videóval jelentkezik a kommunisták által 1983-ban bebörtönzött, mára már ikonikussá vált, talán a valaha volt legigazibb magyar punk zenekar, a CPg...
Kútmester 2021.06.16 11:35:46
@gigabursch: Ellenkezőleg!
Sokan két esetben is büntetésre számították – a stewardok döntése azonban nem befolyásolta érdemben a sorrendet...
Aki ismeri őket, az tudja, hogy mire számíthat. Aki nem, az is. Mármint, mi ez a cím, meg ugye a borító. Felfoghatatlan súlyú monoton és felbaszott és erőszakos doom tagló azoknak, akik szeretik mondjuk a Primitive Mant, meg úgy általában a lóbaszó, lassú riffmonolitokat. Négy mérföldes szerzemény,…..
Kútmester 2021.06.01 18:52:57
A Hétköznapi Csalódások Csókol Attila... lemezéhez  újabb klip született, a Buza készítője Barczi András (Mechanical Melon). A tavalyi lemezen a 2006-os Én, József Attila itt vagyok albumhoz hasonlóan ismét József Attila versek megzenésített változatai kaptak helyet. ..
Kútmester 2021.06.01 11:19:20
@gigabursch: Ezeknek minden száma az.
Mint ismert, a The Prodigy is nekiállt a következő anyagának munkálataihoz, amit azóta is gyúrnak, faragnak. Hogy lássuk, Keith Flint halála után is van élet, a jelenleg duóban alkotó brigád kiadott egy rövid dalrészletet, ami hé! Igencsak jól hangzik már most! Reméljük hamarosan jön a teljes verzió…..
Kútmester 2021.05.19 11:39:56
@gigabursch: Ennyiből azért ezt még így nem jelenteném ki.
Vannak bizony filmek, sorozatok, amiket jobb sorsuk arra predesztinálna, hogy a normálisabb tévéadók legalább évente egyszer levetítsék, de azok az idők már eljártak. Már csak showműsorok, meg beszélgetős műsorok vannak, hülye rajzfilmek, és híradó, amiben egy éve mást se lehet hallani minthogy…..
Mivel harminc nappal a letartóztatás után sem emeltek hivatalosan vádat ellene (ezt egy 1974-es törvény értelmében kötelező megtenni), ezért a Jon Schaffer elleni vádak ejtését kérik a zenész védőügyvédjei. Mint ismeretes, Schaffer a Capitolium ostromában való részvételéért került hűvösre, vele…..
Kútmester 2021.03.13 15:34:10
@karoly_4: A feketék elnyomása az 1800-as években volt. Ehhez képest a BLM elég későn jött létre.

Az istenített floydod meg magányos nőket fegyverrel fenyegetett, megvert, és kirabolt. Megérdemelte a sorsát és mielőtt elkezdenél náczizni, akkor sem sajnálnám ha fehér lett volna.
Az a 4 ember meg csak bement a capitóliumba. Mérlegeld már ennek a 4 embernek a bűnét meg annak a féregnek!
Kútmester 2021.03.14 13:45:34
@karoly_4: Mert az a 4 ember emberéletet veszélyeztetett vagy mi a jó büdös kuurva anyádat?!! Te nyomorult agymosott kis gané! Most direkt játszod a hülyét, vagy így születtél, vagy fizetnek neked ezért?! Ha mindenki így gondolkodna mint te, akkor tényleg megérett az emberiség a pusztulásra. Remélem te sem akarod beoltatni magad, mert beléd kár a vakcina! Szerintem te meg a hozzád hasonló idióták jelentkezzetek a mars expedícióra azt huzatok innen a büdös picsába minél hamarabb! Hogy szakadtál volna bele anyád picsájába mikor ilyet szart a világra.
Kútmester 2021.03.14 13:50:43
@apro_marosan_petergabor: Ez vagy egy troll, vagy egy sötét iq betyár.
Sorra kerülnek ki a YouTube-ra a Nagy Feró dalok feldolgozásai. E poszt születésénél is már vagy 15 szám debütált a videómegosztón. Közülük négy érdekes felvételt mutatunk...
Kútmester 2021.03.13 15:55:43
@egyinges: Pedig az a feldolgozás a legjobb.
Kútmester 2021.03.13 16:07:20
@cardiobascuralis 2:
"Ha a dalok a fenti szöveggel elhangoznának ma, kíváncsi vagyok, mit tenne az O1G-NERdőrség."

Semmit.
Húsz ismert zenészt kérdeztünk meg arról, hogy beoltatja-e magát a koronavírus ellen. A téma érzékenységét jól jellemzi, hogy közülük csak nyolcan vállalták a válaszadást, és hatan adtak egyértelmű választ...
Kútmester 2021.03.13 15:51:07
@odamondó: Tehát akik azt válaszolták hogy beoltatják magukat, azokat többé már nem hívják fellépni. Te aztán jól odamondtad! :-D Szörnyű ez a diktatúra. Szerintem te se oltasd be magad beléd kár volna.
Érdekes egy lemez Alice Cooper huszonnyolcadik albuma, a Detroit Stories. Gondban lennék, ha röviden meg kellene határoznom, mi is ez valójában, de a cikk végére azért ki fog derülni...
Nemrégiben töltötte be hetvenötödik életévét Nagy Feró. Igaz, hogy a Nemzet Csótánya ma nem csak az egykori nemzedéki hősként, hanem mint a celebvilág sztárjaként él a köztudatban, tevékenységét azonban továbbra is komoly figyelem övezi, ahogy az a jeles dátum kapcsán újfent beigazolódott. Az alábbi…..
Kútmester 2021.02.07 14:27:12
@metartADMIN: Bródy mint fő NERlovag.
Rövid közleményben jelezte a rajongók felé a Rammstein énekes Till Lindemann és a Hypocrisy/Pain frontember Peter Tägtgren, hogy együttműködésüket befejezik a Lindemann nevű, az utóbbi években elég szép sikereket megélt projektben. Mindketten saját terveikre fókuszálnak a jövőben, ám előtte még…..
Kútmester 2020.11.14 14:37:16
Akkor csináljunk egy ütős kis feldolgozást! Hány, de hány zenekar kezdi ezzel a felkiáltással a karrierjét? Hogy aztán mennyire lesz átütő erejű a dal, és mekkora sikert érnek el vele, az már más kérdés. Gyakran nem is azért születnek meg ezek az átdolgozások, mert azokkal szeretnének a muzsikusok…..
Kútmester 2020.10.05 22:24:32
Tudjátok, mikor alakult a Kataklysm zenekar? 1991-ben. Ez persze önmagában nem érdem, az már inkább, hogy azóta stabilan és megbízhatóan működnek. Az Unconquered már a 14. lemezük, és bár nem sokat változtattak a recepten, igyekeztek azt pár aprósággal gazdagítani...
Kútmester 2020.09.30 12:50:12
Ó, a frontcsajos bandák! Nos, igen, mi, férfiak ezt a kategóriát kimondottan kedveljük, bár gyakran (mondhatni mindig) beleesünk abba a gödörbe, amelyben a ló is megbotlik, pedig négy lába van, szóval, hogy a forma mögött elvész az egész jelenség tartalma. Ezért most minden eddiginél szigorúbb…..
Kútmester 2020.07.02 20:19:16
Egy mindenki számára jól ismert, körönként megszavazott, ötfordulós "boxmeccsel" döntötték el a Metallica-fanok, mégis melyik dalt tartják a kedvencük legjobb dalának. Az eredmény talán annyira nem meglepő, de azért megsúgjuk: a Master Of Puppets lett a magnum opus, az egy dal mind felett, de hogy…..
Kútmester 2020.06.26 12:03:45
Kútmester 2020.06.26 12:05:40