Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kútmester

0 bejegyzést írt és 392 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nemrégiben töltötte be hetvenötödik életévét Nagy Feró. Igaz, hogy a Nemzet Csótánya ma nem csak az egykori nemzedéki hősként, hanem mint a celebvilág sztárjaként él a köztudatban, tevékenységét azonban továbbra is komoly figyelem övezi, ahogy az a jeles dátum kapcsán újfent beigazolódott. Az alábbi…..
Kútmester 2021.02.07 14:27:12
@metartADMIN: Bródy mint fő NERlovag.
Rövid közleményben jelezte a rajongók felé a Rammstein énekes Till Lindemann és a Hypocrisy/Pain frontember Peter Tägtgren, hogy együttműködésüket befejezik a Lindemann nevű, az utóbbi években elég szép sikereket megélt projektben. Mindketten saját terveikre fókuszálnak a jövőben, ám előtte még…..
Kútmester 2020.11.14 14:37:16
Akkor csináljunk egy ütős kis feldolgozást! Hány, de hány zenekar kezdi ezzel a felkiáltással a karrierjét? Hogy aztán mennyire lesz átütő erejű a dal, és mekkora sikert érnek el vele, az már más kérdés. Gyakran nem is azért születnek meg ezek az átdolgozások, mert azokkal szeretnének a muzsikusok…..
Kútmester 2020.10.05 22:24:32
Tudjátok, mikor alakult a Kataklysm zenekar? 1991-ben. Ez persze önmagában nem érdem, az már inkább, hogy azóta stabilan és megbízhatóan működnek. Az Unconquered már a 14. lemezük, és bár nem sokat változtattak a recepten, igyekeztek azt pár aprósággal gazdagítani...
Kútmester 2020.09.30 12:50:12
Ó, a frontcsajos bandák! Nos, igen, mi, férfiak ezt a kategóriát kimondottan kedveljük, bár gyakran (mondhatni mindig) beleesünk abba a gödörbe, amelyben a ló is megbotlik, pedig négy lába van, szóval, hogy a forma mögött elvész az egész jelenség tartalma. Ezért most minden eddiginél szigorúbb…..
Kútmester 2020.07.02 20:19:16
Egy mindenki számára jól ismert, körönként megszavazott, ötfordulós "boxmeccsel" döntötték el a Metallica-fanok, mégis melyik dalt tartják a kedvencük legjobb dalának. Az eredmény talán annyira nem meglepő, de azért megsúgjuk: a Master Of Puppets lett a magnum opus, az egy dal mind felett, de hogy…..
Kútmester 2020.06.26 12:03:45
Kútmester 2020.06.26 12:05:40
Négy kíméletlen, mély haraggal gurgulázó, gusztustalan, disszonáns, dekadens, nyers, nehéz és pszichotikusan lüktető-taglózó dal arra az esetre, ha valakit úgy nagyon megrugdalnál másfél méterről. Ha ezt csinálják majd a nagylemezükön is, akkor az jó hír a málhás zajrockot szerető faszoknak.  TAUNG…..
Kútmester 2020.04.14 12:30:26
Az „apokryphon” szó szerinti fordítása: sötét, eldugott. Az apokrifokra utal: ezek olyan szakrális írások, melyek a nyilvánosság elől rejtettek voltak vagy egyenesen megosztónak számítottak, emiatt nem kerültek be a ma ismert Bibliába. Nem, ez a definíció nem a középiskolás hittan-füzetemből került…..
Till Lindemann megkérdőjelezhetetlenül korunk egyik legnagyobb költője, aki nem mellesleg a világot meghódító Rammstein zenekar frontembere is, na meg persze a Lindemann banda főkolomposa. Természetes volt, hogy mielőtt majd újabb világkörüli turnéra indul az anyabandával a Peter Tägtgren közös…..
Kútmester 2019.12.01 13:42:50
Múlt pénteken bemutatta a második nagylemezének második lemezelőzetes dalát a Lindemann. A Till Lindemann (Rammstein) és Peter Tagtgren (Pain, Hypocrisy) által alkotott kattant duó F & M címmel november 22-én az Universal Music égisze alatt jelenteti meg az új lemezt. A fullosan német nyelven…..
Kútmester 2019.10.21 11:23:07
Hivatalosan október 14-én, hétfőn jelenik meg a Tankcsapda új albuma "Liliput Hollywood" címmel, melyről a korábban közzétett és elég nagy hullámokat kavart Szevasz öcsém után a hagyományosabbnak ható nyitótétel, az A világ posztol is meghallgatható a hajtás után...
A svéd Monolord az utóbbi évek egyik legstabilabb pályájával rendelkező bandája, mely fű alatt, szinte észrevétlenül verekedte fel magát ... nos, hová is? Egyfajta zászlóvivői lettek ők a totálisan underground stoner/doom/sludge metal stílusnak, habár az Electric Wizard státuszát mondjuk nem…..
Kútmester 2019.09.27 20:35:55
Igen, ahogy várható is volt, holnap bemutatásra kerül a Till Lindemann nevét viselő, de zeneszerzőként Peter Tägtgrent is magába foglaló Lindemann új kislemezdala, a Steh Auf. A már ismert rövid előzetesből valamennyire sejteni lehet, hogy milyen lesz a klip, viszont ahogy ismerjük a két pihent agyú…..
Kútmester 2019.09.12 19:25:59
A manchesteri melodikus metalcore-ban utazó Deadthrone (Chris Bissette - ének, James Bolton - gitár/ének, Sam Clough - gitár, Benj Speight - dob) a bemutatkozó EP ("To Hell And Back" - 2017) után piacra dobta első nagylemezét, mely a "Premonition" címet viseli. A banda hatásai eléggé vegyes zenei…..
Na jó, az, hogy a Road-ot évekig húzták azzal, hogy a Fojts meg a sötétbent egy az egyben lelopták Korda Gyuri bá' Reptér című klasszikusáról, az tökoké. De hogy-hogy ebbe a Depresszió dalba még senki nem hallotta bele az Omega Lénáját, az számomra teljesen érthetetlen. Hát ugyanazokkal a…..
Kútmester 2019.05.17 23:12:48
Ha egy zenekar promójában azt olvasom, hogy dalaikban vegyítik a black metalt, a doomot és a kísérleti-analóg elektronikát, ráadásul szétcseszett és agyament sci-fi témájú szövegvilággal büntetnek á la Philip K. Dick, akkor bizony nincs számomra mentség és már fejest is ugrok az anyagba. Nos,…..
Kútmester 2019.05.11 16:39:36
Alkoholt, kokaint és kodeint találtak a boncolás után a márciusban elhunyt Prodigy-frontember, Keith Flint szervezetében. A negyvenkilenc éves zenészre az essexi otthonában találtak rá, már holtan...
Kútmester 2019.05.11 16:19:33
@degeco: Akkor Ozzy már 42 éve kapja az éveket ajándékba. :-)
Idén tavaszra ígéri új stúdióalbumát a német indusztriális metal banda, a Rammstein. A korongot öt új videoklippel tervezik felvezetni, melynek első darabja a Deutschland című tétel. Már a klip előzetese is konkrét botrányt okozott és rendesen ki is csapta a biztosítékot, mivel az éppen az akasztófa…..
Jövő tavasszal önálló turnén érkezik Budapestre a Sirenia: bár az őszi koncertdátumok közé nem került be Magyarország, március 12-én személyesen is bemutatja friss lemezét Morten Veland gothic metal zenekara a Dürer Kertben. Az Arcane Astral Aeons idén októberben jelent meg, a 2001 óta működő csapat…..
Kútmester 2018.12.21 11:06:34
Ilyen sem volt még, legalábbis én nem emlékszem hasonlóra: az évek óta egyeduralkodó Mokka egy korcsoportban kikapott egy korábban lesajnált kábeltévés műsortól. Nem az MTVA-tól vagy az RTL-től, hanem az atv Start című műsorától. Nem tudom, jelent-e ez valamit a jövőre nézve, azt sem, hogy ez egy…..
Kútmester 2018.12.15 19:29:32
@RCH: Arról itt nem lesz poszt ha a tv2 fél%-al beelőz valakit. Biztos volt már ilyen, de itt arról nem kell tudni.
Kútmester 2018.12.15 19:32:35
@Commandante Jayasuriya: Arra gondol hogy a saját hazugságaikat tolják a nézők arcába.
A 444 lelt rá erre a Híradó-részletre, amiben a tüntetésekkel foglalkoztak, egészen pontosan azzal, hogy micsoda mocsok maradt a felszínen a túlóratörvény miatt utcára vonuló, de jóval, több sérelem miatt ideges tüntetők levonulása után. És hát maradt egy olyan is, amin egy akasztott ember látható,…..
Kútmester 2018.12.15 16:20:16
17 év után elhagyja a TV2-t Liptai Claudia, miután nem hosszabbította meg a 2018 végén lejáró szerződését, értesült a Bors. A hírt maga a műsorvezető és a TV2 is megerősítette a lapnak. Ahogy fogalmazott, Liptai új szakmai kihívásokat keres, műsorkészítést tanul, illetve több időt szeretne a…..
Kútmester 2018.12.11 12:43:10
@Kolompár Magneto: Így van.
A 64. Eurovíziós Dalfesztivált jövő májusban rendezik Tel-Avivban, és perszehogy mi is részt veszünk rajta de hogy milyen nótával, az majd csak A Dal 2019-es kiadásából derül ki. A műsor, amit Nagy Nemzeti Dalválasztónak is nevezhetünk, kicsit átalakult, legalábbis ami a zsűrit illeti, ketten, Both…..
Kútmester 2018.12.05 17:52:35
@nolto: Ferótól ne várd hogy a balosokat tolja.
Pont egy hete hasított bele a rockzenei világba, hogy az addig szinte ismeretlen Witchrot zenekar feloszlik. Az okok elég epikusak voltak (IDE KATTINTVA eleveníthetitek fel), viszont ez koránt sincs így. A csapat él és virul, szent a béke a két húros között, ráadásul a dobos sem halt meg, tehát az…..
Szép hagyománya van már az köztévénél annak, hogy bizonyos híreket és riportokat úgy vágnak meg, majd adnak le a műsorba, hogy az csak részben, vagy egyáltalán ne fedje a valóságot, cserébe tökéletesen tükrözze a kormány üzenetét és álláspontját a menekültekkel kapcsolatban. Egy olvasónk azonban…..