Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gézssé

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
        Magyarországon a szépségkirálynő választások gombamód nőnek ki a földből. Minden városkának van koronás fője, jön most az Anna-bál is, szóval láthatjuk sokszor, mennyi szép hölgy van itthon. Molnár Csilla halálának évfordulója is nem is olyan régen volt, a tragikus sorsú fiatal halála…..
Nincs is annál szomorúbb, mint amikor egy közeli hozzátartozónkat veszítjük el, de sajnos ez elkerülhetetlen. Most egy kicsit azzal foglalkozunk a rokonok és a szomszédok szemszögéből, hogy miket szokás tenni a haláleset bekövetkezése után, ha az egy társasházban történt...
 Néha a hétköznapi ételek is nagyon jól tudnak esni. Micsoda illatok szállnak a konyhában, ha lecsós májat készítünk! Ezúttal pecsenyelibamájat kaptam (nem hízlalt). A lecsót egy ujjnyi fehér szalonna kiolvasztott zsírjára kockázott hagymával indítottam. A dinsztelés után rákerült a csodás édes…..
Mondhatnánk persze, hogy Isten áldása a hévízi tó maga – de ez a lezárt tó a maga jegyáraival jó ideje már csak a németeké és azoké, akiket az orvos odaküld, egészséges magyar paraszt nem nagyon dughatja bele csak úgy a lábát. Mi viszont pont ilyenek vagyunk, ebben a…..
gézssé 2016.06.26 09:32:18
@Szálinger Balázs: 5 év után akadtam újra a cikkre. teljesen igazad van. Szerintem még mindig a helyiek és környékbeliek paradicsoma. A néhány eltévedt turista pedig élvezze, mert olyan csodára lelt, ami a bédekkerekben nem szerepel. :)
Mi élni szeretünk. Ti ölni szerettek. Mi békében akarunk létezni. Ti háborút akartok. Mi az alkotást díjazzuk. Ti a pusztítást. Mi a szabadságban élünk. Ti az alávetettségben. Mi este éttermekbe járunk, koncertekre, bárokba − vagy templomba, szabadba, önképzőkörbe…..
gézssé 2015.11.14 18:01:02
@búvár kondér: tetszik, amit írtál. Minden szavad igaz.