Regisztráció Blogot indítok
Adatok
János Elemér Román

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Világjobbító Barátom! Én értem, hogy te szíveden viseled a budapestiség, magyarság, európaiság, emberiség és az egész világegyetem sorsát. Azt is értem, hogy a politikába nem azért szándékozol bekapcsolódni, mert a Starbucksban unalmas a munka, keveset keresel és lenéznek a csajok. Vagy ha…..
János Elemér Román 2017.01.31 18:48:33
@pamut: Ki az a Sólyom László?
A KARD Kalitkaforradalom 2017.01.24 16:30:40
Már megint szabadok vagyunk, így már megint azt tehetjük, amit szabad. A magyar kormány ezúttal az USA hozzájárulásával gondolkodhat és cselekedhet úgy, ahogy épp megengedik neki. "Engedélyt kaptunk a legmagasabb világi helyről, hogy nekünk is szabad magunkat az első helyre tenni. Nagy dolog ez,…..
János Elemér Román 2017.01.25 08:18:01
Lakásunk ugyan erősen kezd hasonlítani az Égig érő fű című film Berta nénijének kuckójára, de hát nincs az a zsúfolt hajlék, amelybe még egy fésülködőszekrényke ne férne el. Ebből az alkalomból a Jysk nevű bolthálózatot tiszteltük meg vásárlási szándékunkkal. Minden rendben lévőnek tűnt, a…..
Mint mindent, ezt a gesztust is lehet fitymálni, csak nem érdemes. Gyurcsány Ferenc és pártja elment a falig: nem vesznek részt 2018-ig a parlament munkájában. Ez az elhatározás a legerősebb ellenzéki tiltakozás, amely még mentes a fizikai erőszaktól, egyúttal minta a teljes ellenzék…..
János Elemér Román 2016.10.11 07:34:43
Zord idők Tarlós vagy, Pisti! 2016.09.29 10:33:25
Tarlós István, Budapest Főpolgármestere szerint, Horváth Csaba szocialista politikus  „intelligencia­ kvóciense nagyjából egyenértékű egy rinocéroszéval”. Azt is megtudhattuk a híradásokból , hogy Horváth Csabának esélye sincs érdemi eredményt elérnie az általa kezdeményezett vitanapról, és…..
Makó plébánosa, korábbi szegedi katolikus egyetemi lelkész nehéz szívvel figyeli a magyar közélet népszavazásba torkolló kommunikációját a címben említett témában. Zoltán atya ezért levelet küldött a SZEMlélek blognak, amelyet az alábbiakban közlünk...
Ült a gázszerelő a hátsó taton feszítő jakuzziban, és merengett...
Sikerül-az őszi esőkig elintézni, hogy utasvárók kerüljenek az 5-ös busz négy  zuglói buszmegállójába?  Íme az első kör, ahogy az várható volt, a BKV, a főváros lepattintó, egymásra mutogató, lepattintó válaszai. Röviden: a BKV már nem telepít utasvárókat,  a főváros forráshiányra hivatkozik, amúgy…..
Nemrég egy közeli ismerősöm úgy döntött, hogy külföldre költözik. Merthogy „ott minden jobb” - ahogy ő mondta -  tehát bizonyára boldogságból is több jut mindenkinek. Néhány héttel a kiutazása után beszélgettünk skype-on, s én megkérdeztem, hogy mi a helyzet vele, hogy…..
Hajnali háromkor bemondta a Magyar Rádió, hogy nyolcvanhét éves korában elhunyt a Nobel-díjas író. Azóta a digitális lapok is megírták, hogy tegnap este távozott az élők sorából. A magyar nyelvű sajtó online része fizeti tehát az éjszakai ügyeleteseket, akik azonban még nem ellenőrizhették a Magyar…..
Az elmúlt néhány héten csupa botrányos hír jelent meg az M3-as metró felújításával kapcsolatban. Minden korábbinál egyértelműbbé vált, hogy a szerelvények állítólagos felújítása csak az üzlet oroszoknak történő átjátszásáról szólt. A kormány nyomására addig halogatta, halogatja a Főváros a…..
Bizonyára ezerszer megbánta már Orbán Viktor, hogy a vasárnapi boltbezárás ügyében engedett a kereszténydemokratáknak, mivel a kis hazugságokat csak egyre nagyobb hazugságokkal tudja fedezni a kormány. A verőlegények helyszínre küldése, majd a kopaszok szerecsenmosdatása (ennek a kifejezésnek biztos…..
János Elemér Román 2016.03.30 22:15:01
Bombameglepetést robbantott Kész Zoltán, független országgyűlési képviselőről a Reflektor.hu. Az újfajta ellenzéki együttműködés sikeres mindapéldányaként megválasztott politikus Matolcsy György jegybankelnök legmocskosabb alapítványától, a Pallas Athéne Domus Animétől kapott támogatást egy, a…..
János Elemér Román 2016.03.30 08:29:23
Bizonyára sokan elgondolkodtak már azon, milyen merész távlatokat nyújt a hazai szolgáltatóiparban a kopasz, kigyúrt fiatalemberek megjelenése a piacon. A Nemzeti Választási Irodában tett látogatásuk ugyanis rávilágított arra a tényre, hogy mennyire felesleges a sok jogi csűrcsavarral, írott és…..
Horvátország Lengyelországot és Magyarországot követően egy olyan újabb EU-tag, amelyik a radikális jobboldalra sodródott. Az új horvát kormánynak az Opus Dei-hez közeli, revizionizmussal és fundamentalizmussal kokettáló minisztere is van A kiegyensúlyozott eredménnyel zárult parlamenti…..
„Azoknak legyen választójoga Magyarországon, akik osztoznak közös sorsukban, akik állandó lakhellyel élnek, akik itt fizetnek adót, azok akik vállalják döntésük következményét. Neked mi a véleményed?” Gyurcsány Ferenc, 2013. december 3. Nem tudom honnan keveredett megint elő ez a pompás ötlet,…..
PoliPraktika 127 2015.11.14 11:24:59
Európa jelenleg egy olyan légy, amely pókhálóba repült, majd belegabalyodott. A pók pedig begubózta, aztán visszahúzódott és várja, amíg teljesen tehetetlen nem lesz. Akkor aztán lecsap és rövid idő alatt ki is végzi az öreg kontinenst, mely szárny és akarat nélküli…..