Regisztráció Blogot indítok
Adatok
B4c4rd1

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magyarország harmadjára is óriásit játszott, az utolsó percekig harcban voltunk a középdöntőért a világranglista-kilencedikkel. Az első harmadot elvesztettük, a másikat fantasztikus teljesítménnyel nyertük. Rengeteg helyzetünk volt, de csak egyből lett gól. Az ellenfél…..
Paranoid Android VÉR 2009.02.08 14:31:00
    Tulajdonképpen az az érthetetlen, hogy miként gondolhatták a veszprémi kézilabdások gyilkosai azt, hogy ezt a balhét megúszhatják. Még abban sem lehetnek biztosak, hogy élve kerülnek rendőrkézre, sőt, a mai magyar társadalom indulati állapotát figyelembe véve,…..
B4c4rd1 2009.02.08 21:06:49
@Martian: szerintem a 2 réti néger adatait (főleg képét) át kellene küldeni a szerb srácoknak, hogy tudják kit kell keresni. Ha valaki tud kommunikálni a kuruc.info-val akkor szóljatok nekik, hogy a szerbeknek küldjék tovább az infókat.
B4c4rd1 2009.02.08 21:48:02
@zotyikaa: elég lenne 1 rendőr is ha nem lenne olyan balfasz impotens, hogy nem meri használni a pisztolyát. Amerikában már nem lenne 1 cigány sem, mert ott kapnák a golyót kapásból.
B4c4rd1 2009.02.09 01:41:10
@Trebitsch: mostmár én is a Jobbikra fogok szavazni, remélem ezzel így van minél több ember..
Szerda este a Bizottság épületében lévő főhadiszállásán fogadott minket Meglena Kuneva, az EU fogyasztóvédelmi biztosa. Szily kolléga huszáros rohammal vetette rá magát, a fogyasztók megalázása témakörénél már egymás szájából vették ki a szót, egyfajta verbális…..
Külföldi Google-forrásaink érdekes fejleményekről csipripelnek. A nem is olyan távoli jövőben (elvileg már csak párat kell aludni) "global launch" várható. Előre csak annyit árulhatunk el, hogy egy, Google-mércével mérve is nagy durranásról van szó. A jó hír az, hogy…..
Na kérem, a helyszínen az idő kellemes, a hangulat fesztelen, átléptük a mínusz ötödik órát. Hoszteszlányok és biztonsági személyzet rohangál ide-oda, fotósok és sajtósok ülnek a virágágyások mellett, a laptopjukon pötyögnek. Az autóból kiszállva vettem észre, hogy…..
Tegnap volt szerencsém pont akkor (kb. fél-háromnegyed hat) hazaérkezni, amikor egy  Subaros barom letarolta az Uránia előtti fákat, motort, parkoló autót, korlátokat. Faszfejkém sötét Subaruval  - megkülönböztető jelzés nélkül - jó 120-150-es tempóban zúzott hol a…..
"Szia Szaszinkó!Csatlakozom én is ezekhez a frappáns férfiakról agytevékenységet nem feltételező posztokat tartalmazó bloghoz.A minap, épp a New Yorkerben válogattam a fehérneműk között, szerettem volna meglepni a páromat, aki épp aznap este ért haza külföldről.Ott…..
Mondják, hogy az oroszok a holland receptre íródott totális futballt játsszák, de hát azt is mondják, hogy Mátyás király román volt. Kicsit megkapargattuk az orosz futball mézédes cukormázát, most elmondjuk, mit leltünk alatta. Igen, spanyol baszk zsenialitást.Kezdjük azzal, hogy…..
B4c4rd1 2008.06.26 19:01:42
  Soha nem felejtem el, amíg élek azt, amit a fogtechnikusom mondott nekem. Alternatív csajozási metódus.Unalom űző? Vagy egyszerűen idiotizmus. Fogkő levételre mentem. Egy 30-körüli kopasz, szőrös mellű nagydarab pasas fogadott. Csillogó szemekkel. „- Nem vagyok oda…..
A főnök azt mondja, minden rendben lesz ma este, és mi hiszünk neki. Ezer ránc és tízmillió galambősz hajszál állít emléket Brückner kapitány oldalvonal mellett eltöltött 120 évének, ha pedig ő azt mondja, hogy legyőzhetők a portugálok, akkor nincs más dolgunk, mint hinni…..
"Nagyon sokat kattogtam azon, vajon megírjam-e neked a Levente történetet. Talán nem tartja majd senki viccesnek,de azért tedd ki, mert ebből tanulhat rengeteg srác. Bár tudom, most én leszek az elit rüfke, amiért nekem semmi sem jó, meg ilyenek...Itt általánosságban ez megy…..
"Az én kis emlékképem egy lájtosan bepezsgőzött este után valahogy így néz ki: Mentem hazafelé egy munkatársam névnapjáról. Kis pezsi kis tequilla. Csak névnapot ültünk….semmi extra. Nem mondom, hogy szín józan voltam, azért lecsúszott kis tequila még…..
Az előrecsomagolt, klasszik téliszaláminak álcázott gagyi egyéb szalámiba könnyen belefuthat a felületes vásárló, de azért az mind tudjuk, hogy milyen márkák készítik a valódi 100 napig érlelt, gyerekkorunkban csak hó elején ízlelt, népszerű magyar terméket. Gábor az…..
A levélíró története szerint ha büntetni kell, akkor felnőttként kezel egy gyereket a BKV, amikor pedig a büntetését személyesen szeretné befizetni, de kiderül hogy elvesztette a csekket, akkor üvöltve zavarják el az Akácfa utcából. És még a rendőr sem segít. Fiamat…..
 Csak üdvözölni lehet, hogy Abszurdisztánban végre kezdik szankcionálni a potenciális országúti halálosztókat. Az új bírságokat egyáltalán nem nevezném magasnak: ugyan miért is lenne sok pár tízezer, vagy egy-két-háromszázezer forint annak, aki hobbiból…..
Az autózás az feneketlen tématárház. De van egy eddig még sehol nem publikált szokás mely hatásossága nap, mint nap megdöbbent.A kitett karKigyózó dugó, csukló tömegek, mindenkinek minden rendbeli felmenője kap kevés jót és annál több rosszat, mikor megjelenik az autósokat…..
B4c4rd1 2008.04.21 20:29:45
21:59  Elcsendesedett a Vértanúk tere, lehet, hogy ma estére vége a forradalomnak. Bevesszük magunkat a Tulipán Presszóba, a 2006. őszi forradalom műveleti és spirituális központjába. 21:48  "A kormányfő szerint bíztató, hogy több mint 4 millió embernek sikerült…..
A múltkori spanyoltörténetünk szerzője elgondolkodott az életén és a párkapcsolatain, majd megírta még egy szerelmét nekünk. Köszöntsük tapssal, hurrával, nagy-nagy hejehujával! Sziasztok! Én írtam a Luis-féle hm... értekezést; örülök, hogy kikerült, a kommenteknek…..