Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lombos Péter

594 bejegyzést írt és 205 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
aeon flux interstellar spoiler 2014.05.17 15:00:00
Az elolvasom után négy képet, pontosabban két-két képet találtok majd. Akik olvasták a netre kiszivárgott feketelistás forgatókönyvet, vagy csak más szemmel nézték a tegnap debütált trailert, mint ahogy én szoktam, azoknak ez a felfedezés, amit második megtekintéskor tettem,…..
aeon flux tv-trailer: gotham (2014) 2014.05.06 08:23:00
Abban az időben, amikor minden képregényhős univerzuma tágul, miért pont Batman világa ne terebélyesedne? Ahogy azt már korábban kifejtettük, a Fox és a DC most évtizedeket ugrik majd vissza a jövőbe, hogy elmeséljék James Gordon nyomozó eredettörténetét, amelyen keresztül…..
Lombos Péter 2014.05.06 09:49:58
Ha az IMAX-moziban nézted meg A csodálatos pókember második részét, akkor te is lemaradtál a feliratok közé csempészett X-Men-klipről, amit az alábbiakban pótolhatsz.  ..
Lombos Péter 2014.05.05 22:05:16
@CrazyDave: én böcsülettel végigültem többedmagammal, de csak X-Men gyütt
A Sundance fő- és közönségdíjas filmje, a Weinstein Company egyik aduásza, ami a következő díjszezon legnagyobb "kis filmje" lehet. A korábban csak Fruitvale címen futó film egy olyan igaz történetet dolgoz fel a közelmúltból, ami megrázta egész Amerikát, hatalmas…..
A szavazás lezárult. Hamarosan eredményt hirdetünk. Miután kiosztották a GAB előszobájának is nevezett Oscar-díjakat, ideje rátérni az év legfontosabb díjára, a GOLDEN ACTION BOY-ra! Komolyra fordítva: szerkesztőségünk immáron hatodik alkalommal dugja össze kreatív buksiját…..
A díjszezonban eljön a legrosszabbak ideje is, így meg is kaptuk a 33. Golden Razzie idei esélyeseit. Elöljáróban annyit, hogy az Alkonyat - Hajnalhasadás második fele tarolhat idén a maga 11 jelölésével. Mellette még két film merülhet el a málnásban: a Jack és Jill tavalyi…..
Kaptunk itt mindent Vince Offer új filmjével kapcsolatban: mozgóképes hangulatfokozót, állóképet, és hogy jobban fájjon: bemutatódátumot a kintieknek. A rendező terén egy kis ködoszlatás: 1999-ben készült el első nagyjátékfilmje zömében ismeretlen színészekkel The…..
Lombos Péter 2013.01.08 10:00:03
@doggfather: senki sem említette őket együtt, sokkal inkább külön... :D
itt tényleg Brody szerepvállalása, ami kétségeket ébreszt az emberben.
Lombos Péter 2013.01.08 10:07:37
@doggfather: konkrétan páni félelem lett úrrá rajtam, mert míg a fotó alapán éltem a gyanúperrel, hogy ez ironikus lesz, de az előzetes után csalódnom kellett: ez nem paródia, az valami sokkal rosszabb...
Lombos Péter 2013.01.08 13:28:10
@NorbiGO: szerződési kikötés, ki hanyadikként szerepel a plakáton - más kérdés, hogy ehhez hogyan igazítják a képet...
Filmsor 9 évados lesz a Dexter? 2013.01.06 18:00:00
A Dexter hatodik évada után hosszú tárgyalások folytak Michael C. Hall-lal, majd végül sikerült megegyezni a címszereplőt alakító színésszel, aki epizódonként potom 1 millió dollárért vállalt még két évadot. Akkor már a készítők is többször elmondták, hogy megvan a…..
Lombos Péter 2013.01.08 09:26:13
@doggfather: olyan lesz már lassan rendőrszemmel, mint a House lehetett orvosként... ha 10 perc alatt nem jött rá a megoldásra, akkor kész csoda, hogy praktizálhat...
Trinity után még volt kraft a karakterben, elvégre önállóan kellett helytállni, de ez az utóbbi évad egyenesen röhejessé tette a korábban jéghidegen precíz Dextert
Lombos Péter 2013.01.08 10:01:09
@doggfather: Tény, Stevenson rettenetesen erős karaktere volt a sorozatnak, mégis, a Doakes-visszatekintések csak erősítik bennem, a sorozat hangulata és minősége csak kullog az első 2 évad után...
Valahogy így kellett volna kezdeni a marketing kampányt, és akkor talán engem is jobban érdekelne Arnold idei első erőpróbája. Igaz, a szétfröccsenő kollégát nehéz komolyan venni, de legalább nem virágnyelven beszélnek a szereplők, és attól sem kell tartanunk, hogy a…..
Lombos Péter 2013.01.08 07:29:09
Azért az szép, hogy a végén Arnie pankrátor módra kapja fel feleakkora ellenfelét...
@Zalaba_Ferenc: kell adni valamit a Fast&Furious fanoknak is, hogy növeljék a nézőszámot
Ha már eljutni nem tudtunk a Las Vegas-i CES kiállításra, legalább kaptunk egy új előzetest Guillermo del Toro filmje kapcsán. A képanyagot a Qualcommnak köszönhetjük, akik az ottani prezentációjukba szőtték bele az új jeleneteket tartalmazó trailert. Ez bizony kemény…..
Lombos Péter 2013.01.08 07:20:19
@Zalaba_Ferenc: én csak azt kérem, a temetésemen Charlie Hunnam mondja a gyászbeszédet... mondjuk ezt már a Sons of Anarchy első része óta eldöntöttem
Lombos Péter 2013.01.08 07:21:48
@ilovebubbles: A szorgos CGI-részleg azóta is renderel keményen, szóval ez még bőven fog javulni!
Az USA Todaynek köszönhetően három képet is kaptunk a fentebb említett filmekhez (címenként egyet-egyet) - bár nem a legjobb képminőségben. Igazából az előzetesekből ismerős lehet mind, nekem belelkesedni sem nagyon sikerült tőlük, de a teljesség ugyebár egy létező igény,…..
Lombos Péter 2013.01.05 08:59:02
@doggfather: A WWZ onnantól kezdve vesztett számomra a vonzoerejéből, hogy fél éves csúsztatás, újraforgatások és miegymás tarkította a képet.
Lombos Péter 2013.01.05 09:17:51
@doggfather: Mikor jött az első, hazai forgatási hír, két nap alatt elolvastam a könyvet és vártam is, már amennyire a rendező múveit szoktam (vagyis közepes elánnal). Erre jön a hír, újraforgatás kell, forgatókönyvön is csiszolnak - na itt el is szállt nagyjából a lelkesedés
"Az évek során megtanultam, hogy faszomnak se kell a cukorka", mondja Jancsi, aztán szétloccsant egy boszorkányt, mert ez egy ilyen jellegű film lesz. ..
Lombos Péter 2013.01.04 19:40:33
@mrscottpilgrim: nem vagy egyedül, én is bizakodom, hogy ez bezony szólni fog!
TE. ATYA. ÚR. ISTEN. Bruce Campbell azt nyilatkozta, hogy nem hátrálnak meg semmitől, és úgy tűnik, nem a levegőbe beszélt. Hollywoodi produkció talán még soha nem volt ennyire kemény, mint amilyen ez a film lesz, hisz már az előzetese is durvább, mint amit a stúdiórendszerhez szokott szem látott…..
Az Egyesült Államokban a héten jelenik meg BD-n a tavalyi év legjobb sci-fije, ennek örömére érkezett is egy törölt jelenet, mely nem a fő szálat hivatott erősíteni, csak némi átvezető kiegészítésként kezelendő. A videóban Emily Blunt és Garret Dillahunt ránt vissza…..
Lombos Péter 2013.01.03 08:54:17
@McCl@ne: Sok értelme nincs extra nélkül lemezt megvenni, főleg nem Blu-rayt, amire azért lehet pakolgatni... logika nincs, pedig igény lenne rá.
Lombos Péter 2013.01.03 13:48:46
@Sok csatornánál az a gond, nem tisztítják rendesen: @doggfather:
sírnak amiatt, hogy haldoklik a magyar piac, erre a még a látvány szempontjából BD-re érdemeseket is lenyiszálják, csak hogy beférjen az 55 cm-es tévék képarányába... mintha a régi tévék tulajai BD-érzékeny fogyasztók lennének
Nos, amíg eme plakát valódiságának igazolása várat magára, addig csobbanjunk egyet! ..
Lombos Péter 2013.01.03 13:31:39
Carrie: A Sony által tartott mai sajtótájékoztatón elsőként a sokak által várt Carrie-remake került át nem kis csúsztatással a március 15-ei tervezett bemutatóról október 18-ára. Míg a márciusi időpontban Jason Statham szokásos negyed/féléves akciója (Hummingbird) és a The…..
Lombos Péter 2013.01.03 13:02:54
@J. Bauer: Vagy még a 3D-konvertálás játszik közre, de azt nagyon nem akarhatják...
Lombos Péter 2013.01.03 13:19:54
@sidek: ez az időzítésbeli dolog nekem már a blockbustereknék sem megy, elvégre már április-szeptember lassan a főszezon, közben meg decemberben is robban pár bemutató... horrort meg mindig jó (lenne) nézni
Idén november 22-én lesz 50 esztendeje, hogy Lee Harvey Oswald magányos merénylőként (vitatkozom! szerintem a Komédiás volt - ZF) lelőtte Dallasban az akkori amerikai elnököt, John F. Kennedy-t. Az amerikai belpolitika mindmáig egyik legizgalmasabb és talán legtöbb városi legendának táptalajul…..
Arthur (Terence Stamp) egy igazi házsártos vénember, aki felesége, Marion (Vanessa Redgrave) unszolására csatlakozik a helyi nyugdíjas énekkarhoz, amelyet Elizabeth (Gemma Arterton) vezet. A kőszívű Arthur azonban nem csak emiatt kénytelen elhagyni a komfortzónát, hanem a kórus…..
Lombos Péter 2013.01.03 08:51:15
@doggfather: Nekem kapásból a Young@Heart jutott eszembe, mikor ezt megláttam. :D
nosztalgiafaktor miatt be is fog játszani ezelőtt az újranézés
A Pixar nem aprózza el a Szörny Egyetem körüli marketinget: az előzetes után még októberben egy honlappal örvendeztették meg a rajongókat. A most létrehozott Youtube-oldal első kis viral-videója pedig a kinti egyetemi toborzófilmek legszebb pillanatait idézi, a "miért is jó ide…..
Az újév három új Pixar-alkotás első képeivel, premierdátumokkal és rövid szinopszisokkal örvendezteti meg a rajongókat. Egyrészt június 20-ával jön a Szörny Egyetem, ami már csak azért is ritkaság lesz animációs körökben, mert prequelt ők nem gyakran készítenek.…..
Lombos Péter 2013.01.02 08:57:39
@doggfather: Egyelőre sajnos ennyi információ áll csak rendelkezésre, amint lesz bővebb anyag a filmekkel kapcsolatban, azt igyekszünk minél hamarabb leközölni.
A leírások alapján nekem az első kicsit a darwini egyedfejlődés arcul csapásának hangzik, de arrafelé az intelligens tervezés is oktatási anyag, szóval... ez van. :D
Nos, úgy tűnik, Magyarország leghíresebb akciósztárja ismét visszatérhet, hogy feledtesse azt a tíz évvel ezelőtti próbálkozást, melyben a klumpás nyomozónőből borongós tekintetű asszonnyá ért Veszprémi Lindát egzisztenciális problémákkal szembesítette (ezek közül a…..
Ránk köszöntött az újév, meg is kaptuk az idei Golden Globe-díjátadó házigazdáinak hivatalos promófotóját. Ha valaki lemaradt volna a hírről, akkor azt rögtön január elsején el is keseríteném azzal, hogy három évnyi (folyamatosan gyengülő, de még így is zseniális) Ricky…..
Lombos Péter 2013.01.01 15:17:40
@Angyalosi Ádám: Én azért tartok attól, hogy most Fey elkezdi a várakozások miatt túljátszani a szerepét... pedig egy jóféle 30 Rock-stílus most jól jönne, ha már ekkorá váltottak
Megérkezett a mozgóképes anyag az eredeti Tetovált lány-adaptáció rendezőjének, Niels Arden Oplev új, egyben első angol nyelvű filmjéhez. A főbb szerepekben ismét összefuthat néző és rendező Noomi Rapace-szal, mellé társul Colin Farrell, Dominic Cooper és Terrence Howard is. A…..
Lombos Péter 2012.12.30 12:00:10
@J. Bauer: Csak bizonyíték, hogy nem feltétlen a HD-minőség adja el a filmet
Lombos Péter 2012.12.30 12:37:21
@J. Bauer: Ezzel nem vagy egyedül! :D
Kíváncsi vagyok, ez a film eléri-e a mozis küszöböt nálunk, vagy marad a dvd-megjelenés...
Kijött egy igencsak kedves és elmebeteg előzetes a John Dies at the End című filmhez. Az apropót a VOD (Video on Demand)-megjelenés adja: december 27-étől érhető el ezzel az új terjesztési formával a film, míg mozikba csak január 25-én érkezik. A rendező Don Coscarelli, akinek…..