Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mayerné Répási Adrienn

552 bejegyzést írt és 123 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  #reklám #szponzorálttartalom Azt mondják a nő legjobb barátja a gyémánt! Pedig nincs igazuk. A nők legjobb barátja a táskája, mely mindent elnyel, mindig kéznél van, öltöztet és a legjobb segítőnk. Tökéletes minőségű, tartós táska márpedig elengedhetetlen a mindennapokban. Begin Handmade új…..
  Ha kedveled a könnyed romantikus történeteket, melyeknek mondanivalója is van, akkor ez a te könyved lesz! Az írónő mesterien szövi a történet fonalát, egyre jobban megkedveltetve velünk a fő karaktereit, mindeközben jól is szórakozunk. Könnyed, mégis van tartalma, mélysége a kötetnek. Igazán…..
ROBERT MACLEOD Éjszakánként idegen bolygókon csatázott ismeretlen szörnyekkel. A történetek csak jöttek és jöttek, ő pedig rászánta magát, hogy végül le is írja őket.  Így született sok év távlatából az OMEGA – A VÉGSŐ ERŐ című kötet, mely a Marysol kiadónál jelent meg. Omega Trilógiájának első…..
ReAd-blog A jó gardrób titka 2021.10.20 15:36:42
Rég volt már ruhás, öltözködésről szóló cikk a blogon és kértétek, hogy legyen több. Arra gondoltam nekiállok fejtegetni, milyen egy jó ruhatár. Nem mintha én nagy szakértő lennék és a nem létező gardróbom makulátlan lenne, de nagyjából tudom, vagy legalábbis sejtem, milyen a jó ruhatár vagy…..
Bár hamarosan vége az esküvői szezonnak, de a báli szezon és a nagyobb ünnepnapok hamarosan érkeznek és a családi fotózások is. Jó, ha van ilyenkor egy olyan ruha a tarsolyunkban, amit bármikor előkaphatunk. Egy olyan alapdarab, ami csinos, mégis kényelmes, de kellően alkalmi. Egy igazi jolly joker!…..
Jámbor Eszter, az 5 tornacsuka írója, nem kisebb dologra tette fel az életét, mint arra, hogy "ismerjük meg hazánk mesekönyvek segítségével"! A könyveiről és a miértekről beszélgettem vele...
Sol Rayond mexikói származású, spirituális író. Mindig, minden pillanatban arra bíztat, hogyan éld életed önzés nélkül, igaz önmagadhoz valón. Hamarosan megjelenő könyve arról szól, hogy hogyan lépj ki saját magad árnyékából és legyél stresszmentes, boldog, a nap minden percében. Bevallom,…..
ReAd-blog Sportolni jó! 2021.10.01 08:06:10
  Sportolni jó! Kitartóan, hosszan ugyan azt a sportot űzni még jobb! Rengeteg dologra megtanítja az embert a testmozgás. Ez mellett pedig elengedhetetlen az egészségünk és a szervezetünk számára. Egészség sport nélkül aligha lehetséges. Hiába élünk stresszmentesen, táplálkozunk tudatosan,…..
A legújabb kiadó, a FairBooks Kiadó és Írói Műhely, Judit és Tira jóvoltából mutatkozik be egy rövid bejegyzésben nektek...
  Természetes alapanyagok, természetes összetevők. A jövő ezeké a környezettudatos, testtudatos, vegyszermentes termékeké és az egészségé. Mai vendégem a Dorkaszappan tulajdonosa, aki saját maga gyártja a termékeit belső indíttatásból. Fő specialitása 100% friss kecsketejből készült szappanok. ..
A mai környezetszennyezéssel teli világban jól jönnek az olyan okos ötletek, melyek segítenek a szeméttermelést kiküszöbölni, minimálisra venni. Az egyik ilyen nagyszerű találmány a kulacs. Mindig magadnál tarthatod kedvenc italod, vized, teád, kávéd. Gyermekednek is nagy biztonsággal tudsz italt…..
A póló az a ruhadarab, amit a legtöbbször hord élete során az ember, Épp ezért fontos, hogy kényelmes legyen és jó minőségű, hiszen közetlenül érintkezik a bőrünkkel. De az sem baj, ha nem csak jó hordani, jó benne lenni, hanem jól is néz ki. Én kifejezetten szeretem azokat a felsőket, melyekben…..
  Önbizalom Az önbizalom, olyan, mint egy pohár víz. Némelyik szögből figyelve túl soknak tűnik, máskor túl kevésnek. Ráadásul borzalmasan illékony, könnyen borul, hamar elfogy… Az önbizalom könnyen elveszíthető, de annál nehezebben szerezhető vissza. Márpedig az önbizalom nélküli élet nehézkes…..
A könyv középpontjában női sorsok állnak és a családon belüli erőszak, a nők kihasználása, a családjukban elfoglalt helyük, megalázásuk, bántásuk egy közeli családtag által...
Porkoláb Edit - Lifestyle Photography. Családi, lifestyle fotózásban tevékenykedik aktívan. Mai interjúm alanya ő lett, melyben mesél arról, hogyan talált rá a vállalkozása, ez a munkakör...
Sokunk nagy örömére hamarosan megkezdődik az Ünnepi Könyvhét! Idén Vörösmarty téren, a Duna korzón  lesz megrendezve szeptember 2-től 5-ig. Ünnepeljük közösen a könyveket és az olvasást! Remélhetőleg én is ott leszek. Az Olvashop viszont biztos, hogy sok szeretettel vár minden kedves érdeklődőt és…..
Már nem úgy élünk, mint akár 50 évvel ezelőtt. Korábban az emberek nyugodtan, odafigyelve kiegyensúlyozottan, változatosan, egészségesen étkeztek, sokat mozogtak és talán kevesebbet is stresszeltek. Nem volt ennyi adalékanyag, káros, hizlaló dolog az ételükben. Az életük sem telt ennyi rohanással.…..
  Ma egy hosszabb lélegzétvételű, ám annál tartalmasabb interjút hozok nektek Fedina Lídia írónővel. Az írónő színes életútja hosszabb interjút érdemelt...
A könyv a borítóját nézve, fülszövegét elolvasva tudtam, nekem íródott. Viszont lemaradtam róla, sehol sem lehetett kapni, mire észbekaptam. Több boltban, online felületen is vadásztam rá, hátha mégis valahol lelek egy darabot. Csak rám vár egy kötet. Végül az Álomgyár kiadó sietett a segítségemre…..
ReAd-blog Oviba/iskolába indulok! 2021.08.18 19:37:12
Nyakunkon a szeptember. Szülő legyen a talpán, aki könnyedén kirázza a kisujjából az iskolás és óvodás cuccok beszerzését. Persze a legkönnyebb elmenni egy közeli nagyobb üzletbe és összevadászni, megvenni a termékeket. De azt gondolom, támogassuk ezzel is a hazai gyártókat, kisvállalkozókat, hogy…..
ReAd-blog Hurrá suli! Hurrá ovi! 2021.08.16 08:54:06
Hamarosan kezdődik az iskola és az óvoda is. A legtöbb szülő már augusztus elején elkezdi megvásárolni a szükséges eszközöket, termékeket. Mi kell ilyenkor leginkább? Mindeféle táskák, tornazsákok. Hátizsák gyerekeknek, gyerek iskolatáska, gyerek tornazsák, bölcsis hátizsák, ovis hátizsák,…..
Kerestem valami könnyed témát, egy vicces, ám mégis izgalmas, sodró lendületű, enyhe krimit vagy egy kevésbé csöpögős, nem túl mély, kevésbé érzelmes romantikus történetet.  Kékesi Dóra könyvében meg is találtam a kellemes kikapcsolódást. Kiegyensúlyozott, gördülékeny, gyors sodrású történet, kedves…..
ReAd-blog Egymásra hangolva!? 2021.08.11 15:59:07
Az emberek között is érvényesül a vonzás és a taszítás törvénye. Bizonyára tapasztaltad már te is számtalanszor...
Marysol K'Owes: Vanuatu ​bosszúja  című könyvről írtam már nektek korábban. Itt tudjátok elolvasni a recenziót. Ma az írónővel készített interjút hozom nektek, ebben az esős időben, olvasmány gyanánt...
ReAd-blog Az a fránya házimunka 2021.07.31 14:34:59
#reklám #szponzorálttartalom Az a fránya házimunka vagy ahogy most divat hívni, a láthattalan munka, amit senki sem vesz észre, csak ha nincs kész. Bizony nem kis fejtörést okoz minden háziasszonynak vagy házias férfinak. Mivel takarítsunk, mennyit, hogyan osszuk be az időnket és így…..