Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mayerné Répási Adrienn

837 bejegyzést írt és 126 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van olyan ember, aki született vendéglátó, szívélyes, kedves, megnyerő stílusával, nyílt  kommunikációjával, vidámságával, kedvességével. Jó a közelében lenni, érdemes a mondanivalóját meghallgatni. Árvay Angelika pont ilyen. Az Árvay Családi Pincészetben jártunk egy rövid, ám annál tartalmas…..
Korábban olvastam Tóth Kriszta, 1001 posztötlet vállalkozóknak című kötetét. Azt kell mondjam, nagy segítség bárkinek, aki napi szinten jelen van a vállalkozásával a Social Mediában. A mai interjúnk apropója, hogy már a bővített kiadása is megvehető. - Nagyon sok dolgot viszel egyszerre munka…..
Egy jótékonysági eseményről szeretnék hírt adni nektek. Beni egy súlyos betegségben szenved, ami hazánkban nem gyógyítható. Beni kezelése hatalmas összegbe kerül. Most ehhez rendeznek gyűjtést. Gyere, sportolj Hajóson és segíts a családnak! 2024.02.27-én kezdték el a szülők a gyűjtést a világ 2.…..
Ez a könyv tipikus példája annak, hogy egy egész életet hogyan tud romokba dönteni egy trauma, egy kritikus, nem túl kedves beszólás, és az emberek közönye, nemtörődömsége, rosszindulata. Amikor nem kap segítséget, nem kezelik a traumáját megfelelően, elkendőzik, figyelmen kívül hagyják. Elárulva…..
A terepszínű ruhadarabok egybeforrtak a katonasággal, a vadászattal, túrázással, kempingezéssel, airsoft játékokkal...De ki mondta, hogy a hétköznapokon nem lehet ugyan úgy használni? Noha nem az elrejtés a cél, hanem a kényelem. És ki találta ki, hogy csak férfiakhoz passzol a…..
Ismét sikerült egy nem csak gyönyörű, élfestett, hanem tartalmas, értékes belsővel ellátott könyvet olvasmányul választanom. Az írónő mesterien szövi a szavakat, és oly tökéletes módon épít fel egy különleges, ám az igazihoz nagyon hasonlatos világot, amelyben remekül el is helyezi a karaktereket,…..
Vörös Katalinnal, a Kancsimesék írójával készítettem ma interjút. - Mit gondolsz, olvasni ma menő? Azt gondolom, hogy ezt kell közvetítenünk. Mert felgyorsult világban élünk, ahol minden fejlődik, digitális forradalom zajlik körülöttünk, ami nem rossz, csak sokan nem gondolják végig, hogy az…..
Ahogy a tavasz megérkezik, a nyár melege is közeledik, az emberek egyre inkább az otthonuk körüli területek felé fordulnak. Az udvar, a kert és terasz nem csupán egy szimpla helyszín; hanem megannyi élmény helyszíne lehet. Nagyszerű életteret kínál a pihenésre, a kikapcsolódásra és a természettel…..
  Kedves olvasó, hidd el, hogy el fog varázsolni ennek a könyvnek nem csak a fantasztikus külseje, a borítója, az élfestése, hanem a belseje is! Képzelj el egy gyönyörű mesés világot, melyben ott a rossz, a gonosz is, de  testvéri összetartással, a szeretettel, szerelemmel legyőzhető. Varázslat,…..
Töltsd fel a szervezeted ezzel az egyszerű trükkel! Most, hogy végre felébredt a természet, és a nap is egyre többször mutatja magát, ideje túljutni a téli melankólián és a tavaszi fáradtságon. Az általános levertséget nemcsak a rövidebb nappalok és a napsütés hiánya, hanem a szervezet kiszáradása,…..
Marosi Nikolett, Szakadék című verseskötete igen húsbavágó társadalomkritika, de olyan mély érzelmekről is szó van benne, mint a szerelem, a barátság. Most vele készítettem interjút az írásról, az írói létről és megannyi érdekes témáról. - Mesélnél a Szakadék című kötetedről? Kiknek szól? Milyen…..
Következő interjúm alanya Col O. Broox, A sárga történetének alkotója. Fogadjátok sok szeretettel!..
ReAd-blog Turizni menő! 2024.03.12 09:37:59
A ruházkodás, a eltúlzott vásárlási szokások nagy környezeti terhelést jelentenek a bolygónk számára. A ruhák előállítása, szállítása, mosása, és eldobása mind nagyban hozzájárulnak a környezet szennyezéshez. De néhány dologra odafigyelve lehet környezettudatosabbá tenni a ruházkodást is!..
Nagyszerűen adagolt, feszültséggel teli történet életben maradásról, mutánsokról (zombikról) és az emberi természetről...
 - Hogyan talált rád az írás? Mi miatt kerültél közelebbi kapcsolatba vele? Nagyjából tizenhat éves korom óta játszik szerepet az életemben az írás, de igazság szerint csak később kezdtem el komolyabban foglalkozni vele. Korábban szórakozásból papírra vittem ilyen-olyan történeteket, mert már akkor…..
Egy izgalmas téma, egyedi karakterek és kész is egy jó könyv! Na, azért ennél kicsit több kell hozzá, hogy olyan letehetetlen legyen egy kötet, mint a Silent Zone. Interjú Csák Viktorral! Hogyan lesz valakiből Amazon-bestseller író, forgatókönyvíró egyszerre? Hogyan talált rád egyáltalán az írás,…..
ReAd-blog Maggie Burns interjú 2024.03.03 18:22:38
Maggie Burns, Amina titkai című könyve titkokról, álmokról és egy mindent elsöprő szerelemről szól.. Amina boldogtalanul éli mindennapjait a házasságában, de nincs elég bátorsága kilépni, felrúgni mindent. Beletörődött a sorsába, mígnem egy nap berobban az életébe Nils, és egy reményekkel teli,…..
Személyes érintettség és az alapos kutatómunka, élethűség miatt, nem volt egy könnyű olvasmány. Nagyon nehezen írtam meg az ajánlót, ahogy olvasni is borzasztóan lassan tudtam csak. Nem azért, mert rossz könyv. Épp ellenkezőleg! Nagyon jól visszaadja a háborút, mint fő témát, a korhűséget, a háború…..
Az elmúlt években született már karantén regény, készült blog alapján könyv, és naponta hirdetik magukat különböző író kurzusok. De vajon mi a valódi siker titka? ..
Nem egy szokványos történet. És én roppant mód szeretem a határaimat feszegetni, olvasás terén is. Így tudtam, nekem ezt el kell olvasnom. A kötet besorolásával bajban vagyok. Egy kicsit ez is, egy kicsit az is. Fantasy, mert különleges képességekkel megáldott emberek a főszereplők. Krimi, mert van…..
Előzd meg a tavaszi fáradtságot természetesen!Kialvatlanság, súlygyarapodás, lehangoltság, ingerlékenység… a tavaszi fáradtság tipikus tünetei, amelyek megkeserítik az első napsütéses napokat. Vesd be ezeket a természetes trükköket, hogy mihamarabb felébredj a téli álmodból...
Egy lakásfelújítás nem kevés bosszúságot tud okozni, nem beszélve a rengeteg munkáról, koszról és az anyagiakról, mellyel jár. Viszont az emberben él a felújítás utáni vágy, szeretne egy új, designosabb, mutatósabb fürdőszobát, szobát, vagy konyhát. Olykor csak egy-egy bútort szeretne megújítani, de…..
Mosonyi Mara elsőként saját szórakoztatására agyalt ki történeteket, majd később ebből született az írói hivatás...
Hatalmas kihívást jelent az anyaság mellett dolgozni, vállalkozni pedig még inkább. A rengeteg fellépő akadály mellett talán az egyik legnagyobb feladat az időmenedzsment. A család és a munka közötti egyensúly megfelelő kialakítása nagy teher az anyák vállán. Hiszen a munka, egy vállalkozás…..
Egy ízig-vérig élő, lüktető, izgalmas, sablonmentes romantikus történet, ami azért mélyebb mondanivalót is ad a szórakoztatáson kívül. ..