Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Levi

0 bejegyzést írt és 104 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kontár A csujogató Univer ketchup 2010.11.24 08:07:00
Először, mikor ismerős átküldte, azt hittem, ez valami rossz vicc, csak véletlenül töltötték fel az Univer honlapjára ezt a matyó reklámot. Enyhén szólva is túl van cifrázva. De aztán rebesgették, hogy a tévében is megy, szóval tényleg komolyan gondolják. Ez rettenetes.…..
Hétvégét felvezető rovatunkban jöjjön egy igazi nehézbombázó, aki egyszerre testesíti meg a bajba került nemes hölgy toposzát és azt a rajzfilmes erotikát, amit Jessica Rabbit is képvisel. Mert lássuk be, Daphne hercegnő úgy néz ki, mint aki éppen fellépésre készül egy…..
Levi 2010.07.16 18:15:34
nakedraygun A zombiknak annyi! 2010.05.06 20:46:00
Nem csak az arról van szó, hogy ez minden idők leghasznosabb ajándéka. Nem. Vannak dolgok, amiket nem lehet így leegyszerűsíteni. Ez az asztal könnyen meglehet, hogy tulajdonosának életét menti meg. Például kivel nem fordult már elő, hogy miután hazaért, bekapcsolta a tévét, és…..
Levi 2010.05.06 23:51:53
Holnapi Újság 2053: Sporthírek 2010.05.04 16:33:00
Még idén rajthoz állhat Overdose, a korosodó, ám még mindig jó karban lévő magyar csodaló. Mikóczy Zoltán ma kiadott közleménye szerint a menedzsment a ló utolsó felkészítő munkáját kiértékelve úgy döntött, hogy sem a hétvégi Buenos Aires-i futamon, sem a két hónap…..
A mai nappal egy netes vitasorozatot indítunk „Vegyél részt az MSZP megújításában” címmel. Ennek az első posztját olvasod. De a részleteket itt olvashatod el! Még egy hét sem telt el azóta, hogy az MSZP elvesztette a választásokat. A párt egy izgalmas nyüzsgő…..
Levi 2010.04.30 08:13:00
LOL
Vállalom, hogy csípem az óvszer reklámok humorát és kreativitását, ezért jutott is belőlük jó néhány a blogra már. De ha megnézitek a következő 3 képet, ti is belátjátok majd, hogy ezeket sem lett volna szabad kihagynom. A képek írott üzenete egyszerű: Légyszi,…..
Levi 2010.04.27 21:17:29
Nem csinált nagy titkot Gera abból, hogy gyorshajtott autópályán, még ha nem is olyan sokkal, mindemellett viszont majdnem szétkenődött az aszfalton, amikor egy nála is gyorsabban száguldó kisteherautó sofőrje megijedt, mikor meglátta az új szélén sebességet mérő rendőröket.…..
Archie Shepp kimért úriemberhez méltó hangnemben adott interjúja után, most a vehemenciáé lesz a fő szerep. A videoban Csobi barátom épp nemtetszésének ad hangot, miután 10 perces könyörgés után se vette le a részeg delikvens a lábát a műszerfalról. Aki szeret elveszni a…..
Levi 2010.03.30 21:19:18
Az eddigi forgatókönyvek a Jobbik biztos bejutásával számoltak ugyan, de arra épültek, hogy a kampányban már nem tudja jelentősen növelni a szavazóbázisát a radikális párt. Az EP-választási eredményük (14,77%) több tekintetben félrevezető lehet, hiszen a voksolás…..
Levi 2009.11.08 14:49:13
A közvélemény szemében - az ENYÉMBEN IS - az összes rendszerváltó párt korrupt. Alaptétel a kibulizott ország... Nem volt vérengzés, cserébe nem volt elszámoltatás sem.

Keletnémetországban az egyesülés után MINDEN egykori pártfunkcit kiraktak az utcára, és éljen meg abból, amiből tud...
17fős egyetemi tanszékeken 3(!) fő maradt meg, aki elfogadható tudományos eredményeket volt képes produkálni, a nyugati lektorok kirakatták őket...
Nálunk erre nem nyílt lehetőség, mert nem volt olyan "hátország", mint a németek esetében.
Én abban reménykedem, hogy egy nyugaton járt új generáció az egykori észt szárnyalához hasonló pályára tudja majd állítani az országot.

Erre - a megtisztulásra - látok esélyt a Jobbikban. 20 év telt el, és még mindig az ex-komcsik ülnek a legfontosabb köztisztviselői funkciókban - gondolok itt konkrétan: MTA, Magyar Rektori Konferencia, Regionális fejlesztési Ügynökségek, nem konkrétan: "Állami Pénzelosztó Vállalat"-ok, vezető posztjaira... Minden pozíciót betöltő esetében előfeltétel a KISZ-titkári múlt...
Vagy APU KISZ-titkári múltja...
Nézzük csak meg pl. a 30 éves kor alatti államtitkárokat, pl. ...

Szerintem a hasonló megtisztulást várók aránya eléri a 15-20%-ot.

A másik tény, hogy a Jobbik mondja ki egyedül a cigányproblémát. És itt van szerintem a sikerük titka: aki nem hajlandó szembenézni a problémával, meg sem képes oldani azt.
A Ballib folyamatosan halat adna az éhezőknek. A halászok (aka.: "dolgozó nép") pedig azt mondják, hogy "Tanítsátok meg őket halászni!"
Na a Jobbik őket képviseli.
Levi 2009.11.08 22:12:19
@Non est volentis: Valóban ez a "nemzet ferencének" legnagyobb bűne. Szimbolikusan.
Gyakorlatilag a költségvetési gyeplő eleresztése, és a hatalomhoz való végletekig ragaszkodás is. Ebben is ő a "baloldal Orbánja". Grat mindkettőnek.

Mondjuk Orbán a 2006-os, két bukott választás utáni nem-visszavonulásával nyitotta meg az utat Franzi előtt, és Franzi és az MSZP despotizmusánval vált lehetővé, hogy ne maradjanak 30% fölött...
Ha belemennek az előrehozott választásokba, akkor még mindig nagypárt lennének.
Tulajdonképp azt kell mondjam: Mohács kell a magyarnak, hogy felnyíljon a szeme. Ez volt (van!!!?) Ferenc.

Én szurkolok egy megújulásért. Ahol az ilyen szintű vétkek elkövetői eltűnnek a politikai porondról. És nincsenek olyan pártok, amelyek 3 évvel a bukásuk után még hatalomban tartanák őket...
Az első két forgatókönyvben alapvetően a Fidesz és az MSZP választási szereplésére koncentráltam. A Fidesz kétharmad és az MSZP egyharmad kérdése mellett azonban még akadnak izgalmas témák: a kisebb pártok szereplése például jelentős hatással lehet a Fidesz és az MSZP…..
Levi 2009.11.06 19:33:40
NyomasekBobo-val értek egyet. A szememben az LMP nem más, mint anno a Centrum.
Kedves Kupa-ex-pénzügyminiszterünk vezetésével, aki szerint "nehogymá Szlovákiáról kelljen példát vennünk"...
Akkora szélhámosság volt, hogy csak na. A balról kiábrándult emberkék nehogy jobbra szavazzanak. Ez volt a célja. A mór megtette kötelességét - a mór mehet. Hallottunk azóta Kupáról BÁRMIT? :) Biztos kapott 10-20 misit végkieget... már akkor is...

Az ijesztő az LMP választási buliján mikrofonba hörgő "éljen a baloldali értékrend!" - exSZDSZ-es emberke.
Emiatt nem jut be az LMP.

Mellesleg a Szlovákiához való viszonyítás több szempontból is érdekes. A magyar bal önvédelmi dumája az volt, hogy az összes ex-szoci ország közül nálunk volt a legjobb. Na az elmúlt 7 (lassan 8) évben ezt a szent tehenet is megbecstelenítették...
Ma jobb Szlovákiában élni, mint itthon. Bruttó/Nettó magasabb bérek, a DOLGOZÓVAL szolidáris adórendszer...
Lassan Románia is jobb hely lesz...

Ha visszatekintünk az időben, sikerült az országot HETVEN évvel visszaküldeni a múltba.

Nagymamám mesélte:
'38-ban, mikor visszacsatolták a Felvidék egy sávját és miután a Csehszlovák államhoz tartozott: a Kárpátalja egy sávját is, a beregszászi emberek a következő mondást költötték:
"Horty lett az apánk,
lyukas lett a gatyánk!"

Csípősen utalva ezzel az akkori Csehszlovákia és az akkori Magyarország között meglévő életszínvonal-beli különbségekre.

Nem 8 évet vesztettünk. HETVENET!!!

És a kampány balon még mindig a "Fidesz-okozta JÖVŐBENI lemaradásunk"-ról szól. Lásd a "Hány halálos áldozata lesz a Fidesz-lágereknek" c. Index riportot.

Mindenesetre kíváncsian várom a választásokat. Én már a 25% alatti MSZP esetén is tapsolni fogok...
  Mitológiáról, legendákról, lovagregényekről, meg hasonló nyalánkságokról laza stílusban :) Fókuszban az erotika, mert az mindig mindenkit érdekel. De másról is lesz szó bőven.   Nem lexikonpótló akarok lenni, nem célom, hogy egy-egy figurával, történettel…..
Belsőség Azami Sürat: 295 km/h 2009.10.14 15:18:00
Hosszú idő után valahogy ismét ráakadtunk Forgács Zsolt András remek weboldalára, ahol összegyűjtve szerepelnek a régi Turbó rágó szkennelt képei. Néha ránézünk, hogy bővült-e a gyűjtemény aztán az egész szeánsz egyféle visszaemlékező-délutánná fajul, nincs olyan autó, amiről ne jutna eszébe…..
TÜNDÉRGYÁR pina 2009.10.04 17:23:00
A Rammstein zenekar legújabb videóját még éjjel sem vetíti az MTV, köszönhetően annak, hogy a klip végén egy nő hátára lövik a poént (segítek, nem géppisztollyal), és ebben a szellemben egy pornószájtra töltötték fel az alkotást. A cucc szigorúan tizennyolc plusszos, itt…..
Mert megérdemlitek!        Komment: "A fekete évfolyamtársam volt középiskolában. Az iskola egy műszaki szakközép, ahol 95% fiú és 5% lány volt, a csaj nyíltan vállalta, hogy azért jött oda, mert sok fasz közül válogathat."..
... a fotosopp, és a myspacepicsa nézés, hiszen elég könnyen megvezeti az embert egy direkt jól lekapott randaság fotója. Kedvencem a lent látható fogas baba, szerintem neki nem nagyon szabad vicceset mesélni, mert elég komoly sokkot okozhat a látvány...
Levi 2009.10.03 22:00:16
 Az MTA elnöke szerint a Hallgatói Önkormányzatok vezetői lusták, és rossz tanulók. Ennek hatására a Debreceni Egyetem hallgatói önkormányzatának vezetői már el is küldték tanulmányi eredményeiket igazoló papírokat Pálinkás Józsefnek. Az Aktív Szemeszter legújabb…..
Erőszakos történet következik, amit még mi is félünk publikálni, de mindent az igazságért, a szerelemért és a békéért. Egy megvadult bika tombolása iszonyatos tud lenni, és az érzelmi cunami senkit sem kímél…   Sziasztok kedves Olvasók! Ígéretemhez híven én is…..
    A búcsúzás helyénvaló és szükséges, ha a karancslapujtői nagymamát kísérjük ki a távolsági buszhoz: Jó utat, mama, köszönjük a vájlingnyi férges almát, amit hozott, vigyázzon magára, csókoltatjuk az öreget is! Agyő, majd indulás haza.…..
Lapozgatom a szombathelyi-estet, majd elakadok egy pillanatra az alábbi, Falusi turizmust hirdető reklámoldalon:A lap alján láthaóak a nevesebb vidékfejlesztési és turisztikai szervezetek/szövetségek logója, így azt kell, hogy mondjam: azért akadnak öteletes és humoros emberek is ott…..
Ilyet is csak NSZK retró erotikus filmekben láttunk, bejön az időjárásjelentő csajszi, kirakja a két mellét a muskátlis bajor ablakba és a forróságról mesél, meg arról, hogy érdemes lesz kihasználni a következő két napot, és már várjuk, hogy panaszkodjon, hogy…..
Félrefordítások Ahoj, poplacsek! 2009.05.05 08:08:15
Nem kell megijedni, Tamás beküldésében nem a városi legendává vált címbeli mondat szerepel:Épp most ért véget egy film a TV-ben, kedves kis vígjáték volt, elég jó, még az ebédet is elhalasztottam :). Mondj igent! (Di que sí) a címe. Nem tudok spanyolul, nem láttam eredetiben,…..