Regisztráció Blogot indítok
Adatok
offcourse

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az adventi időszakban csodás hangulatot teremthetsz a lakásban, ha az alábbi ötleteket kipróbálod! A természetes díszek mindenkinek tetszenek, a látványuk szemet gyönyörködtető! Az adventi koszorú mellett könnyedén feldíszítheted a lakásod, anélkül, hogy vagyonokat kellene…..
A karácsonyra fel kell készülni időben, főleg ha szeretnél saját készítésű ajándékokkal kedveskedni a családodnak. Ha nem akarsz vagyonokat költeni az ajándékokra, akkor készíts valami szépet! Az alábbi ötletek között biztosan találsz olyat, amit megcsinálnál! Mesés…..
Az adventi hangulat megteremtése egy kis kreativitás segítségével gyerekjáték! Ha nincs kedved adventi koszorút csinálni, de szeretnél ünnepi hangulatot teremteni, az alábbi ötletek tetszeni fognak! Néhány apró hozzávaló és pár gyertya alkalmazásával különleges adventi…..
A zoknikból és néhány apró kiegészítőből, mókás játékokat készíthetsz! Nézd meg a képeket és próbáld ki a csemetéiddel, garantáltan élvezni fogják! Légy kreatív és alkoss zokni játékokat! A kicsik rajonganak a saját készítésű játékokért, jó kis kikapcsolódás…..
Of Korsz Adventi koszorú másként 2015.11.15 14:10:13
Kreatív megoldások Adventre! Nem csak az adventi koszorú lehet szép, ha ünnepi hangulatot szeretnél teremteni, akkor csak pár dologra és egy kis kreativitásra lesz szükséged! A képeken látható szépséges adventi megoldásokat Te is…..