Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ugocsa

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
   Most, hogy a dolog aktuálpolitikai tartalma lecsengett, érdemes szakmai szempontból elemezni, mi történt a Parlamentben Schiffer András december 12-i beszéde alatt. Azoknak, akik pártszimpátiájuk alapján hajlamosak megítélni a dolgokat, javaslom, vegyék le a hangot. A…..
Kovács Lázár egy átlag magyar hentesnél is talál egzotikumot!..
ugocsa 2010.05.30 15:50:31
Subba Budapest 2010.05.24 13:45:00
És tényleg! (Margitszigeten Hajógyárin: drog.) via..
ugocsa 2010.05.24 23:29:13
A válogatásból kiderül ki okolható az elmúlt hét szeles időjárásáért. Bolond lyukból bolond szél fújFotosop artistaPaint artistaHeti MilfHeti Milf IIThis is my lionBachmanFagyikaHeti MIAF?Kakiartos csajHorgászás BesszivelA fejemre nőtt..
 Megtörtént. Mélységesen megalázott bennünket a magyar országgyűlés. Parlamenti képviselőink – a szocialista párt vezetésével, a Fidesz asszisztálásával - tegnap sárba tiporták emberi méltóságunkat, megkérdőjelezték kulturális identitásunkat, megfosztottak…..
Ha megnézitek az AppStore-ban a fizetős appok toplistáját, a negyedik helyen egy gombocis programot láthattok. Ez egy többszörös hungarikum, mivel a gombfocit ismereteink szerint itthon találták fel, az app készítője pedig Kovács Zoltán, az interjúsorozat következő részében vele…..