Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Holló uraság

4 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Helló, itt vagyok! Új otthonomban rögtön érdeklődéssel fogadtak. Egyértelműen Pongó a dalmata a rangidős, Ő kisgazdám születése óta őrzi álmai békességét nyugodt, de mégis vidám, huncut tekintetével. Jegi a szoba tréfamestere és természetesen "minden titkok tudója". Ő szinte mindenhová elkísérte…..
Háj! Csak azért mellékelem ezt a gyönyörű verset/ jobb oldalt Poe: Holló /, hogy mindenki érezze, milyen különleges madár vagyok! Ebben az országban, ahogy hallom különösen nagy becsben tartottak. Hacsak arra gondolok, hogy Mátyás királyt is rólam nevezték el. A posta logójában is szerepeltem,…..
Helló! Most végre van időm lejegyezni az eseményeket. Tavaly nyáron változott meg minden az életemben. Új gazdára leltem. Az ajándékbolt polcán nap mint nap a hatalmas köveket nézegettem és a turisták tarka tömegét láttam. Ekkor egy kedves arc kezdett velem ismerkedni, majd hirtelen mozdulattal…..
Habár fejlesztésnél maximálisan arra törekedtünk, hogy a legegyszerűbb legyen egy blog, illetve egy poszt létrehozása, mégis vannak, akiknek ez nehézséget okoz, nekik szánjuk ezt a posztot. Első lépésként hozz létre egy Indapass felhasználót, az Indapass egy köztes szolgáltató, ami az összes Indás…..
Helló! Holló uraságnak szólítanak, éjfekete plüss madár vagyok egyenesen Stonehenge-ből. A nyár elején érkeztem ebbe a barátságos országba. Eddig oly sok minden történt velem és körülöttem, hogy elhatároztam megosztom veletek átélt, tapasztalt és meghallott történeteimet.…..