Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sy

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igen, kicsit akadozik az adás, mert megszületett második gyerekem, és éppen egy megnyerhetetlen time management játékot játszom a családal. Pedig hat Checkpoint (két vendéges és négy mini) van tárban, csak a vágásra nagyon nehezen jut időm, szóval kis türelmet és megértést kérnék. Hogy érdemes…..
Az élvezeti célú teafogyasztás hazánkban is egyre népszerűbb: egymás után nyílnak a teaházak, és az üdítőitalok piacán is növekvő arányt képviselnek az ízesített jeges teák. A fekete tea mellett divatba jött a zöld tea is, amely az elmúlt húsz évben vált ismertté és kedveltté Magyarországon.…..
Üdv minden régijáték-rajongónak, eltelt két hét, megint itt van 2in1 rovatunk, a Checkpoint Mini, ami cikk és podcast is, attól függően, ki hogy fogyasztja. Ezúttal is olyan játék jön, amit sokan kértetek: a Dark Sun: Shattered Lands - Grathtel bevetettük magunkat Athas arénáiba, és erről beszéltünk…..
Újabb hétfő, újabb Vakondok 4-werkfilm. (Tudjátok, ez az a dokumentumfilm, ami a magyar videojáték-fejlesztés hőskorát fogja feldolgozni, és aminek rendezőjével nemrég beszélgettünk). Az eheti interjúalany nagy ember, a System 3 vezetője, Mark Cale, és olyan dolgokat mond, amiket eddig nem nagyon…..
Sy 2016.03.01 11:24:53
@Terézágyú: Igazán nem kötekedésnek szánom, de eddig sem volt egyetlen cikk sem. Ez nem egy hírportál vagy újság. Itt maximum blogbejegyzés van - cikk sosem (az más kérdés, hogy ezt is újságíró írja).