Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Timmy

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Méghozzá jogosan, mert a MÁV olyan kocsit tett egy nemzetközi vonatra, amin a mínusz 10 fokos hidegben nem volt fűtés. Tudtak a hibáról, mert indulás előtt megpróbálták megszerelni, de nem jártak sikerrel. Az utasok órákat ültek a hidegben, amíg az egyik pályaudvaron a…..
Az évvégi váltás (új jegy- és bérletfajták, új árak) nem igazán sikerült teljesen flottul a BKV-nál. Érkeztek hozzánk olyan utaspanaszok, hogy bizonyos kedvezmények nem mindig működtek. Ezeknek igyekszünk majd utána járni. De addig ismerjük el, hogy a közlekedési cég…..
Timmy 2009.01.03 11:16:47
@Dzsok: Te csak ne adjm ingyen ötleteket, mert még meghallják )olvassák) és bevezetik. :)

Bár ki lehetne egészíteni azzal az ötleted, hogy állampolgári azaz alanyi jogon köteles mindenki X Ft-ért BKV bérletet venni, tekintet nélkül arra, hogy a fővárosban illetva annak agglomerációjában él, avagy vidéki ;-) :) Így mindenki jól járna, és az APEH-nak is egyszerűbb lenne levonnia mindenkitől a lóvét. :) Különben fizethetjük az APEH-programozókat is, hogy különbséget tudjon tenni a rendszer a fővárosi és a vidéki lakosok között. :)
A töltőkártyás csalás egy újabb válfaja, ezúttal csajok nélkül. Andrást az ismeretlen számról hívó idegen arról próbálta meggyőzni, hogy egy ismerőse bajba került, úgyhogy gyorsan töltse föl a telefonjukat 3000 Ft-al, különben nem tudnak telefonálni. A nem létező…..
Nemcsak én írtam meg, a Városi és Elővárosi Közlekedési Egyesület (VEKE) is elmondta a véleményét az új vasúti menetrendről. Két közleményt is kiadtak, egy elemzőt, és egy másikat, amely konkrétan, vonalanként mutatja be és értékeli a változásokat. A legegyszerűbb, ha…..
MTIÍrásbeli igazolást kaphatnak a New York-i metrót üzemeltető cégtől azok, akik a metróhálózatban tapasztalható fennakadások miatt késnek el a munkahelyükről vagy az iskolából.Az utasok telefonon kérhetik a közlekedési vállalattól a késést igazoló leveleket. A cég…..