Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Merlin Computer

6 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Elektronikai eszközeink a nyári viharok idején fokozott veszélynek vannak kitéve.   Csalánba nem üt a ménkű - legyintenek sokan, és arra gondolnak, hogy a villámcsapás csak a magasan fekvő, vagy a főként fémből készült építményeket veszélyezteti, nem jelent valós veszélyt az otthonainkban. A…..
FRISSÍTVE A NYERTESEKKEL A POSZT VÉGÉN! Több okból is rendhagyó a mai válogatás. Hogy korábban érkezett egy nappal, azt többen észrevettétek biztosan. De különleges, mert egyrészről kizárólag magyar képeket tartalmaz, másrészt teljesen szubjektíven válogattam, csak úgy ami megtetszett vagy amiről…..
Merlin Computer 2019.12.07 17:29:33
Az asztali számítógépek eladási mutatói több mint egy évtizede hanyatlanak, míg az okostelefonok és táblagépek eladásai emelkednek. A billentyűzet és az egér őskori leletekké válnak ahogy a  multitasking és a digitális munkahely előre tör: Vagy legalábbis úgy tűnik. A…..
Június elejével már mindenki a tökéletes nyaralásról, szuper nyári bulikról, tartalmas kirándulásokról, csodaszép esküvőkről és ballagásokról, izgalmas rendezvényekről és fellépésekről, hűsítő strandolásról, fürdésről, pancsolásról álmodik. A digitális technika jó esetben ennek izgalmasabbá,…..
Napjaink rohanó világában mindannyian egyre növekvő mértékben vagyunk ráutalva a modern technológia vívmányaira. Egyre több és egyre fontosabb adatot és információt tárolunk eszközeinken. Ezek az eszközök azonban rendkívül gyorsan amortizálódnak, és ami ennél is fontosabb,…..
A közelmúltban testközelből is volt alkalmunk meggyőződni arról, milyen pusztításra képesek a zsaroló vírusok. A téma sajnos nagyon is aktuális. A számítógépes „kártevőkkel”, vírusokkal, kémprogramokkal, adathalászokkal, vagy más kártevőkkel bizonyára minden felhasználónak akadt már dolga. A…..
Mi lehet a dobozban? - avagy az internetes használt cikk kereskedelem gyönyörei és bugyrai Nem első alkalommal, és feltehetően nem utoljára találkoztunk olyan hardvereszközzel, amelyet az ügyfél nem megbízható forrásból, legtöbbször az interneten keresztül gyanúsan kedvező áron megvásárolt, majd a…..