Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Random Anna

19 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ibizán a Sárival voltam 4 napig (Ibizába nagyon beleszerettem. Ott akarok megöregeni). majd 1 esténk volt felkészülni az 1 hetes andalúziai utazásra. Ebből hétfőtől péntekig a Mid-term trainingen voltunk, ahol kb 90 darab európa soksok országából jövő, és kb a Spanyol EVS projektjének közepén tartó…..
5 hónap öt terveim eddig, terveim ez után: Olyan nehéz megfogalmazni azt, hogy miben is akar fejlődni az ember. Mármint egy gyakorlatiasabban gondolkodó embernek biztos könnyebb. Meg hát én is mondhatom ezeket az általános dolgokat hogy: Meg akarok tanulni spanyolul, meg meg akarom tanulni hogy…..
Valami nem jó Akármennyire is beteg vagyok, úgy döntöttem, hogy elmegyek sétálni, mert szükségem van rá és kész. És vittem magammal tollat meg papírt, hátha sikerül végre kicsit kiirogatnom magamból a dolgokat amik nyomasztanak. Hogy erre szükségem van, az elég egyértelmű. A hangulatomat egy…..
Jaj de nehéz ez. Gondolat összeszedés, értelmes mondat alkotás... Ha tudnátok hogy az utóbbi időben hányszor kezdtem el írni a blogomba.. De mindig félbehagytam és kitöröltem. Lehet ezt is ki fogom, de ha mégsem akkor most egy kis betekintést nyerhetsz a hogyanlétemről. pffff Madridból hazajövés,…..
És nem félsz tőlük? A kérdés amit sokan feltesznek miután elmondom, hogy amellett, hogy hajléktalan szállóba és börtönbe megyek dolgozni, volt börtönfegyencekkel lakok. Jaaaj ez a kérdés… Mostanra már egészen felbosszant. Persze valahol megértem hogy miért ez jut először eszedbe, de ha a helyemben…..
"El peligro inminente son los muros de la mente"- A közvetlen veszélyt, az elmében található falak jelentik. (Vagy valami hasonló.) Ez az iroda falára van grefitizve. Van ez a „kör”... tudjátok, amit emlegetünk amikor pl. arról van szó hogy miért félelmetes kimenni külföldre.…..
Ezzel a nagy mennyiségű minőségtelen képpel próbálom valahogy átadni a hangulatát a hatalmas hegyeknek. Sajnos nem tartom valószínűnek hogy sikerülni fog, de azért felteszek jópárat... hátha. Amúgy a képek egy része Verenának köszönhető. Dec. 4.: Verena túratáskájába…..
Jól vagyok köszönöm, de kicsit azért felvázolom jobban mi a szitu mostanában. A szobám: Nem mondtam senkinek hogy nem tetszett a színe, de nagy meglepetésemre amíg Gironában voltam kifestette az egyik srác a szobámat. Kislámpám már van. Sőt elektromos melegítőm is, de persze azt…..
Mi is ez? Az on-arrival training, egy olyan hét/ pár nap, amikor az adott országba érkező EVS önkéntesek összegyűlnek, és játszanak, tanulnak, buliznak. Szóval mint egy jó tábor.   Na de még milyen jó!?!  Egész nap programok, csapatmunkák, játékok. De nem ám úgy a…..
Háát elég nehéz mindenre vissza emlékezni. Fura hogy pár nap alatt ennyi minden történik, és ennyi mindent elfelejtek. De azért összefoglalom. Képzeljétek pénteken végre elmentünk iszogatni a Sárával. Találjátok ki mennyibe fájt egy korsó sör! Több mint 4 euro! De…..
Jaaaaj nem is tudom hol kezdjem. Gyorsan megemlítem, hogy tengap elmentem az OCS vel az A. (az egyetlen angolul tudó tagja az egyesületnek aki a mentorunk amúgy) anyjával beszélgetni ilyen általa szervezett túrákról. Vagyis ez lett volna eredetileg. De igazából elvitt kocsival az…..
Szóval. Kiderült, hogy észre sem veszem, hogy mindent úgy kezdek hogy szóval. Ma nem kellett bemenni az irodába, így egy csomó skype beszélgetés után MMÖ vel(a másik magyar önkéntessel) elmentünk futni a Valencián keresztűl szelő hosszúkás parkban. Nemcsak hogy szép volt, és…..
Szóval Mint ahogy a következő soraimból is ki fog derülni, arra kellett rájöjjek, hogy ezt a blogot sokkal inkább magamnak írom mint nektek. Igazán sajnálom. Ha konkrét tényekre vagy kiváncsi, azaz eseményekre, emberekre, helyekre, akkor kicsit elnézést kell hogy kérjek tőled mert…..
Macskakő és hal Előszó izé 2015.11.10 16:17:52
Szóval nemtudom ki fogja olvasgatni ezt a blogot, de elárulom neked, hogy nemcsak hogy nem írtam még, de nem is nagyon olvastam egyet sem. Csak mielött össze akarnád hasonlítani egy másikkal gondoltam szólok. Kezdetek kezdete elött: Szóval mielött bármit is írnék arról, hogy…..