Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Baltaarcuapu

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Facebook: A malyi világba 2012.04.27 11:30:00
Új sorozatunk Facebook bölcsességeket sorakoztat fel, mai kiemelt profilunk: ..
Baltaarcuapu 2012.05.01 07:59:13
@testaburger wendy: WAT?

Ez azért elégé röhögséges de inkáb szormoru szerintem kicsít.
IDDQD Újra gyilkolt a Farmville 2010.10.28 16:24:00
Az IDDQD legénysége köztudottan nem az a digitális mezőgazdász fajta, így azon az egyértelmű apropón túl, hogy szeretünk alaposan hozzádörgölőzni a bulvármocsokhoz, az az elv is vezérel minket, hogy felhívjuk az emberek figyelmét a magát elsőre ártatlan időtöltésnek…..
Baltaarcuapu 2010.10.29 08:33:30
@hancu: Nade az Iróniadetektor nélkül ezt a megjegyzésedet sem tudják dekódolni.
Ebből látszik, milyen nehezen boldogul a mindennapi élet nekünk egyszerűnek tűnő kihívásaival egy iróniasérült.
Könnyedebb vizekre evezve, egy kis lazításként Rick Miller előadja nekünk a  Bohemian Rhapsody-t 25 különböző híres énekes hangján. Annyit mondok, a faszi szenzációs, a dalt és a produkciót pedig külön küldjük Király "Év Hangja" Viktornak, hogy egy kicsit…..
Azt hittem, a múltkori Fidelitas-vízgereblyézés volt az év legszánalmasabb politikai performansza, de a Munkáspárt most egy erősre sikeredett produlcióval jelentkezett be... "Cipőből emeltek szobrot a szólásszabadságnak a Munkáspárt 2006 aktivistái az Egyesült Államok…..
Az egyetemen szinte minden második kurzus keretében előkerült a motiváció fogalma, annak fontossága és lehetséges módjai. Nem gondoltam volna, hogy a Tesco ebben ennyire a tudomány előtt jár. Nagy multicég lévén természetesen itt is nagy hangsúlyt fordítanak arra, hogy a dolgozó…..