Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Minden, ami lakásfelújítás

214 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Mapei üvegmozaik ragasztó valóra váltja a megunhatatlan minőség álmát a fürdőszobában, hiszen az üveg sav- és lúgálló, nem kopik, és esztétikailag is telitalálat. De mi kell hozzá, hogy a megvalósítás kiváló legyen? Mapei üvegmozaik ragasztó a minőségi hatásért „A kezdet az egésznek a fele” –…..
Íme, egy lista a legnagyobb lakásdekorációs hibákról, természetesen tanácsokkal, hogy hogyan kerüljük el ezeket a bakikat a saját otthonunk esetében. Önnel előfordult már valamelyik? 1. hiba: a falfesték kiválasztása elsőként Tanács: Érdemes kiválasztani a legalapvetőbb textil kiegészítőket…..
Hogyan lehetséges az, hogy a magazinokban az egymás mellé rendezett tükrök, képkeretek, vázák és lámpák stílusos kompozíciót alkotnak, míg a mi nappalinkban inkább rendetlenségként hatnak? Mit tudnak a lakberendezők, amit mi nem? Eláruljuk! A stílusos otthon meghökkentően egyszerű titka: a vizuális…..
Egy kisebb összegből és némi fantázia segítségével egészen új, más stílusú enteriőrt alakíthatunk ki, pusztán a világítás megváltoztatásával. Íme, pár lenyűgöző ötlet, amelyet Ön is egyszerűen megvalósíthat. Nappali Nincs nappali állólámpa nélkül. A csendes,…..
A fa padlóburkolat esetére is az érvényes, ami számos műfajban elmondható arról, ami klasszikusnak számít. Nem a spanyolviaszt kell újra feltalálni, hanem a hagyományosan legszebben bevált megoldásokat érdemes igazán profin alkalmazni. Ez a hagyományos parketta, fa padlóburkolat…..
A lakásfestéssel adunk egyéni arculatot az otthonunknak. De a szín megválasztása nem is olyan könnyű feladat. Annyi árnyalat közül választhatunk, és ha hibázunk, évekig rossz kedvünk lesz a szín láttán. Íme, 5+1 kérdés, amit kötelező feltenni, ha a legjobb falszínt…..
Ahogy beköszönt a jó idő, az ember egyre több időt tölt az erkélyén. Bármilyen pici is az erkély, egy asztal, egy szék és némi növény segítségével máris otthonosabb lesz! Egy kis tervezéssel és gondozással pedig valóságos kis kertet is kialakíthatunk. Inspirációként…..
Ha kevés a helye a lakásban, ne szomorkodjon! Szerencsére számos praktika létezik, amelyek segítségével jobban ki lehet használni a teret. Sőt, a kicsi lakásoknak szinte csak előnye van! A kevés hely ugyanis növeli a kreativitást, kevesebbet kell takarítani, és kevesebb felesleges…..
Egy átlagos méretű kertbe nem lehet hatalmas luxusmedencét építeni, valószínűleg ötcsillagos szállodák fürdőrészlegeivel sem fogunk versenyre kelni. De nem is ez a lényeg! Ha szép kertet és szép medencét szeretne, elég egy jó ötlet, és annak megfelelő kivitelezése. Ha…..
Amikor csempét választunk, a praktikus tulajdonságaira is gondolnunk kell: vajon minden egyes vízcsepp meglátszik-e majd rajta, vagy épp ellenkezőleg: hálás, könnyen tisztítható burkolatot választottunk? Mi a legjobb taktika? Íme, pár jó tanács. A legfontosabb kérdés: fényes…..
Az utóbbi évek egyik legnagyobb trendje az „accent walls”, vagyis amikor a helyiség egyik falát a többihez képest hangsúlyossá tesszük, vizuális fókuszponttá alakítjuk. Íme, 3 bámulatos ötlet, amivel minden otthon stílusos lesz. A legegyszerűbb megoldás az egyik fal…..
A leggyakoribb gond a fürdőszobákkal, hogy túl kicsik. A helyiségek méretén nem igazán lehet változtatni, ám számos remek trükk létezik, melyekkel tágasabbá varázsolható az aprócska fürdőszoba érzete! Varázsoljunk világos, fényes teret Jó ötlet a térérzetet úgy…..
Az erkély a nyugalom szigete, az a hely, ahol a lakásból kilépve teljesen átadhatja magát a természet szépségének. Egy kényelmes fotelben vagy hintaágyban ülve élvezheti a csendet, a nyugalmat, olvashat, pihenhet. Egy erkély esetében meghatározó annak a mérete, hiszen sok…..
Egy kisebb méretű fürdőszoba is lehet elegáns, világos, áraszthat jó hangulatot, ha odafigyelünk a részletekre. Lenyűgöző példánkban mindez egyszerre sikerült, pár okos ötlettel! Ebben a kis fürdőszobában a tervező ügyesen kombinálta a méreteket és felületeket, és ezzel…..
Érdemes feltérképezni az újdonságokat, ha új padlóról álmodozunk. Nem muszáj a jól bevált anyagokhoz fordulni, ha lakberendezésről van szó, manapság számos alternatív megoldás váltja fel a régi burkolóanyagokat. Ebből mutatunk inspiráló ízelítőt! A parketta utódja -…..
Szemléletes példa mutatja be, hogyan lehet egy kétszobás lakást úgy átalakítani, hogy mindenki megtalálja a saját zugát, ne legyenek zsúfoltak a helyiségek, még akkor se, ha egy gyermek érkezésével több helyre van szükség. Lenyűgöző átváltozás, inspiráló ötletek…..
07Ha úgy érzi, nincs elég hely a konyhájában, pár egyszerű megoldással elérheti, hogy tágasabbnak és szellősebbnek érezze a helyiséget. Ebből gyűjtöttünk most tíz tippet össze, amiből biztosan talál Ön is kedvére valót! Átlátszó bútor Igen divatosak manapság az…..
A színeknek hatalmas ereje van. Hangulatot keltenek, jellemeznek minket, meghatározzák, hogyan érezzük magunkat. Ezért rendkívül fontos, hogy milyen színek vesznek körül minket az otthonunkban. Melyik szín hogyan passzol a másikhoz, mit érdemes összekombinálni mivel? Erre mutatunk…..
A klasszikus konyha sosem megy ki a divatból, bármi is legyen az aktuális trend. Természetesen csak a stílus klasszikus, a megvalósítás igazán XXI. századi! Az alábbi példákban megmutatjuk azt a 4 tippet, amitől az Ön konyhája is időtálló lesz. Inspirálódjon és találja meg az…..
A konyha az otthonok lelke, központi kérdés, hogy milyen stílusú, milyen színű és típusú konyhát választunk magunknak. Az alábbi inspiráló választásokkal a szakértők megmutatják, milyen az a konyha, amibe első látásra beleszerettek. Ön melyiket fogadná el azonnal? A legszínesebb konyha Nagyon…..
A bútorkatalógusokból nemcsak a kínálatot érdemes szemügyre venni, hanem a körítést is. Íme, 5 szuper példa, amit a háttérben megbújó részletek adnak. Inspirálódjon Ön is a rendkívüli ötletekből! Kép komplementer szín, a piszkos kék és a halvány rózsaszín…..
Gyönyörű, igényes burkolat – nem csoda, hogy divatos. De az üvegmozaik ragasztó megfelelő kiválasztása és használata híján eléggé el is lehet rontani a dolgot. Az üveg sav- és lúgálló, nem kopik és esztétikailag is telitalálat: ezek nagy előnyök. „Csupán” arra van szükség, hogy a ragasztását ne…..
Akármekkora területű is a lakhelye, ezt az 5 tavaszindító ötletet mindenképpen látnia kell, ha igazán tavaszi hangulatot szeretne az otthonában. Kezdje a falakon Egy új szín a falon elképesztő változásokat eredményez, és viszonylag gyorsan elkészülhet vele. Vagy nézzen…..
A tavasz ideális időszak az otthonunk kifestéséhez. Akár szakembert hív, akár Ön csinálja, egy biztos: Ön dönti el, milyen színek kerüljenek a falakra. Megmutatjuk az 5 legnépszerűbb trendet, amivel egyedivé és izgalmassá teheti az otthonát. Reflektorfényben a zöld A zöld…..
Merre tart jelenleg a parketta divat? Összességében azt mondhatnánk, hogy a szélsőségek kezdik uralni a terepet. Szerencsére azonban a lakberendezés olyan terület, ahol ez nem jelent semmi rosszat, sőt. Kifejezetten esztétikus, még akkor is, ha kissé azért szokatlan – de csak a…..