Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Minden, ami lakásfelújítás

652 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
#1 Gondolkodj úgy, mint egy profi stylist Keress inspiráló weboldalakat, és ha találsz olyan otthonokat, amit te is el tudnál képzelni, próbáld meg leutánozni az elrendezést, a dekorációt és a színvilágot. A lakberendezők a valóságban nem költenek túl sokat a stílusos kiegészítőkre, sokkal inkább…..
#1 Forma és funkció egyensúlya Egy fürdőszobában érdemes arra törekedni, hogy a forma és a funkció makulátlan egyensúlyára épüljön benne minden. Ha szereted a szokatlan formákat, akkor is fontos, hogy ez semmiképpen ne menjen a funkció rovására. Ez természetesen fordítva is igaz: nem kell…..
Ezért nem csoda, hogy a lakberendezésben egyre nagyobb hangsúlyt kap ennek a helyiségnek az enteriőrje. De mik azok a dolgok, melyeket egy nagy felújítás előtt ajánlott számba venni? Az alábbiakban összegyűjtöttük a legfontosabb pontokat, amelyeket érdemes felújítás előtt átgondolnod. Érdemes olyan…..
#1 MINTHA EGY MŰVÉSZGALÉRIÁBAN LENNÉL Az ultramodern terek 2024-ben reflektorfénybe kerülnek. Merész színek, tiszta háttér és váratlan kiegészítők – mint például mókás koktélasztalok és neonfényű lámpák. Ezek emelik majd a jelenlegi otthonokat új szintre. Divatosak lesznek a színes képek a falakon,…..
#1 A vízszigetelés hiánya A fal és a csempe között elhelyezett vízszigetelés rengeteget segíthet abban, hogy megakadályozza a falak nedvesedését, és ezáltal a penészesedést.  #2 A padlófűtés elvetése A padlófűtés kialakítása befektetést jelent, ami viszont nemcsak a hatékonyság révén térül meg,…..
#1 Natúr anyagok használata A fa, a kő és a bambusz használata továbbra is népszerű marad. Ezek a természetes anyagok nemcsak esztétikusak, de tartósságukkal és időtállóságukkal is kitűnnek. Sőt, egy részük már fenntartható forrásból származik, ami szintén roppant fontos lesz idén. #2 Élénk…..
Jöjjön 4 friss ötlet! ​#1 ötlet: Színek és funkciók A színek különböző árnyalatait arra is felhasználhatjuk, hogy az egyes funkciókat, részeket elválasszuk egymástól. A fürdőszobában kapjon más-más árnyalatot a mosdó és a tükör, a kád és a relaxációs rész, vagy akár a WC, és a bidé környéke. #2…..
Megoldás #1: Világos terek, modern berendezés Napsütéses, fényes, hangulatot akartak modern lakberendezéssel a tulajdonosok. A fő elem így a vidám sárga szín lett, nagy tükrökkel, sok fehérrel, zölddel és szürkével kombinálva. Az előszoba és a konyha felé is tolóajtókat szereltek be. A lakás…..
A lapok nagysága, sőt alakja terén is nagy a választék. Lássuk, milyen izgalmas irányzatokat hoz magával a 2024-es év. Ha éppen felújítást vagy építkezést tervezel, ezekről tudnod kell! #1 Keverjük az anyagokat A fa- és betonutánzatú járólapok már egy ideje divatosak, de természetesen a tervezők…..
Ahhoz, hogy minden szükséges elférjen, egy kanapéval ellátott szekrényágy rendszert használtak, a bútorok pedig egyedi készítésűek, így tökéletesen illeszkednek a térbe. Lássuk a végeredményt! A tervező világos színpalettát választott, ami tágasabb hatást eredményez a kis lakásban – ugyanakkor…..
Az biztos, hogy a végeredmény elképesztő és inspiráló lett. Te melyiket tudod elképzelni az otthonodban? Fa hatású kerámia burkolat díszítőelemként A fehér dekorációban a márvány burkolólapok közé vízszintesen berakott fahatású kerámia csíkok sokkal érdekesebbé teszik a…..
Ha szeretnéd mostanában felújítani az otthonodat, érdemes megnézni az újdonságokat, mert rengeteg friss ötlettel találkozhatsz! Vissza a természethez: pasztellzöld A természet színei, a barnák és zöldek visszafogottabb árnyalatai abszolút kedvencek lesznek a következő években. A pasztellzöld lágy,…..
#1 Kontrasztos színek Az ellentétes színek a megfelelő arányban alkalmazva hatásosan varázsolják tágasabbá vagy világosabbá a teret.  A klasszikus fekete-fehér kominációval nem lőhetsz mellé, de kipróbálhatod a bézs és a tengerészkék vagy éppen a citromsárga és a sötétbarna párosítást. A kontraszt…..
Íme, 5 elképesztő példa, amelyből inspirálódni lehet. #1 Otthonosság mindenhol 2024 egyik jelmondata: otthonosság minden felett, beleértve a tökéletességet is. A lakberendezők szeretnék, ha 2024 az élet ünnepléséről szólna, és minden kedves kiegészítő helyet kapna a főzőtérben, még ha nem is lesz…..
Nézzük, az elkövetkezendő év milyen izgalmas kihívásokat hoz a lakberendezés terén. #1 A vidékies elegancia és modern dizájn találkozója A „Chic Farmház” a vidéki elegancia és a modern dizájn izgalmas kombinációja. 2024-ben látni fogjuk a rozsdamentes acél és a fa ötvözését, ami meleg, barátságos…..
A fa, a dió és a mogyoró barnasága elsősorban a skandináv térségben jellemző. Nézzünk pár dekorációs példát!   Gyertyák minden mennyiségben A csillogó karácsonyi gyertyatartók helyett a barna, fekete vagy éppen szürke gyertyák lesznek idén trendik. Az ünnepi időszakban a gyertyafény nem csak a…..
Mutatjuk, miért igazán divatosak most ezek a nagyobb díszek, illetve hol tudod őket elhelyezni   Ajtódísz Egy szezonális ajtódísz az év minden szakaszában feldobja a házad külsejét, de karácsonykor egy túlméretezett adventi koszorúval nem tudsz mellé lőni. Ezekre mehetnek ugyanúgy a díszek, mint…..
Piros és fehér karácsonyi dekoráció Ha megállsz, becsukod a szemed, és bármilyen karácsonyi dologra gondolsz, akkor a legfőbb színek szinte biztosan a fehér és piros lesznek. Annyira összenőtt az ünneppel ez a két szín, hogy valószínűleg sosem fognak kimenni a divatból. Ha neked is tetszenek, akkor…..
Nézzük, hova milyen színt érdemes választanod a fehér helyett. Fontos az első benyomás, amely az ajtónál kezdődik Meglepő lehet, de az ingatlaneladással foglalkozó szakemberek azt figyelték meg, hogy azok az otthonok, amelyeknek fekete volt a bejárati ajtaja, jóval nagyobb eséllyel keltek el a…..
Idén domináltak a természet ihlette színek és formák. A kiállítás legfontosabb trendjei között szerepeltek a tapétát utánzó csempék, a zöld színű burkolatok és a 3D struktúrák. Egy színpompás kertben tett séta élményéhez volt hasonlítható leginkább a kiállítás. Természet ihlette színek és formák…..
1. Találd meg a saját stílusodat Ne csak arról dönts, hogyan nézzen ki az otthonod. Arra is figyelj, hogyan érzed magad a különböző helyiségekben. Érdemes úgy benyitni egy-egy szobába, hogy az érzéseidet figyeled közben. Ha egy helyiségben nyugodt, csendes atmoszférát szeretnél, oda teljesen más…..
Lássuk, melyek azok az indokok, amelyek arra mutatnak, hogy érdemes téli felújításban gondolkodni. Szinte biztos, hogy könnyebb kivitelezőt találni Míg a felújítási főszezonban szinte lehetetlen kivitelezőt találni, mert mindenki hónapokra előre be van táblázva, addig ősz végére a vállalkozók már…..
Természetes fa felületek A fa népszerűsége abban rejlik, hogy melegséget áraszt, miközben kiválóan illik más természetes anyagokhoz is. A természetes és egészen finom árnyalatú fa felületek immár nem csak bútoralapanyagként hódítanak, hanem a a burkolatokban és kiegészítőkben is…..
Fürdőszobaszekrény bútorból Egy használt szekrényből szuper fürdőszobaszekrény lehet. Ez a meglepő megoldás igényel ugyan némi kézügyességet, de a hatás garantáltan nem marad el. Mehet fölé egy hangsúlyos képkeretbe illesztett tükör, és máris egy ötcsillagos hotelben érzed magad nap mint nap. A…..
Ajtó minden szobára Nincs feltétlenül szükség arra, hogy az összes helyiségen legyen ajtó. Az ajtók mutatós részei lehetnek a lakásnak ugyan, de optikailag összeszűkíti a teret. Ha egy adott térben túl sok az ajtó, úgy fogod érezni, hogy egy apró lyukban élsz, ezért érdemes elgondolkodni azon, hogy…..