Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Minden, ami lakásfelújítás

249 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A színek köztudottan befolyásolják hangulatunkat, és még ennél is jóval többre képesek: megváltoztatják a térérzetet, fókuszt adnak, vagy épp napfényes hatást keltenek. A fürdőszoba vagy a konyha csempéit is érdemes tudatos színválasztással kezelnünk, ha üdítő, frissítő végeredményt szeretnénk!…..
A konyha forgalmas helyiség, talán a legforgalmasabb az egész lakásban. Annyi minden történik itt: először is itt főzünk, nagyon sok esetben a konyhában is étkezünk, itt üljük körül napjában többször is az asztalt, ide vonulunk vissza, amikor a számláinkat fizetjük, és talán még barkácsolni is itt…..
Ha Ön házat épít, vagy az otthonát újítja fel, akkor valószínűleg már elkülönítette a költségvetés azon részét, amit a burkolatokra szán. A fürdőszobába és a konyhába bizonyára hidegburkolatot választott, de az is könnyen előfordulhat, hogy az előszobába, a teraszra vagy valamelyik szobába is…..
3 csodaszépen sikerült lakásfelújítást mutatunk be, hogy Ön is olyan inspirációkat kapjon, amelyeket be tud illeszteni a saját stílusába, a saját otthonába. A 3 példa három különböző irányzatot képvisel, hogy mindenki találjon kedvére valót. Önnek melyik áll a szívéhez legközelebb? Egyedi színek…..
Nem várunk el sokat egy burkolattól: ha a helyére ragasztották, maradjon ott minél tovább, ne essen le, ne repedezzen, ne töredezzen. A szakemberek jól tudják, hogy ebben egy „láthatatlan segítséget” kap a burkolólap, és egy döntésen múlik, hogy megvalósul-e a tökéletes burkolás. De vajon mi a tuti…..
Az időtlen stílust egyre többen választják az otthonuk megtervezésekor, a hosszú élettartam kezdi legyőzni a folyton változó, aktuális trendeket. Íme, 4 tipp, hogy Önnek is tartósan szép otthona legyen! Az időtlen stílust a következő jegyek jellemzik: letisztult, semleges, egyszínű felületek,…..
Hogyan készíthető percek alatt karácsonyi dekoráció az otthonunkba? Íme, pár last minute, apró trükk, amivel ünnepivé varázsolhatjuk az otthonunkat, és még költekezni sem kell hozzá. A vendégek pedig észre sem fogják venni, hogy nem hetek óta készültünk a karácsonyi dekoráció…..
Az őszi-téli időszak hívatlan vendége a lakás sarkaiban, a falakon felbukkanó penész. Rendkívül könnyen megjelenik, hiszen a fűtési szezon, a hőmérséklet-különbség és a páralecsapódás kedvező körülményeket teremt a szaporodásához. És amilyen könnyedén teszi be a lábát, olyan nehéz tőle…..
Az otthonunk megfelelő színeinek kiválasztása komoly fejtörést jelent, amire érdemes időt szánni. Az alábbi lakberendezési kisokosban rengeteg tippet mutatunk, hogy Ön is megtalálja a tökéletes színeket az otthonába. Első lépésként gyűjtsük össze olyan lakások, szobák, belső terek képeit, amelyek…..
Kis lakások esetében kiemelten fontos, hogy minden apró felületet, zugot is a lehető legjobban kihasználjunk. Ha ügyesen bánunk a rendelkezésünkre álló felületekkel, akkor tágasabb térben élhetünk – bármilyen kicsi is a lakás… A rendelkezésünkre álló teret számos trükkel tehetjük még hasznosabbá, ha…..
Szedje ráncba, és frissítse fel az otthonát ezekkel a gyors és egyszerű lakásdekorációs tippekkel! Próbáljon ki néhány sajátos és megvalósítható dolgot. Egyszerű feladatokra gondoljon: meglepően nagy változást lehet elérni el egy-egy apró alakítással. Íme, 10 mini átalakítás ötlet, amit érdemes…..
Hatalmas élmény első kézből tájékozódni a jövő évi trendekről, hiszen már most el lehet kezdeni a tervezgetést! A 2020-as év trendjeiből és enteriőrjeiből mutatunk be most néhány inspiráló példát. A Cersaie kiállítás az egyik legnagyobb nemzetközi hideg- és melegburkolat, valamint fürdőszoba…..
A téli szellőztetés mindig kényes kérdés. Egyrészt mindenki tudja, mennyire fontos a friss levegő ahhoz, hogy jól érezzük magunkat, és általában véve megőrizzük az egészségünket. A téli időszakban jóval párásabb a benti levegő, ami a penészgomba szaporodásához biztosít ideális feltételeket, és a…..
A pasztellszínek mindenütt fel-felbukkannak a lakásdekorálásban, lakberendezésben. Viszont ha nem megfelelően használjuk ezeket az árnyalatokat, édeskés, émelyítő hatást kelthetnek. A következő ötletek inspirálhatnak arra, hogyan használjuk a pasztellszíneket kifinomultan az otthonunkban. Íme, 12…..
Ezt a csalást nem bünteti a törvény: az építészek és a lakberendezők évszázadok óta élnek vele. A távolit közelibbnek mutatják, a kicsit nagynak, a rövidet hosszúnak. A hidegburkolatok segítségével látványos tereket hozhatunk létre, és – nyílt titok –, formálhatjuk a teret velük akkor, amikor az…..
A lakásfelújítások szezonja tavasszal kezdődik, és ősz közepén ér véget. Általában mindenki erre a periódusra időzíti a munkálatokat, pedig egy sor olyan feladat is van, amihez nem feltétlenül kell, hogy ragyogó legyen az idő. Sőt, ha télen vág bele a lakásfelújításba, még anyagilag és kényelem…..
A tapétázás olyan, mint egy jó smink. El lehet vele rejteni az apróbb szépséghibákat vagy ki lehet emelni az előnyös vonalakat. A tapéta hallatán alapvetően a faldekorációra gondol mindenki, pedig a tapétának sok praktikus funkciója is van. Összegyűjtöttünk 9 ötletet, hogyan lehet felhasználni ezt…..
Egy igazán időtálló, modern lakberendezést mutatunk meg 65m2-en – praktikus és stílusos otthon került kialakításra, harmonikus színekkel, letisztult megoldásokkal. Ebből tényleg könnyű lesz inspirálódni! Háromfős család 65 négyzetméteres otthonát tervezte meg a belsőépítész. Letisztult, modern…..
Mire figyeljen a nappali kialakításakor? Mitől lesz stílusos és személyes a helyiség? Milyen szabályokat kövessünk, hogy „működjön”a tér? Megannyi kérdés, amire jól kell válaszolnunk, hiszen a nappali az a tér, ahol az egész család sok időt tölt, mindenkinek jól kell éreznie magát benne. A stílus…..
A háztartások számára az év legköltségesebb időszaka a fűtési szezon. A fűtés költségei számottevően megemelik a rezsit, havonta több tízezret költünk arra, hogy ne fázzunk a lakásunkban. A kiadások annyira magasak, hogy minden extra tipp jól jön, amivel egy kicsit is lefaraghatunk belőlük.…..
Az otthonunk egyik legfontosabb helyisége a konyha. Ha Ön a szerencsésebbek közé tartozik, akkor nagy és tágas konyhája van, ám egy kisebből is varázsolhatunk szép és praktikus álomkonyhát. Íme, pár trükk az ideális álomkonyha kialakításához. Először is, nem árt, ha összeírjuk a konyhánk iránti…..
Milyen hiba csúszhat be a fürdőszoba tervezésénél? Mire érdemes fokozottan ügyelni? Mutatjuk az 5 leggyakoribb szarvashibát, hogy Önnek tényleg álmai fürdőszobáját sikerüljön megalkotni, amiben sok örömét leli hosszú évekig. Túlzsúfoltság Hiába nagyon szép a térben álló mosdó, melynek még az…..
Álljon meg egy pillanatra, mielőtt kidobná a feleslegessé vált berendezési tárgyait a felújításkor! Vegye szemügyre másképpen azokat a holmikat, amik egy funkciót már nem tudnak betölteni, hátha másra még tökéletes lesz, és nem kell újat venni. Mutatunk egy példát, ahol így tettek, a végeredmény…..
Gyakran halljuk ezt az ítéletet az egyes padlók esetében, hogy hideg burkolat. De vajon mit is jelent ez? A közhasználatban olyan gyakran használt hidegburkolatot vagy esetleg valami mást?  Ahhoz, hogy erre választ tudjunk adni, először azt kell tisztáznunk, hogy milyen esetben mondjuk azt egy…..
Rengeteg inspirációt meríthetünk egy-egy jól sikerült felújítás képeiből. Sok helyen gondot okoz, hogy kicsi a fürdőszoba területe, erre mutatunk most három lélegzetelállító megoldást. A három megoldás három különböző stílusban érkezik: az első nőies, a másikat férfiaknak ajánljuk elsősorban, a…..