Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Minden, ami lakásfelújítás

668 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
#1 Legyen szabad a mozgás   Hagyd a bútoraidat lélegezni. Tartózkodj attól, hogy telezsúfolod a szobát bútorokkal. Ahhoz, hogy kényelmesen lehessen mozogni, közlekedni a helyiségben, muszáj megfelelő távolságot hagyni az egyes elemek között. Ezért inkább legyen kevesebb, de igényesebb bútor…..
Meleg, hívogató színek Úgy tűnik, hogy a hófehér konyhák felett eljár az idő. Csökken a kereslet a magasfényű konyhabútorok iránt, lassan visszatérünk a hagyományosabb színek felé. Többek között a világosabb földszínek, faszínű tónusok, a mélykék és a páfrányzöld árnyalatok örvendeznek nagy…..
#1 NE CSOMAGOLD EL A TÉLI SZÍNEKET Idén tavasszal érdemes megtartani a téli árnyalatokat is, például a zöldet és a kéket. Most ugyanis nem a világos pasztellek dominálnak, inkább a mélyebb, hidegebb tónusok. Ez az eltolás a színpalettán új és izgalmas hangulatot teremthet az otthonodban, miközben…..
#1 Színezd újra A tökéletesen passzoló színek jól mutatnak egy bútoráruházban, de könnyen személytelenné tehetik otthonod. Találd meg a saját stílusod, és spórolj meg egy halom pénzt azzal, hogy minden egyes darabot magad szerzel be, különböző helyekről, ahelyett, hogy csomagban megvásárolnád az…..
#1 Varázsold ékszerdobozzá Mély kék, zöld, lila vagy akár fekete árnyalatokkal, érdekes anyagokkal és egy kis csillogással színpadias hangulatot adhatsz bármilyen ablaktalan helyiségnek. A fürdőszobának különösen jól áll az extravagáns légkör, a luxus érzetét keltheti.   #2 Vidd be a…..
BERENDEZÉSI ÉS DEKORÁCIÓS TIPPEK   Galéria vagy galéria ágy Ha a kis lakás átlagon felüli belmagassággal rendelkezik, az kiváló lehetőséget biztosít egy galéria építésére. Kialakíthatunk a fenti szintre egy olvasó- vagy dolgozósarkot, vagy akár csak egy alvórészt. Ha nem szeretnél a galérián…..
Nézzünk néhány olyan tényezőt, amelyek a szakemberek szerint hozzájárulhatnak ahhoz, hogy a téged körülvevő környezet kevésbé minőségi benyomást keltsen. Fontos először is megjegyezni, hogy az otthonod ideális esetben az a hely, ahol komfortosan érzed magad. Ha neked úgy tetszik, ahogy van, és jól…..
#1 Legyen világos elképzelésed, mielőtt belevágsz Kézzelfogható koncepció nélkül nemcsak az anyagok beszerzése és a kivitelezés válik nehézkessé, de akár időben is elcsúszhat az egész projekt, ami jelentős feszültségforrás lehet a család számára. Remek kiindulópont, ha már tudod, milyen színekben…..
Szinte minden otthonban akad olyan sarok, ami jóformán kihasználatlan, vagy éppen sokkal jobb módon is be lehetne rendezni, okosabban lehetne hasznosítani. Összegyűjtöttünk néhány tippet, hogy a lehető legtöbbet hozhasd ki ezekből a terekből! Kérdezz bátran Elsőre egy szokatlan ötlet: kérdezd meg…..
A rendszerezés hiánya Egy ideig működik, hogy nincs semminek se helye, ám egy idő után, amikor már felhalmozódnak a flakonok, dobozok, üvegcsék, akkor előbb-utóbb óhatatlanul összekuszálódnak a dolgok. A legjobb, amit tehetsz, hogy nemcsak praktikus tárolókat használsz, hanem rendszerezőket is,…..
Egy kicsi konyhát berendezni nagy kihívás! Ha te is épp egy ilyen kihívás előtt állsz, akkor a következő mini konyhába való ötletek segítenek megtalálni a jó irányt ahhoz, hogy szerethető, egyben élhető és funkcionális főzőteret adj otthonodnak. #1 Használj világos színeket A világos színek,…..
Nézzünk pár ötletet, amikkel felfrissítheted az otthonodat anélkül, hogy költeni kellene rá! Válj meg attól, ami már nem kell Egy alapos lomtalanítás után szinte újnak tűnik majd az egész szoba. Vizsgáld meg a tárgyaidat, és tedd fel magadnak a következő kérdést: használtad vagy nézegetted az…..
#1 Minimalista dizájn a tárolás rovására A minimalizmus a fürdőszobában különösen becsapós lehet, mert abban a pillanatban, amikor feláldozod a tárolókapacitást a dizájn oltárán, valószínűleg rossz döntést hozol. A kozmetikumoknak, mosó- és tisztítószereknek mindenképpen kell a hely, és az sem árt,…..
Minimalista vonalak A minimalista vonalak, bár a visszafogott konyhai csempe minták közé tartoznak, különleges összhatást eredményeznek és egészen feldobják a teret. A vonalakat többféleképpen is el lehet rendezni, kicsit bohókás, vagy egy nagyobb, összefüggő mintát kirajzolva. Apró…..
A sötét konyhák trendje 2024-ben egyfajta modern luxust képvisel. Megfelelő tervezéssel és kialakítással az ilyen típusú főzőterek a funkcionalitást és az esztétikát is tökéletesen ötvözhetik. #1 Elegáns terek kialakítása Az első és talán leginkább szembetűnő ok a sötét színek eleganciája és…..
#1 Falszínként vagy burkolatként A barack annyira időtlenül kellemes szín, hogy örök klasszikusnak számít a falfestékek és a burkolatok terén – tulajdonképpen olyan, mint a fehér vagy a szürke, ami soha nem fog kimenni a divatból. Visszafogottságának köszönhetően akkor sem kell nyomasztó hatástól…..
#1 Gondolkodj úgy, mint egy profi stylist Keress inspiráló weboldalakat, és ha találsz olyan otthonokat, amit te is el tudnál képzelni, próbáld meg leutánozni az elrendezést, a dekorációt és a színvilágot. A lakberendezők a valóságban nem költenek túl sokat a stílusos kiegészítőkre, sokkal inkább…..
#1 Forma és funkció egyensúlya Egy fürdőszobában érdemes arra törekedni, hogy a forma és a funkció makulátlan egyensúlyára épüljön benne minden. Ha szereted a szokatlan formákat, akkor is fontos, hogy ez semmiképpen ne menjen a funkció rovására. Ez természetesen fordítva is igaz: nem kell…..
Ezért nem csoda, hogy a lakberendezésben egyre nagyobb hangsúlyt kap ennek a helyiségnek az enteriőrje. De mik azok a dolgok, melyeket egy nagy felújítás előtt ajánlott számba venni? Az alábbiakban összegyűjtöttük a legfontosabb pontokat, amelyeket érdemes felújítás előtt átgondolnod. Érdemes olyan…..
#1 MINTHA EGY MŰVÉSZGALÉRIÁBAN LENNÉL Az ultramodern terek 2024-ben reflektorfénybe kerülnek. Merész színek, tiszta háttér és váratlan kiegészítők – mint például mókás koktélasztalok és neonfényű lámpák. Ezek emelik majd a jelenlegi otthonokat új szintre. Divatosak lesznek a színes képek a falakon,…..
#1 A vízszigetelés hiánya A fal és a csempe között elhelyezett vízszigetelés rengeteget segíthet abban, hogy megakadályozza a falak nedvesedését, és ezáltal a penészesedést.  #2 A padlófűtés elvetése A padlófűtés kialakítása befektetést jelent, ami viszont nemcsak a hatékonyság révén térül meg,…..
#1 Natúr anyagok használata A fa, a kő és a bambusz használata továbbra is népszerű marad. Ezek a természetes anyagok nemcsak esztétikusak, de tartósságukkal és időtállóságukkal is kitűnnek. Sőt, egy részük már fenntartható forrásból származik, ami szintén roppant fontos lesz idén. #2 Élénk…..
Jöjjön 4 friss ötlet! ​#1 ötlet: Színek és funkciók A színek különböző árnyalatait arra is felhasználhatjuk, hogy az egyes funkciókat, részeket elválasszuk egymástól. A fürdőszobában kapjon más-más árnyalatot a mosdó és a tükör, a kád és a relaxációs rész, vagy akár a WC, és a bidé környéke. #2…..
Megoldás #1: Világos terek, modern berendezés Napsütéses, fényes, hangulatot akartak modern lakberendezéssel a tulajdonosok. A fő elem így a vidám sárga szín lett, nagy tükrökkel, sok fehérrel, zölddel és szürkével kombinálva. Az előszoba és a konyha felé is tolóajtókat szereltek be. A lakás…..
A lapok nagysága, sőt alakja terén is nagy a választék. Lássuk, milyen izgalmas irányzatokat hoz magával a 2024-es év. Ha éppen felújítást vagy építkezést tervezel, ezekről tudnod kell! #1 Keverjük az anyagokat A fa- és betonutánzatú járólapok már egy ideje divatosak, de természetesen a tervezők…..