Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sharpy72hu

0 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez a felvétel is ékesen bizonyítja, hogy jobban jársz, ha a Fidesz tetteit nézed és nem azt amit mondanak... mert bizony a miniszterelnök úr -úgy mond- mást mond, mint amik a szándékai. 2005-ben az első Gyurcsány-Orbán vitán igazította helyre Orbán Viktor Gyurcsány Ferencet, hogy…..
sharpy72hu 2011.09.27 19:50:11
@high up.: A kis bonsai duce-tek lassanként azt a gazdaságpolitikát valósítják meg amit Gyurcsány - Bajnai csak sokkal szarabbul. Adóemelések, (rossz helyen) átláthatatlan kezelhetetlen rendszert eredményezve. Azt hiszi a kis idiótája, hogy ha a háborúra azt mondja béke akkor majd az emberek elhiszik neki (Orwell 1984). Az emberek tényleg csont hülyék,de ennyire nem. Orbán nem egy-két dologban hazudott, hanem a teljes plitikai pályafutását végighazudta, négyévente köpve szembe az előző négy évben hangoztatott elveit. Az IMF-t pedig jobb lett volna nem kihajítani te szerencsétlen, mert jóval kedvezőbb feltéleket adnak a piaci hitelnél. Csak persze akkor a törpicsek kedvenc pápaszemes makija nem kezdhetett volna bele az ámokfutásába. Nem inkább a piacról szerzünk hitelt háromszor annyiért csak folytathassuk a szabadságharcot. Barmok. Gyurcsány nagy szart csinált és hazudozott 4 évig a bonsai duce viszont 20 éve megállás nélkül hazudik és nem egész két év alatt sokkal mélyebbre lökte az országot a kakába, mint Bajnaiék alatt volt. Mindig van lejjeb úgy látszik.
Írországban vendégeskednek Weiss mester fiai. A római bravúr után, az Aviva Stadium gyepén, a mágus újabb varázslatra készül. A szlovák válogatott hat mérkőzés után 13 pontott gyűjtött, akárcsak az orosz és az ír nemzeti csapat. Egy idegenbeli győzelem nagyban javítaná…..
sharpy72hu 2011.09.02 15:31:33
@Eastbay1: Sajnos a szlovákok most sokkal jobbak fociban mint mi, legnagyobb bánatomra ez tény. Ezzel együtt őszintén remélem, hogy az írek jól elkenik a szájukat. Elég volt nekik a VB nehogy még az EB-re is kijussanak.
Akkor szeretem a politikusokat igazán, ha az álszent cukormáz leolvad róluk a nyári hőségben, és a lábuknál összegyűlt ragacsos dagonyában tapicskolnak önfeledten. Külön öröm, ha olyan ügyben teszik ezt, amiről nemrég még konzultáltak is velünk. Nemzetileg, ja.Az Orbán…..
sharpy72hu 2011.07.15 10:42:36
@Vivianna: Milyen igazad van cukorfalat. A szar nem veszett el. 2002 után visszakpatuk. Csak most még büdösebb mint akkor volt.

Valóban szánalmas, hogy még a fidesz seggnyalói is csak egy ilyen primtiv kis szösszenettel próbálnak reagálni a hírre. Bár tulajdonképpen máshogy nem lehet. A természetvédelmi törvény szerint minden láp védett a törvény erejénél fogva. Külön eljárásra nincs szükség. A hatóség csak a láp kiterjedését állapítja meg. Innen kezdve egyértelműen jogsértő amit csinálnak. Kiváncsi vagyok, hogy a sok környezetvédő hazafi aki az Auchan által a Dunakeszin levő lápot (jelentőségében, méretében eltörpül az orbán féle láp mellett) érintő beruházás ellen úgy kiállt most is hallatja-e majd a hangját.
sharpy72hu 2011.07.15 10:55:08
@futyfurutty: :)))))))))))))) Újabb érdemi reakció. Jobban kellene működnie a pártközpont kommunikációért felelős részlegének mert így a a kommunikációs részleget vezető elvtárs feje a tőzegbe fog hullani.
sharpy72hu 2011.07.15 10:58:49
@Ibn al-Haiszam: Hát igen, sajnos tök igazad van.
Itt az újabb hullámverése a szerdai BL-elődöntőnek. Volt ugye az a pillanat, amikor Busquets eljátszotta, hogy Marcelo belenyúlt az arcába.  És most kiderült, hogy a sunyi arctapogatás arra is jó volt, hogy a száját eltakarva valamit odaszóljon a brazilnak. A lelassított…..
sharpy72hu 2011.04.29 15:56:58
@sage5: Előre szólnék, a tévedések elkerüléséért egyáltalán nem vagyok Real-os, de ..

A Real taktikája nyilván nem volt szép, de a Barca nem csak a Real felé reagál így egyszerűen mindenkivel szemben egyfolytában színészkednek és nyavalyognak. Ha hozzáér vki valamelyik kisasszonyhoz akkor az rögtön zokogva elterül a földön a fél csapat meg rohan oda a bíróhoz reklamálni. Egyszerűen ocsmány amit csinálnak. Nem tudom, hogy "Pep" tanítja ezt nekik vagy csak úgy jön, de szimplán gusztustalan. Az is tök egyértelmű, hogy a bírók nyomják őket egyfolytában (Lásd például a 2009-es Chelsea féle elődöntőt ami egyszerűen egy röhej volt). Vajh miért kapnak állandóan röhejes kiállításokat és miért fejezi be mindig a másik csapat kevesebb emberrel. Ennek oka nyilván egy nagy kérdés. Kétségtelen, hogy amikor játszik a Barca és járatják a labdát az szép, de ettől eltekintve vagy emellett egy alattomos gusztustalan banda.
sharpy72hu 2011.04.29 18:26:48
@ranchero: Persze, hogy nem. A MU focizni szeretne és nem kisasszonyokkal keringőzni akik majd sikoltozva esnek össze ha véletlenül valaki rálép a lábukra. + Bírónak majd nyilván beraknak egy másik hithű Barca drukkert, aki majd akkor sem ad tizenegyest a MU-nak, ha a Barca kézzel pattogtatja a labdát a tizenhatoson belül (mint a Chelsea ellen 2009-ben) és ha ez sem lenne elég akkor majd kiállítanak egy-két MU játékost mert szúros szemmel nézett a kis GNÓMra
sharpy72hu 2011.05.02 11:30:08
@ranchero: Remélem azért nem minden Barca szurkoló olyam korlátolt és elvakult mint Te Kisfiam. A következtetéseid egyszerűen röhejesek. Csak hogy egy kicsit felvilágosítsam bekékült agyadat és vörös fejedet:

Soha nem voltam MU szurkoló. Ehhez képest igazán sajnáltam, hogy CR-be nem rugtak bele egyszer-kétszer igazán, mert akkor legalább nem kellett volna szinészkednie. De ezzel együtt nagy különbség, hogy egy csapatban 11 p.donna játszik vagy csak 1. Ehhez képest különösebben nem érdekelt, hogy milyen léből vásárolt Mourinho, de mielőtt újra hülyeségeket találnál ki; nem Chelsea drukker sem vagyok. A 2009 döntőt talán hagyjuk. Semmi keresnivalója nem volt ott a "Teatro Catalán" csapatának. Az elődöntő egy a Chelsea-vel egyszerűen közröhej volt. Ha nem adja ki az UEFA ukászba, hogy nem lehet ismét tiszta angol döntő akkor soha nem jutnak oda a kis színészpalánták. Attól, hogy a Teatro Catalán játékát gusztustalannak tartom még nem nyalok be M-nek, még ha ezt beszűkült agyaddal Te nem is érted. Amit M. játszatott a Real-lal az ronda volt. Ilyen játékosállománnyal ez szégyen. De amit a Barca játszott az nagyságrendekkel ocsmányabb a Real játékénál, és a Barca nem csak a Real ellen mutatja fel ezt a gusztustalan stílust, hanem minden csapat ellen aki egy kicsit magasabb szintet képvisel a spanyol középcsapatoktól. Ja és a SEMPRE az olaszul van sületlen barátom. Spanyolul úgy írják, hogy SIEMPRE. Legalább ennek utánanézhettél volna.
 Ha nem is olyan régi, mint a Logodi utcai lelet, azért mindenképp kortörténeti emlék. az ifjabbaknak meg kifejezetten történelem, amit Kovács Dani, a hg.hu főszerkesztője lőtt és küldött. Nagyon köszönöm! Helló Dávid, biztosan te is hallottad, láttad már, hogy…..
Az öreg autó ciki, megbízhatatlan és állandóan szervizbe kell vinni. Ezt gondolják, akiknek még nem kellett hatvanezer kilométer után kettős tömegű lendkereket cserélni az új autójukon. És akik még nem bírták kiszámolni az értékvesztést. Vélemények az azonos című…..
Nívó Fizetnek-e adót a multik? 2010.09.16 06:22:00
"Bezzeg a multik, százmilliárdokat kivisznek az országból, és nem fizetnek adót!" - de sokszor lehet ehhez hasonlókat olvasni! De vajon igaz-e ez az állítás? Vizsgáljuk meg a kérdéskört pár általam kissé önkényesen kiválasztott, külföldi tulajdonú…..
sharpy72hu 2010.09.16 15:23:06
@isssti: A nyereség a multié. Oda viszi ahová akarja. Ezt úgy hívják magántulajdon. Ha vki nem viheti oda a saját pénzét ahová akarja akkor azt a rendszert úgy hívják, hogy kommunizmus (szocializmus). Pont ugyanolyan lenne a multinak megtiltani, hogy kivigye a nyereségét az országból, mintha Neked megtiltanák, hogy mondjuk Olaszországban nyaralj és ott költs a fizetésedből. Az más kérdés, hogy a keletkezett nyereség után adót kell fizetnie és ezt megfelelően kell ellenőrizni. De az ilyen gyarmatosítós marhaságoktól feláll a hátamon a szőr.
sharpy72hu 2010.09.17 13:41:32
@isssti: Nincs mit cizellálni a véleményalkotásomon, Valószínűsítem, hogy egy kicsit többet tudok a Nyugati országokról mint Te. Sehol nem tiltják meg a LEADÓZOTT profit kivitelét az országból, mert ez többek között számtalan nemzetközi egyezményt sértene és az adott ország eláshatna magát egy pár évszázadra. Ismételten megjegyzem a Te véleményed alapján vissza kellene térnünk Kádár apád rendszeréhez és rögzíteni, hogy minden magyar ember max. 100 USD-t költhet külföldön egy évben. Ugyanis amikor külföldre mész Te is kiviszed az országból a leadózott profitodat (munkabéredet). Tájékozodj mielőtt sületlenségeket írsz.
Tegnap, azaz 2010. szeptember 14-ére rendőrségi kihallgatásra kapott idézést a www.tozegto.freeweb.hu kezelője dr. Kriska György, az ELTE biológusa. Az AUCHAN MAGYARORSZÁG Kft. rendőrségi feljelentést tett a honlapon szereplő ál-reklámújság miatt. Rágalmazás és…..
Modorosblog A sértődött vidéki 2010.08.26 07:00:00
Vidék: (...) Az ország Budapesten kívüli része. (...) (Magyar Értelmező Kéziszótár)   Ahogyan a modoros dagadt sem dagadt, úgy a komplexusos vidéki sem vidéki. Nagyvárosi, kisvárosi, kistérségi. A Vidék az az ő elképzelése szerint biztos csak valami elmaradott dolog…..
sharpy72hu 2010.08.26 17:09:04
@Kampec: Persze vidéki város. Ez egyébként vicces vita egy kissé szerintem. Abban a szóban, hogy vidék vagy vidéki még semmi pejoratív nincs, mivel ez valóban egyszerűen annyit jelent, hogy Budapesten kívüli. Attól hogy vki vagy vmi nem budapesti még nem lesz rossz és persze jó sem önmagában.
Gulyásdemokrácia Lehúzhatnák 2010.08.06 14:58:08
„Lehúzhatnánk a gatyátokat, és megbasznánk titeket" - mondá Zagyva György Gyula képviselő úr a Hetek vele épp interjút készítő újságíróinak, legalábbis a lap állítása szerint. Az információ persze meg nem erősített, de fenntartva az ártatlanság vélelmét,…..
sharpy72hu 2010.08.06 20:26:04
@Cuppanj a végére!:
Szánalmas egy idióta banda. Szerintetek mindenki zsidó akinek nem tetszik az elmebeteg - primitív stílusotok. Csak jelezném, hogy nem, semmi közöm a zsidokhóz, de hányok tőletek. Ez fajta kultúra az Ural vidékére való oda kellene visszahúzni az egész bandátoknak. Ja, a vezéretek egyébként egyfolytában a ruszkikat éljenzi, úgyhogy még örülne is neki. Az persze nem jut eszébe annak a korcsnak, hogy mennyi magyart nyírtak ki a cimborái az elmúlt 150 évben.
Ígérem, most utoljára foglalkozunk az argentin meccsel, és holnaptól a görögverés lesz a téma, de ezt azért mégsem lehet szó nélkül hagyni. "Tökéletesen kielemezte a nigériai védők mozgását egy-egy szögletnél, és megfigyelte, az ötösön belülre sodródnak. Ezért…..
sharpy72hu 2010.06.16 15:10:14
@Tarantini:

"A gól meg hibátlan volt, így kell. A bírók nem fújtak? Hja, sajnáljuk, erről nem az argentinok tehetnek."

Ezektől a beírásoktól eldurran az agyam komolyan mondom. A megölök vkit, de a rendőrség nem kap el vagy a bíró nem ítél el akkor semmi gond nincs azzal, hogy kinyírtam vkit. Hogyne, persze. Ettől függetlenül elképesztően sok az idióta poszt. A gól szabálytalan volt; pont. De olyan játékos úgysem lesz aki jelzi a bírónak, hogy ne adja meg a gólt, mert szabálytalan volt és ezzel önmagában szerintem nincs semmi baj. Szabálytalan gólok voltak is és lesznek is. Ami gusztustalan az argentínokban, hogy a szabálytalan gól után tömjénezik magukat. Ezt tette Maradóna is mikor bekezelte a labdát és ezt teszik most is. Na ezt nem kellene. Ez kb olyan mint ha Henry most arról beszélt volna, hogy az Isten segítségével győzték le az íreket. Bár Maradóna kétségtelenül a világ egyik legjobb focistája volt, de ezért a gondolkodásmódért és a foci után tanúsított életviteléért igaza van a cikkírónak amikor "dagadt hülye kézilabdázónak" titulálja Maradónát.
sharpy72hu 2010.06.16 16:26:29
@tomi257:

Na ez egy kissé röhejes. Ha emlékezetem nem csal az argik szálltak meg angol területet és ezzel indult a háború. A Falklandoktól meg nem 300000 km-re volt a Belgrano. Ja és mielőtt a Falklandoknak az Angliától való távolságával jönnél a Falklandokon élők akarnak Angliához tartozni és eszükben sincs az argikhoz átállni. (Ami akkor ráadásul egy katonai diktatúra volt). A sötéttel meg mi a baj? Sötétben nem szoktak háboruzni? De egylbként mintha ez nem tartozna a témához.
sharpy72hu 2010.06.16 17:45:41
@Tarantini:

Ez egy hasonlat volt, úgymond példa. A súly természetesen nem ugyanaz, de az erkölcsi alapelv igen. Függetlenül attól, hogy vki 100 ft-ot lop vagy tízmilliót mind a kettő tolvaj. Attól, hogy egy tolvajt nem kapnak el még tolvaj marad és nem lesz belőle becsületes ember, továbbá nem szerencsés kérkedni vele, hogy mit lopott, bár az már nem várható el tőle, hogy feljentse magát a rendőrségen és visszaadja a lopott tárgyat. De valószínűleg csökkent agyi kapacitásoddal ezt a hasonlatot sem fogod megérteni. Attól, hogy nem kap el férj még nem erkölcsös más feleségét kefélni. De sajnos Te úgy tűnik nem tudsz ilyen erkölcsi magasságokba emelkedni.
Egyszerre három Jaguar tesztje következik, és mind új, közöttük a sose látott XJ-vel. Na jó, akkor öt. Vélemények az azonos című írásunkról...
sharpy72hu 2010.06.08 12:16:12
@Csikós Zsolt:
A fene se érti. Rámentem a Cél Motors honlapjára (ott természetesen még a régi 4.2-es műszaki adatai vannak meg, hiába no, nem lehet elkapkodni a honlap frissítést) de ott 6,2 ill 5,2 a megadott érték, tehát még ez sem stimmel. A 4.8 és 5.5 adatokat a rendes Jag honpalon láttam. (Nyugi ez nem a 0-60 mph érték, mert az 5.2 és 4.6 volt. Külön megadták a 0-100 kph-t is, úgy látszik már angolok is kezdenek beleszürkülni a kontinensbe :-)). Egyébként ha belegondolunk az XKR-be ugyanaz a motor van mint az XFR-ben és hát azért egy sportkocsinak (na jó GT-nek) illene jobban menni egy hangyányit mint a "limuzinnak".
Amióta a Népszavába látogatott két gárdista, valami végleg megváltozott. Hamuszürke lett az ég, barna eső szitál és a gyűlölet szagát hordja a szél. Nem elég, hogy valami történelmi újságot kínálgattak a főszerkesztőnek, de még fényképeztek is. Jogellenesen. Mire föl a…..
sharpy72hu 2009.09.03 17:15:22
@Groszfater:

Jellemző az egész magyar "jobb"-nak nevezett oldalra. Saját maguk vagy a kedves szüleik 30 évig Népszavát olvastak, most meg játszák a konzervatívot, meg a (szélső-) jobboldalit közben gőzük sincs róla, hogy ezek mit jelentenek, mondjuk nem is lehet mert nincs meg hozzá a családi hátterük, Az a baj, hogy a sok agyatlan "jobboldalinak" nem tűnik fel, hogy a magyar(szélső-)"jobboldali" pártok retorikája gyakorlatilag = Kommunista Kiáltvány. De hát sajnos mindig is ezzel a szöveggel lehetett a plebs-et sikeresen hülyíteni, és lám most is bejön.
Nem? 30 évre, svájci frankban? Tuti nem? Biztos benne? Érdekes .... Oszkó Péter kapott ...  Oszkó Péterről teljesen véletlenül pont tegnap írtam, hogy a Deloitte élén gőzerővel nyomul(t) a ciprusi offshore-bizniszben ('Minden út Ciprusra vezet'). Nos, szemmel látható a…..
sharpy72hu 2009.05.08 15:03:33
@Maximio: Komolyan mondom nem értem a felháborodást. Javítsatok ki de úgy tudom, hogy mintha 1988 óta nem kommunizmust építenénk az országban. Ebből következik, hogy még elméletben sem létezik a javak egyenlő elosztása az emberek között (természetesen ez a Kádár alatt sem létezett csak takargatták a különbségeket). Teljesen normális, hogy a világ egyik legnagyobb könyvvizsgáló cégének a magyarországi igazgatójának 300-400 milliós háza. Miért gondolod, hogy Neked valami hasonló járna. Majd ha Te mondjuk az Ernst & Young vezérigazgatója leszel akkor Neked is lesz, addig nem. Egy átlagember vagy - vagyoni helyzetét nézve - átlag alatt elhelyezkedő ember pedig valóban örüljön, hogy van munkája, főleg válság idején. Ezt hívják kapitalizmusnak. Persze visszasírhatjuk a szocializmust is és akkor nem lesz ilyen feltünő a különbség, de mintha az a rendszer sem működött volna.
sharpy72hu 2009.05.08 15:08:36
@Empty: Hol élsz barátom. Hány ilyen van ügyészből - ügyvéd persze a jellemzőbb, mert úgy jobban lehet hasznosítani az ügyészként szerzett ismeretségeket.
w Az aknamunka ünnepe 2009.05.05 04:20:00
Magyarország válságának szép fényes tükrei az ünnepei, amiket helyesebb szabadnapnak hívni, mert ennél szélesebb közmegegyezés nincs egyikről sem. A munka ünnepe évtizedek óta folyik össze a majálissal, ami tényleg semmi mást nem jelent, mint hogy most már elég jó idő van…..
Megértük, hogy a civilek már nem azzal szekálják anyalapunkat, az Indexet, hogy bulvárosodik, hanem maguk is erre az útra lépnek. Mivel sejtjük, hogy mi motiválja a lelkes aktivistákat, tárgyszerűen számolunk be a kezdeményezésről. A Critical Mass támogatói filmsorozatot…..
sharpy72hu 2009.04.15 18:42:39
@airdace:

Bocs, de nincs olyan, hogy az ésszerű szabályokat kell betartani. Ki dönti, el hogy egy szabály ésszerű-e vagy sem az adott helyzetben. Ha én egy autóban ülve nem tartom ésszerűnek, hogy Te bringázol az orrom előtt negyed akkora sebességgel mint amivel én menni tudnék akkor elsodorhatlak és letolhatlak az útról? Nyilván nem. A másik közlekedő arra számít, hogy Te betartod a szabályokat, ha viszont Te döntöd el, hogy mi az ésszerű és mi nem akkor a másiknak fingja sem lesz róla, hogy egy adott helyzetben mit csinálsz és esetleg tényleg bedarál, mert arra számított, hogy betartasz egy ésszerűtlen szabályt.
Olaszországban valami nem stimmel. Márciusra már csak egyetlen csapatuk áll a nemzetközi sorozatokban, mégpedig az Udinese az Uefa kupában. A BL-ben Andrea Dossena, Guiseppe Rossi, Luca Toni és Massimo Oddo, na meg Roberto Rosetti képviseli a továbbiakban Itáliát, tehát a 6+5-ös…..
sharpy72hu 2009.03.12 12:23:37
@Csöncsön: Azért az angol válogatotott kevés kivételtől eltekintve mindig kijutott a VB-re. Az utolsó EB-re nem jutottak ki (volt is nagy felhördülés).
A vezérkar figyelmen kívül hagyja a nagy tömegben közeledő varangy flottát és az Oriont továbbhaladásra kap parancsot. Villa irodájában és vezetésével összpontosul a puccsra készülő társaság. Mindenki parancsnok a közeledő űrhajókról kérdez, mit mondjanak? Jelentsék, hogy…..
Miközben a normális emberek azon tanakodnak, hogy színesbőrű lesz-e az Egyesült Államok 44. elnöke, a futballszurkoló nem ér rá ilyesmire, hiszen Európában BL-fordulót rendeztek. Hármas gólátlaggal nem is panaszkodhatunk, és igazán jó meccseket is lehetett csorgatni ezen a keddi…..