Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Never Surrender

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Karc FM - Mert nyomot hagy Állítólag ez lesz a szlogenje az új jobboldali rádiónak, a 105.9 Mhz-en működő Karc FM-nek, amihez Gajdics Ottó főszerkesztő gőzerővel csábítja a Lánchíd Rádió alkalmazottait, több lóvét és valamiféle homályos szakmai jövőt kínálva nekik. A Lurdy Házban, a Magyar Idők…..
Elérkeztünk az utolsó elődöntőhöz a Dalban, így jövő héttől már szelektíven hallgathatunk rosszabbnál rosszabb zenéket. Az előző két adáshoz képest most nem domináltak a kertévés tehetségkutatós előadók, volt viszont nagyon klassz cigányzene, némi Django…..
Never Surrender 2016.02.07 09:22:24
@nincs_nick: Aki Petőfit hallgat, sikeres ember nem lehet, csak lábszagú, pesti liberális.
@pakura: Nem mi megyünk, ők mennek az Ajróvízijóra.
@Hell-Ász: mi az, hogy romák? Mi baj van azzal a szóval, hogy "cigány"?
  A PestiSrácok.hu portál szerint Soros György magyar származású amerikai üzletember által támogatott civilek, civil szervezetek állnak a pedagógusokat utcára hívó és a köznevelési rendszer állapota miatt az ország több pontján demonstrációt szervező körök mögött.  Ezt volt képes a Magyar…..
A Dal második elődöntője pont olyan volt, mint az első. Jó, ebben a műfajban nehéz újat hozni, énekesek vannak meg zsűri, miniinterjúk a lihegőben és sztárfellépő, nettó 130 percben. Akár a kertévék hétvégi műsorába is bekerülhetett volna, látványvilágban nem volt semmivel sem rosszabb, mint a…..