Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pocsolya

9 bejegyzést írt és 47 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hatalmas a ribillió az RTL Klub háza táján (is), ugyanis hogy, hogy nem, a csodálatos, fantasztikus Ördög Nóra (civilben: aktfotósfeleség), a csatorna saját nevelésű, egykori üdvöskéje 13 év után felmondását lobogtatva bekocogott mélyen tisztelt Kolosi Péter programigazgató…..
Egy Kaszuga Tosiagi nevű komikus elfelejtette ezt a nagyon fontos szabályt és a Fuji lábánál egy buliban annyira szétcsapta magát, hogy elájult. A stáb a kunyhó köré (ahol aludt) felállított két darut, a hullarészeg csávót beleszíjazták az ágyba, alápakoltak egy rakat…..
pocsolya 2014.02.07 12:25:19
Sanyi nyaral Bajkál tó 2010.07.28 07:56:00
Másnap korán keltem, mert nem igazán tudtam aludni a sátorban, ráadásul a szúnyogok is csíptek mint állat, ráadásul ezek a szúnyogok vagy kétszer akkorák voltak mint a magyarországiak és nagy ívben szartak arra, hogy befújtad -e magad szúnyogriasztóval vagy sem. Egy átlagos…..
pocsolya 2012.02.15 08:13:06
@bárki314: Az egy nagyobb hajó volt, de azért ne Titanic méretű óriásra gondolj, kb 1.5-szer akkora volt mint amivel mi is mentünk.
Grafitember továbbra is a vad kalandok embere. Menő art director volt egy reklámcégnél, de energiáit egyre inkább a népszerű underground képregényoldal, a napirajz.hu-ra fordította. Aztán maga mögött hagyta mindkettőt, hogy elmenjen vázépítő tanoncnak egy neves olasz…..
A finnek megveszik az észt gombát, majd finn nemzeti termékként adják el (pont ez megy nálunk is pl. a tejjel) a nagyobb profit érdekében, ezen van ennyire bedurranva ez a derék gombakufár. ..
Kedves Napló!   A hír igaz. 2 hete most  már, hogy bányamérnökként dolgozok. Annyira sok minden történt, hogy azt sem tudom, hol kezdjem. De, mondjuk az elején. Október 17-én felhívott az HWE Mining Ltd-től a project manager, hogy XY-tól kapta meg az önéletrajzomat,…..
Mark Ausztraliaban 2010.11.18 2010.11.18 10:55:00
Mivel hétfőn munkakezdési orvosi vizsgálatra kell mennem, így az egyszerű "ha-akkor" - képlet alapján kijelenthető: MEG VAN A BÁNYAMÉRNÖK ÁLLÁSOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-))) -Majd mesélek, most nincs több időm! :-) Boldogságos... ..
pocsolya 2010.11.19 21:09:08
Ágensblog Billentyűzet 8.0 2010.11.05 06:00:00
Milyen lenne a billentyűzet, ha nem egy tízkilós vasszerkezetre fejlesztették volna ki? Közel 140 évvel a QWERTY megalkotása után valószínűleg maga a feltaláló, Christopher Sholes sem szívesen használná ezt a beviteli módot egy pár négyzetcentiméteres kijelzőn. A 8pen nevű…..
Mark Ausztraliaban 2010.10.08-12 2010.10.12 15:48:00
Kedves Napló!   Túl vagyok egy kissé színes, pezsgős eseményekben gazdag 5-6 napon. Ma estére végre meg is nyugodtam (már amennyire tudok, majd később meglátjátok miért…), úgyhogy akkor írok is Nektek pár sort. Na, kezdjük is a péntekkel. Ugye úgy búcsúztam el,…..
pocsolya 2010.10.14 06:27:29
Mark Ausztraliaban 2010.09.21-26 2010.09.26 13:52:00
Kedves Napló! Eltelt most pár nap, valószínűleg már egyre ritkábban fogok írni, bár nem tudom. Köszönöm amúgy a pozitív visszajelzéseket, örülök, hogy tetszik, amit írok (Nekem is tetszik AZ, amiről írok:-))). Voltak, akik azt mondták, keveset írok… hát pedig már…..
 Kedves Napló! Na most gyorsan leírok pár dolgot! J Ma voltam suliban.  A suli szép, és sok jó ember van ott J Mint mindenhol errefelé J Ma sem volt semmi tanítás még, hanem ma bemutatták a suliban dolgozókat. Az iskolatársaimmal sem ismertük még meg egymást, de ahogy…..
pocsolya 2010.09.17 11:59:14
No akkor egy kis kritika:
"Mi magyarok amúgy is olyan büszkék vagyunk magunkra, a történelmünkre, miért nem lehet ezt hirdetni az országban, és ha mástól nem is de ettől legalább kis összetartás alakulna ki, vagy nemtudom… mindegy, biztos, direkt akarják, hogy a magyar nép szarja le a saját fajtáját, hagyományait… stb. Megszakad a szívem. Semmiből nem tartana…."
Amint tudod, az egyik közeli barátod is aktív részese a magyar hagyományok ápolásának és azt kell mondjam, a magyar állam egyáltalán nem szarja le a magyar nép hagyományait és kultúráját, ugyanis rengeteg pályázat van amit egy egyszerű néptáncegyüttes is megpályázhat és az önkormányzatok is igen hathatósan támogatnak minket: rengeteg felkérésünk van fellépésekre és bizony állami/önkormányzati pénzekből fizetik a tiszteletdíjunkat. Mindezen felül a kultúrával, hagyományokkal, stb. foglalkozó egyesületek Magyarországon közhasznú egyesületnek minősülnek (minősülhetnek), ami nagyban megkönnyíti a működést. Mindezek hatására teljes mértékben működőképes tud lenni egy olyan kis néptáncegyüttes is mint a miénk. Persze tenni is kell érte, meg olyan pályázatokat kell írni amivel nyerni is lehet, be kell tartani a törvényi kötelezettségeket, stb. Akármelyik majálisra, falunapra, vagy egyéb állami/önkormányzati rendezvényre elmész, biztos, hogy lesz ott legalább egy néptánccsoport vagy asszonykórus, stb. Szóval csak nyitott szemmel kell járni és akkor láthatod, hogy nem olyan vészes ez a helyzet, legalábbis az ország vezetősége (legyen az akármelyik párt képviselője) mindig is támogatta a magyar hagyományokat és kultúrát és szerencsére rengeteg olyan magánember is van aki nem hagyja elveszni hagyományainkat. Szóval "No worries!", a magyar történelem és a magyar hagyományok mindig is ápolva lesznek, az ajtó mindenki előtt nyitva áll aki tenni akar érte.
Kedves Napló!Ahogy ígértem, a zebrákról, és azok nekem nagyon tetszetős hangjáról csinált videót feltöltöttem Youtube-ra!Itt lehet megnézni: http://www.youtube.com/watch?v=5N_DjGt5SYARemélem, sikerült is, mert - mondanom sem kell - én nem tudtam megnézni a király internet…..
pocsolya 2010.09.11 06:46:57
:D
Mark Ausztraliaban 2010.09.09. 2010.09.09 17:11:00
Kedves Napló!Ma voltam találkozni az ausztrál ügynökömmel, akivel már 2 éve tartottuk a kapcsolatot amúgy skype-on. Elvonatoztam Fremantle-be (ausztrálok így ejtik: Fréjmántoöl :-D ), ez egy érdekes része Perth-nek. Heni mondta, hogy ez olyan európaiasabb. Hát, ez nekem úgy jött…..
Mark Ausztraliaban az út 2010.09.07 16:26:00
Kedves Naplo :-)Először is!!! Ez a lassú szar internet alaposan szopat!!!! Látatlanban hoztam össze a képbeillesztést, egyszerűen nem tudom, miket illesztettem be, remélem eleget, remélem, láthatóak is lesznek.... feltöltöm fészbúkra is.... csak a fél életem rá fog…..
Sanyi nyaral Negyedik nap 2010.07.24 14:40:00
A harmadik nap végén tehát visszaértem a szállásra és elaludtam. Sikerült is aludni kb fél órát, mivel utána már indultunk is tovább, hogy most már végre tényleg eljussunk a Bajkál tóhoz.Kimentünk Ulan Ude vasútállomásához, hogy fogjuk egy kisbuszt ami el tudna minket vinni…..
Sanyi nyaral Harmadik nap 2010.07.23 02:44:00
No! A történet ott ért véget legutóbb, hogy az utolsó emlékeim a második nap éjszakájából mindössze néhány fénykép volt az agyamban. A harmadik nap első emléke viszont enyhén kínos érzéssel tölt el, ugyanis a hosszú ideje tartó buliból a vonaton térek magamhoz, kezdenek…..
Sanyi nyaral Képek 2010.07.22 01:09:00
Sikerült pár képet szerezni Szabi facebook profiljából, thx érte: Megérkeztünk Irkutszkba. Nehezen ugyan, de befértünk a kisbuszba :)Voltak azért szép helyek is a…..
A 18 napból egyelőre csak kettőről írtam, de higgyétek el a többi nap sem volt kevésbé érdekes vagy kevésbé szórakoztató. Egyelőre nem folytatom a beszámolót, mert szeretnék majd képeket is csatolni az eddigiekhez, illetve a következő napok beszámolóihoz. Holnap felhívom…..
Sanyi nyaral Második nap 2010.07.19 13:03:00
Szóval megérkeztünk az irkutszki reptérre hajnalban, mindenki totál készen volt, el voltunk fáradva. Beültünk egy kisbuszba ami ott várt a reptéren minket, aztán x petákért elvitt minket a városközpontba, a Lenin szobor mellé. Letelepedtünk a folyó partján, konstatáltuk, hogy ez…..