Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lőrincz Csilla

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy átlagos magyar naponta 86 percet facebookozik, amit csak a nők és az alacsony végzettségűek múlnak felül. Ők gyakran lefekvés előtt is lecsekkolják a legújabb bejegyzéseket, de feltételezhetően ébredéskor is - derült ki a a Magyar Tartalomszolgáltatók Egyesülte (MTE) és az NRC kutatásából. A…..
A Boston Globe is kipróbálta magát Facebookon, de az Instant Cikkek helyett ők a Jegyzet funkció használatával kísérleteznek. Az eredmény olvasói élmény szempontjából sikeresnek tűnik, ám még van fejleszteni való magán a szolgáltatáson, és egyelőre a Globe se nagyon profitál belőle...
A napokban Románia szenátusa az audiovizuális csatornákon levő gyógyszer- és gyógyszertár-reklámok betiltására tett javaslatot. A hatályba lépéséhez csak az államelnöknek is rá kell bólintania. A betegek orvosi vizsgálat nélkül használják ezeket a szereket, sokan azt…..
Új szelfiőrület hódította meg a közösségi médiát. Akik bevállalják, olyan fotókat osztanak meg, amik javarészt a magánélethez tartoznak: a szex utáni pózolás. Az #after-sex szelfik alá dőlnek a lájkok és a gratulációk, ettől a fotó elkövetője megerősítést kap, és…..
Bizonyára önnek is van aktív Facebook-profilja – hát persze, hisz fél Magyarország facebookozik. Akkor a japánoknak miért csak a 17 százaléka? És miért egy olyan közösségi oldal a kedvencük, amiről sokan még nem is hallottak soha? A világ másik oldalán a LINE az, ami nekünk…..
A fényképek egyre nagyobb szerepet kapnak történeteink megosztásában, például a Facebookon, ahol saját fotókkal osztjuk meg érzéseinket és élményeinket a nagyvilággal. Könnyen válhat bárkiből tartalomgyártó, anélkül, hogy bármilyen előképzettsége lenne. Íme néhány…..
Mostanában a Google egyre több időt és pénzt áldoz arra, hogy újságírókat támogasson. Ennek az egyik legfrissebb példája az a pályázati alap, amellyel több százezer eurót is elnyerhetnek az európai kiadók a digitális projektjeikre. Mindenki jól jár: a kiadók a…..