Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cuki Bagoly

56 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
sörfigyelő Csíki Gold 2021.02.28 12:06:02
Illat: telt komlós-malátás Hab: krémes Szín: narancsos óarany A közvélekedéssel szemben szerintem igenis tudnak jó sört készíteni a csíkiek.  Az már más kérdés, hogy a profatibilitás miatt ettől hajlandóak eltekinteni. Valahol ennek a keresztmetszetéből született ez a Gold is.   A klasszikus…..
Való igaz, hogy a térkövezés és a térburkolás során a figyelem középpontjába rendszerint nem a kertünkben található organikus élőlények, azaz nem a kerti növények és nem is a területen található állatok kerülnek, hanem élettelen objektumok: Mint például a murva, vagy a…..
Aszfaltozás Útépítés 2010.07.23 23:41:03
„Minden út Rómába vezet” – mondja a közismert szállóige. Ez a ma általában már képletesen, átvitt értelemben használt megállapítás arra a tényre is utal, hogy az egész Appennini-félszigetet, az ókori Itáliát átfogó úthálózatnak Róma volt a központja,…..
Cuki Bagoly 2021.08.26 08:10:43
Aszfaltozás és Térkövezés 10 éves szakmai tapasztalattal:
www.gyorkiepito.hu

Vállaljuk utak aszfaltozását, kézi ;s gépi bedolgozással. Mart aszfaltozás, térkövezés, szegélyezés, garázs alapok készítése az egész országban.
Aszfaltozás Útépítés árai 2011.01.14 18:40:00
Útépítés Egy kis aszfalttörténelem Az aszfalt nem az autót követő találmány, nem is a XX. század második felének vívmánya: Európában elsőként Franciaországban 1838-ban, Magyarországon pedig 1864-ben épült aszfaltút és -járda. Valójában az aszfaltot ennél sokkal…..
Cuki Bagoly 2021.08.26 08:08:47
Aszfaltozás és Térkövezés 10 éves szakmai tapasztalattal:
<a href="https://www.gyorkiepito.hu/">
www.gyorkiepito.hu/&lt;/a&gt;

Vállaljuk utak aszfaltozását, kézi ;s gépi bedolgozással. Mart aszfaltozás, térkövezés, szegélyezés, garázs alapok készítése az egész országban.
A Monimi  2019-es tavasz-nyári kollekciója  a Monimi India nevet kapta. A kollekció kialakulásáról és üzenetéről beszélgetünk Skodák Mónival a Monimi Design tervezőjével. Hogyan gondolkoztál mikor kitaláltad az idei kollekciót? A Monimi klasszikus kék mandala mintájának…..
A különleges dolgokat, egyedi ajándékokat sokan keresik mostanában. 2018. november 10-én egyedülálló exkluzív női táska kollekcióval jelentkezik Skodák Móni textilművész. Most elolvashatod, milyen izgalmas témáról beszélgettünk vele.  Mesélj! Mi ez az új ötlet? Milyen újdonságot készítettél…..
A természet közelsége, a vidék hangulata mindenkinek mást jelent. Szeptember 8-án mutatja be a Monimi Design 2018-as őszi-téli kollekcióját, mely a Monimi Country nevet kapta. A megjelenésről és a kollekció üzenetéről beszélgetünk Skodák Mónival a magyar női táskamárka…..
Gyakran felteszik a vásárlók a kérdést, hogy bőr vagy műbőr táskát vegyenek-e? Mindkét tábornak megvan a maga hitvallása, melyek a legtöbbször fél-információkból vagy tévhitekből erednek. A döntéshez próbálok most egy kis segítséget nyújtani. Lássuk, hogy mi is az a…..
Cuki Bagoly Shine! Ragyogj TE is! 2018.03.08 08:00:00
Talán mindenki egyet ért azzal, hogy a csillogás, a ragyogás minden nő féltve őrzött álma. Idén tavasszal – mint minden évben – a Monimi Design ismét vadonatúj, izgalmas kollekcióval jelentkezik. Lássuk, mit válaszolt kérdéseinkre Skodák Móni, a Monimi táskák alkotója a…..
Aros Éva festőművésznővel beszélgettük hétvégi kiállítás megnyitója kapcsán, ami 2017. november 19-én lesz az inárcsi művelődési házban egy performansszal kiegészítve. A tárlat december 19-ig látogatható. Ki is ő, miért kilenc a kapu? És mi köze van a MONIMI márkához?…..
A Monimi új karácsonyi meglepetés kollekciója kapcsán beszélgettünk Skodák Mónival, amely a hangzatos Xmas Collection - Limited Edition nevet viseli. Honnan is jött az ötlet, és mi a célja a kollekciónak? Most kiderül! Ünnepi elegancia Milyen apropóból született a Monimi Xmas Collection?Egyszer…..
Cuki Bagoly 20 kicsi... kézműves 2017.10.29 16:00:00
A kézművesség kihal? Nem, sőt egyre inkább fénykorát éli itthon. És ez nem csupán a kézművesek, de a vásárlók érdeme is, akik egyre inkább keresik és igénylik a minőségi, egyedi termékeket. De képzeljük csak el, hogy mi történik, ha a kézművesek még össze is fognak!…..
Skodák Mónival beszélgettünk a Monimi Design közelgő őszi bemutatója kapcsán. Az új táskakollekció a Világjáró nevet kapta. Honnan jött ez a név, és mit jelent számodra? A „Világjáró” Mindenki szeret utazni, bejárni a Földünk különböző vidékeit, megismerni az ottani népeket, kultúrájukat,…..
Cuki Bagoly 10+1 menő strandtáska 2017.07.05 10:30:00
Már javában benne vagyunk a nyárban, de sokan még csak most indulnak jó megérdemelt pihenésükre. Ha nyár, akkor strand. De egy nő itt is mindig divatos szeretne lenni. Egy szép fürdőruha és papucs mellé már csak egy menő strandtáska hiányzik. Nézzük, melyek az idei év…..
Cuki Bagoly Álomgyárak: Gucci 2017.04.11 07:00:00
Egy Gucci táskáért ölni tudnának a vevők. De a divatcég történetében is volt egy gyilkosság, ami beárnyékolta a nevét. Hogyan is alakult a legendás olasz márka sorsa? Lássunk egy kis divat történelmet. A kezdetek A Gucci olasz divatmárka története egészen 1921-re nyúlik vissza, ekkor alapította…..
Mindenki egyetért azzal, hogy az igazi tavaszi-nyári szezon ott kezdődik, mikor végre felvehetjük a szandálunkat. Az idei év e téren is izgalmas darabokat tartogat a számunkra, hiszen a tervezők jobbnál jobb kreálmányokkal kényeztetnek minket. Lássuk a 15 legtrendibb cipőt. Hűvös reggelek Még…..
Cuki Bagoly Nagy tavaszi nyitány 2017.03.19 08:33:01
A Monimi Design kézműves stúdió 2017. március 15-én mutatta be az idei új tavaszi-nyári táska kollekcióját, amit a lombok és virágok inspiráltak. A bemutató kapcsán Skodák Mónival, a Monimi márka megálmodójával beszélgettünk. Mi a célod? Mi a célod, és kik azok, akik támogatnak ebben?Célom egy…..
Mindenki egyetért abban, hogy a táskavásárlás főként érzelmi kérdés. Vannak azonban olyan szempontok, amit egy új táska beszerzésénél mindenképpen érdemes figyelembe venni. Lássuk az öt legfontosabb dolgot, amit szem előtt kell tartani. Az outfit menő Az egyik fontos…..
A tavalyi évben a Cuki Bagoly blog számos cikke került a figyelem középpontjába – köszönhetően az index2-nek – de ezek közül is volt néhány, ami a népszerűségét tekintve kiemelkedett a többi közül. Lássuk melyik volt az az 5, ami leginkább tetszett nektek! 5. HOGYAN…..
Mindenkit ámulatba ejtenek az élénk színek és a körkörös geometriai formák, még akkor is, ha nem tudja, hogy amit lát, az egy mandala. De mi is ez tulajdonképpen, honnan ered, és mi mindenre jó? Most megtudhatod! Mi is az a mandala? Elsősorban a buddhista és a tibeti…..
Javában benne vagyunk az őszben, a tavaszi divat kollekciók bemutatása már a végéhez közeledik, de a 2017-es táska trendek terén még a héten lezajlott Párizsi Divathét tartogatott izgalmakat. Lássuk melyek voltak a legérdekesebbek. EXTRÉM MÉRETEK A héten divatbemutatók sorát New York, Milano és…..
A luxuscikkek egy szűk rétegnek szólnak, de tömegek áhítoznak érte. Nincs ez másképp a női táskákkal sem. Annak ellenére, hogy a termékek minden szezonban egyre drágábban lesznek, a neves gyártók árai szép lassan kiegyenlítik egymást. Kíváncsi vagy rá, hogy melyikek a legdrágább online is…..
A Chanel az egyik legnagyobb és legkeresettebb kiegészítőket gyártó márka a világon. Kevesebben tudják, hogy a már ikonikussá vált táskák mellett minden szezonban kihoznak egy lenyűgöző pénztárca kollekciót is. Nézzünk bele az új modellek választékába együtt. A Chanel az egyik legnagyobb és…..
Mindenki szeretné, hogy kedvenc dolgai minél tovább szépek maradjanak. Nincs ez másképp szeretett táskánkkal sem. Lássunk öt dolgot, amit te is könnyedén megtehetsz ennek érdekében. Ne terheld túl! Bizony mindennek van határa! A táskák teherbírásának is. Sokan ezt nem…..
Megszokhattuk már, hogy a divat szakmában a naptár nem a megszokott rendben jár, hanem legalább egy fél évet siet. Épp beléptünk a nyárba, de a Fendi már a 2017-es kollekcióját mutatta be a minap. Kíváncsiak vagytok rá? A divat naptár előre jár Lehet ugyan, hogy csak most kezdődik a nyár, de a…..