Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mr_gubahwr

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Proszektúra A nép én vagyok! 2011.01.19 15:50:00
Igen csak fölháborító Magyar honban sokaknak, hogy jóformán egész Európa minket támad, piszkál, kritizál. Most mifelénk minden rendes magyar ember azon van kiakadva, hogy nem volt elég nekünk Trianon, de most még ez is, ez az állandó vegzálás. Irigylik a kétharmadunkat? Hogy…..
mr_gubahwr 2011.01.19 21:41:24
@fraki: tájékoztatom a tisztelt kommentelőt, hogy jelen kommentjéből ítélve személye egy fos.
Véleményvezér Balhé Berlinnel 2011.01.04 08:02:00
Éppen akkor idegenítjük el az egyik legfontosabb szövetségesünket, amikor a gazdasági kiszolgáltatottságunk és a soros EU-elnökségünk miatt a leginkább szükségünk lenne a segítségükre. Magyarország meghatározó német befektetői, valamint a hozzájuk csatlakozó osztrák,…..
mr_gubahwr 2011.01.04 11:46:51
@pollio: vagy demagóg vagy naív vagy amikor azt mondod, hogy ha egy vállalat magyar tulajdonú, akkor az majd itthon is fog adózni, meg majd csak magyar terméket rak a polcaira. ugyanúgy fog adót optimalizálni, mint bármely más tulajdonú vállalat. A multik nem profitként szivattyúzzák ki a pénzt, hanem transzferárakkal, meg egyéb kamu költségekkel. Az Audi meg a Merci majd akkor fog nyavajogni, ha letelik az államilag dotált időszakuk és Kedves Vezetőnk kitalálja, hogy akkor most róluk nyírjunk le még némi válságadót, hiszen évekig pofátlan mértékű állami támogatáscsomagot kaptak. A külkermérleges megállapításoddal amúgy én is egyetértek.
Egy kollégánk jelezte, hogy az mr1 ma reggeli műsorában, valamikor hat óra tájékán egy perces, rögtönzött adásszünetet tartott Mong Attila műsorvezető. Az akcióra a ma hajnal három óra környékén elfogadott új médiatörvény sajtószabadságot súlyosan korlátozó…..
mr_gubahwr 2010.12.21 11:39:33
Gondoljunk bele, mi lett volna, ha Gyurcsány ezekhez a pénzekhez is hozzá tud férni! Nyugdíjmegtakarításaink eddig védve voltak a politika felelőtlenségétől,  Matolcsy szerint azonban nagyobb biztonságban lesznek az államnál. Tegnapelőtt a kormányfő egyebek mellett…..
Modorosblog Servus aus München 2010.09.22 07:00:00
Na seawas Olde,vegre vissza ertem Münchenbe, kurvara utalom az egesz vonatozäst meg Bummeln-t keresztül a väroson. De most vegre itthon vagyok Maxvorstadt-ba. IC is tiszta gäs volt, bar annyiban okes, h a kallernak wie gewöhnt okosba adtam 2 ezret (HUF-t), azt felejtsük el egymäst.…..
mr_gubahwr 2010.09.22 11:31:13
@Csirke72: oberbürgermeister ügyben nálad a pont kiscsirke, de a kommentjeid stílusa alapján a modorod már igencsak übermensch.
Régi lemaradásomat pótolva, tegnap végre elzarándokoltam a legújabb magyar sörínyencellátóba, a Kacsa utcai Sörspecialistához, és míg megcsodáltam veretes német söreit, azt is megtudhattam, hogyan noha az EU lebontja a nemzeti határokat, az erre hivatott állami szervek titokban…..
Olasz fórum Bud Spencer 80 éves 2009.10.31 08:08:00
Rémlett, hogy mostanában van a szülinapja ezért rákerestem. Igen, Carlo Pedersoli 1929. október 31-én született. Nápoly ajándékozta meg a világot vele. Filmjeinek töredékét sem tudnám felsorolni. Szerintem a rajongóknak is lehetetlen kihívás. Előttem pedig teljesen…..
w Lopott, lop, lopni fog 2009.02.03 12:40:00
A közjogi javaslat baljósan csengő kifejezés; Medgyessy Péter tette azzá. Medgyessy Péter 2004 februárjában, a közelgő, és a szociknak nem sok jót ígérő EP-választások árnyékában dobott fel néhány frissnek szánt ötletet. Ettől azt remélte, hogy visszaveheti a…..
mr_gubahwr 2009.02.03 13:10:06
A Beet.TV munkatársai készítettek egy interjút egy googlerrel, melyből kiderül, hogy a Google teljes erőbedobással próbálkozik kezdeni valamit a webre feltöltött 1 billió képpel. A vizuális tartalmak (képek, videók) kiértékelése nem csak sokkal jobb találatokat eredményezhetne,…..
Meg kell mondjam őszintén, hogy még életemben nem hívtam vezetékes vonalat Skype-on (mobilon is nagyon ritkán), de a hírek szerint a Skype nemrégiben kiterjesztette Európára is korlátlan vezetékeshívás-szolgáltatását. A "korlátlan" a Skype esetében persze nem…..