Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hadzsy

19 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Három lovasemberrel nyit a Trónok harca, középen egy önelégült fejű, macskabajuszos kisfickó, ő a főnök láthatóan. A másik kettőhöz hasonlóan talpig fekete hacukában indul neki a téli erdőnek, valami bazinagy jégfalból jönnek ki, amikor a kamera kizoomol, láthatjuk, hogy van…..
Minden évben tűnnek fel új arcok a képernyőn, ezzel túl sok újat nem mondtunk, és persze azzal sem, hogy egy-egy sikeres sorozat az addig ismeretlen színészből/színésznőből egycsapásra keresett árucikket kreálhat - gondoljunk csak bele a totál ismeretlen Jim Parsons esetébe, aki…..
Hadzsy 2011.01.04 12:53:18
Komolyan mondom, ilyet még soha, sehol. Az addig rendben van, hogy a lány és a fiú asztráltestprojekcióban kúr, egye fene. De az, hogy amikor a lány ideges lesz (miért? hamar elment a csávó?) hab jön a pinájából, ráadásul a felirat tanúsága szerint egyenesen a pokolból? És…..
Hadzsy 2010.09.17 15:33:04
A Nike+ csomag az egyik legjobb kiegészítő volt annak idején az iPodhoz, meg is vettem a cipővel együtt: a talpba helyezett érzékelő rögzítette a sebességem, a megtett távolságot, az elégetett kalóriákat, ezeket az adatokat menet közben is visszahallgathattam, meg otthon is…..
Tudom, darázsfészekbe nyúlok ezzel a témával, de a nyári szezon egyik aktualitása megérdemel ennyit. Itt a jó idő, végre süt a nap, a depresszió elűzésének egyik legjobb módja a motorozás.Nem kell csodálkozni, elismerem, hogy így van. Régebben én is motoroztam, tudom miről…..
Ha valaki az idei évben szeretne motort vásárolni és úgy gondolja, hogy az ABS fontos opció számára, íme egy kis lista, hogy mely motorokon elérhető ez a pár éve még csoda számba menő biztonsági felszerelés. 2010-es motorok, amelyek ABS-vel vannak felszerelve, vagy rendelhető…..
Lassan itt a tavasz és kezdődik a szezon, (aki szezonálisan motorozik) ennek biztos jele minden évben a Motorkiállítás a Hunexpon. Lesz itt minden mi szem, szájnak ingere a beharangozók szerint: "Az ország leglátványosabb streetfighter show-ja naponta kétszer (12 és 16 órakor)…..
Autó, motorral, sok őrültségre képes a kreatív emberi fantázia, álljon itt pár példa elrettentésnek. ..
Itt a "szerkesztőségben" mi a Blackberry-re tettük a voksunk, de sokakat érdekelhet a következő kis hasznos alkalmazás (Ugye Dönci?). A napokban tűnt fel az AppStore-ban egy a motorosoknak fejlesztett kis alkalmazás a Greatest Road, amelyet az iPhone-otokra, vagy iPod-otokra tudtok…..
Gyorsan eltelt ez az év is, újra a Budapest-Bamako startja előtt állunk. Volt egy kis kavarodás a rajt helyszínét illetően, de úgy néz ki, hogy elhatározták magukat. Tehát, akit érdekel, annak 2010.01.16-án szombaton reggel 8 órára kell kijönnie a Városi Műjégpályára. A…..
A DDB&Co Istanbul reklámügynökség készítette ezt a király hirdetést a KTM 250 SX számára. Nekem bejött. [caption id="" align="aligncenter" width="443" caption="KTM 250SX reklám"][/caption] ..
Kollégám, aki elkötelezettje a furcsa technikai megoldásoknak, küldte a linket, annyi megjegyzéssel, hogy hallgasd a hangját! Hát InstantGet. Mission Motors -- the World's first Electric Superbike from Peer on Vimeo. ..
Hát ezt is megértük. 2010 január 1.-től életbe lép a KRESZ egy újabb módosításos változata. Ideje volt ennek, de lehet, hogy nem ezt az őrégi kövületet kellene toldozgatni, foldozgatni, hanem hanem végre egyszer egy újat írni... De ha már ez van, akkor nézzük is át. A KRESZ…..
Gyors kör, ha motor elvonásod van és ötleted nincs A minap furcsa bizsergésre ébredtem, nem is tudtam egy ideig hova rakni. Szép lassan rájöttem, hogy ez nem más, mint kétoldali motor elvonás tünete. Szerencsére egy szombati napot sikerült üresre játszani és neki eredhettem. De…..
Hogyan szállítsunk utast a motorunkon Minden motoros életében eljön az a pillanat, amikor valamilyen külső, vagy belső kényszer hatására úgy dönt, utast fog szállítani. Lehet hogy egy rutinos motorosnak triviálisak az itt leírtak, de sosem árt tanulni és ismételni. Az utassal…..
Diabloék gumit cseréltek :( ..
Tegnapi beharangozó posztunk kérdése következik:Tudvalevő, hogy Csikós és Bende részt vettek életük kirándulásán, Angliában. Négy nap alatt a crova-készlet Pege Aladárja, a szerkesztőségi patina őrzője, Csikós, 4141 fotót készített. Igen, annyit. Tippelje meg, hány bájtot…..
Átlagos forgalom Kután Lássuk először a térképet: Indonézia több mint tizennyolcezer szigetből áll. Ezek tekintélyes része persze csak kisebb-nagyobb sziklaszirt, de a sokféle népet és törzset nagyjából egy nemzetté kovácsoló ország alapterülete így is 1 900 000…..
comment:com Díjaztak a kritikusok 2009.08.03 12:12:00
Idén is kiosztották a TCA Awardsot, az amerikai tévékritikusok díját, aminek nincs olyan nagy presztízse, mint mondjuk egy Emmy-nek, de a Golden Globe-nál mindenképpen fontosabbnak tekinthető, mert ezt azok a tévével foglalkozó szakírók ítélik oda, akik a nemzetközi sajtó…..
Hasznos, gyors tippek rovat: Tíz dolog amit minden nem kétkerekű közlekedőnek tudnia kell a motorokról és a motorosokról   1. Sokkal több autó és teherautó van az utakon, mit motorkerékpár. A sofőrök egy része egyszerűen nem veszi észre a motorosokat (sokszor nem…..
Hadzsy 2009.03.31 10:57:38
Túramotorosok Gumi és az Euro 2009.03.29 10:04:00
Már, már itt a tavasz lehellete, szinte érzem.                   Az arany drágámon ott a tavalyi papucs, kicsit kopott, kicsit csúf, jó lenne valami szép újjat adni, szerelmem zálogaként. Wilikével nekiestünk a netnek, aztán a Tourance…..
A speciális kijelző és a többfajta hálózat támogatása miatt a BlackBerry Storm jóval többe kerül, mint az iPhone, sőt, talán drágább, mint amennyiért el lehet adni. Legalábbis ezt állítja az iSuppli, a különféle kütyük alkatrészeinek árát vizsgáló cég. Az elemző…..
Bár tudom, hogy a mi olvasóinkat ezek a dolgok nem érintik, hisz mindenki szabály tisztelő, de álljon itt egy rövid összefoglaló a szabálysértések következményeiről, amennyiben valamely ismerősnek mégis kellene. A büntetési tételek a 2008-as évtől élnek. [caption id=""…..