Regisztráció Blogot indítok
Adatok
m4rc1

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minden küzdelem véget ér egyszer. Önök eldöntötték, ki volt a legjobb bortermelő Magyarországon 2006-ban. A leadott voksokból kiderül az is, hogy olvasóink főként Egerért rajonganak, de nem vetik meg Tokajt és Villányt sem. Összesen 324-en szavaztak, és az előzetes lista nem…..
Életveszélyes Bin Laden pezsgő Peruból. A bordeaux-i lőretermőtőke-ritkítási program csúfos bukás elé néz. Think big: karácsonyi dűlő. Kukkolós kóstoló: Mouton, Haut-Brion és Ch. Margaux. Jancis Robinson karácsonyi ajándékai. Egyébként pedig tessék szavazni.Bin Laden…..
Hát akkor beállunk a sorba jól, és lehetővé tesszük nyájas olvasóink számára, hogy eldöntsék, mely termelőnk-pincészetünk vitézkedett az idén a legmeggyőzőbben a művelt alkoholizmus frontján. Nem mondhatjuk, hogy ez nem közkívánatra történik, hiszen köztudomásúlag…..
Ifjabb Franz azt mondta nekem nemrég – pontosabban a Tonellának –, hogy szeretne a mostaninál jóval több fehérbort készíteni, mert fölöttébb alkalmasnak sejlik erre a Soproni borvidék, amely Rusztra emlékeztet adottságilag. Ezért furmintot fog telepíteni. Ez még nem…..
A Művelt Alkoholista Mehr Licht! 2006.12.13 21:05:00
A közelmúltban eljátszottam a gondolattal, hogy hány magyarra jutna ujj, ha egy kézen kellene összeszámolnom 2006 nagy vörös élményeit. Kettőre jutott: Gere Solus 2003 és St. Andrea Mythos 2002. Mindkettő merlot, és váratlanul mindkettő az ölembe hullott. A hurik pávatollas…..
Most már nem kell többet aludni egyet sem, ma kihirdették ügyesen, hogy a 2006. év bortermelője Garamvári Vencel. A Balaton déli partján és budafoki pezsgőgyárában nyomuló mester négy másik jelölt fölé kerekedett diadalmasan: az egri Lőrincz György, a szintén balatoni Légli…..
m4rc1 2006.12.15 19:29:18
:)
Történetében először osztott ki 100 pontot bornak az amerikai Wine & Spirits bormagazin. Ez a példátlan megtiszteltetés éppenséggel egy magyar bornak jutott ki – pontosabban egy 2,9-es alkohollal és 600 grammnyi maradékcukorral hömpölygő eszenciának, amelyet a Royal Tokaji…..
Egy olyan borról lesz szó itten, amely visszakézből kielégíti az ember vágyait, bármilyen irányúak is legyenek. Nyájas olvasónk, Lóránt, aki amatőr borkedvelőnek mondja magát, előbb hamarjában belezúgott Lőrincz György St. Andreájának bikavérébe, aztán pedig írt nekünk…..
Barátunk, a Borbarát az idén is megszavaztatta nyájas olvasóit, azt firtatva, mely borok tetszettek nekik leginkább a végéhez közeledő esztendőben. A kutatás reprezentatívnak nemigen tekintendő, pláne, hogy annál is kevesebben – nagyjából 250-en – vették maguknak a…..
Leírtam már egyszer-kétszer, hogy az 1999-es évjárattal új időszámítás kezdődött a Bacsó András vezette, spanyolok tulajdonolta Tokaj–Oremusnál. Amit azóta készítenek Tolcsván ők, az mindig kiváló, ráadásul besztbájilag is versenyképes, legyen szó száraz furmintról…..
Van ez a Magyar Bormarketing Konzorcium - nem tévesztendő össze sem a Bormarketing Kht-val, sem az Agrármarketing Centrummal -, amely még tavasszal megígérte, tart egy nagyszabású kóstolót. Elsősorban azzal a céllal, hogy végre neves szaktekintélyek mondják meg sokat tapasztalt…..
Sziasztok,A héten sokminden történt, melynek hatására gyorsult a rendszer és sikerült megelőzzük az összeomlást a hardver hibák, hálózati leállások és hoax kísérletek ellenére. Bővítésre került memóriával és tároló kapacitással a központi adatbázis szerver,…..
Jó hír, hogy ismét működik a "Legrövidebb út" funkció, ez már hetek óta nem működött. Ezen kívül tovább folytatódik az üzenetkezelő szerver cseréje és bővítése. (ezért az üzenetküldés-fogadás ideiglenes leállására, nem…..