Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Xlicit

32 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tárhelyprobléma miatt leállás várható az xlicit.hu oldalon!Nézzél vissza később, ha nem elérhető!..
Eladó ÚJ számítógép garanciával!Alaplap: ASUS P5K - LGA 775 socket, ATX formátum, FSB 1333/1066/800 Mhz, 4x dimm, max 8 GB, DDR2 1066/800/667 Mhz, 6db SATA II csatlakozó, beépített hangkártya, 12 db USB port, firewire port, hálózat 10/100/1000Mbps/Gigabit - Garancia: 3 év Processzor:…..
A holland parlament felsőháza elutasította azt a törvényt, mely a Holland Casinónak engedélyt adott volna egy online kaszinó nyitására. A holland parlament alsóháza 2006-ban elfogadta a törvényt, de miután április 1.-én a felsőház 37-35 arányban elutasította, nem léphet…..
A népszerű NBC tv show, a Poker After Dark e heti programjában Gus Hansen pókeres hölgyekkel fog összecsapni. A négyszeres WPT bajnok és a People Magazin szavazásában az 50 legszexisebb férfi egyikének választott Gus "The Great Dane" Hansen olyan hölgyekkel fog…..
Az ismert londoni pókeres Neil ’Bad Beat’ Channing nyerte a dublini Citywest Hotelben rendezett Irish Open €801.400-s fődíját. A döntőben a helyi Donal Nortont győzte le. Norton (Tipperary, Irórszág) €420.000-t nyert a második helyével. A döntő leosztásban…..
Húsvét vasárnapján a PokerStars 22 500-ra emelte a Sunday Hundred Grand maximális létszámát, és minden egyes helyre akadt jelentkező. A nyereményalap így 225 000$-ra nőtt, a döntő résztvevői legalább ezer dollárral lettek gazdagabbak. A győztes, "bubbaloo2" 20 520$-t…..
Újabb vizsgálatra került sor a póker megítélést illetően: a játékot ismét a készség illetve szerencse nézőpontjából tesztelték. Michael DeDonno, a Clevelandi Case Western Reserve University pszichlógus hallgatója tanulmányt készített az egyetemen, amivel a póker…..
Az ügyészségnek be kell szüntetnie minden ügyet, amelyet külföldi szerencsejátékcégek hirdetéseit közlő médiacégek ellen folytatnak. A svéd legfelsőbb bíróság az ország lottó törvényét vizsgálja, amely nem kompatibilis az Európai Uniós szabályozásokkal. A svéd…..
A Harrah’s Entertainment, Inc. bejelentette a második éves World Series of Poker Europe időpontjait. A versenysorozatot 2008. szeptember 1 és október 1 között fogják megrendezni Londonban. A versenyek házigazdája ismét a London Clubs International lesz. A helyszínek pedig St. James…..
Pajtás blog felhívása! Csatlakozz te is a mozgalomhoz! Harcoljunk együtt a spam áradat ellen! Helyezd el weboldaladon, emailed aláírásaiban egy oldalra mutató linket! Linklehetőségeket: Banner link kódja: <strong><small>Stop spam…..
Harrah’s Entertainment nemrég bocsátotta ki a 2008 World Series of Poker szabálykönyvét, melyben az eddigiekhez képest több módosítást is eszközöltek, sőt újabb szabályok is színre léptek. A nemrég bemutatott szabálykönyv újdonságait és leglényegesebb változtatásait…..
Majdnem félévszázadnyi a korkülönbség köztük (Brunson 75, Antonius 28 éves), az internetnek köszönhetően a pókertapasztalatban sokkal kevesebb az eltérés. Hamarosan kiderülhet, melyikük erősebb: az öreg mester vagy a fiatal internetes pókerguru. Doyle Brunson a március elején…..
Rengeteg pénz forog az online póker világában így nem csoda, hogy hamar célpontjává vált az online csalásoknak. A Techradar.com szerint online csalók trójai vírusokat használnak hogy segítségükkel elnyerjék a pénzt a játékosoktól. 11 órányi játék után a 40 éves német…..
Awesome Spectacle Boardman State Park, near Brookings-Harbor, Oreg Hayden Valley, Yellowstone National Park, Wyomin Lightning Bolts over Chesapeake Bay, Maryland Mushroom Rock, Timna National Park, Israel arukereso_db_type = 'box'; arukereso_db_size = '192_160';…..
Xlicit 2008.03.19 11:05:44
Chimney Rock, Nebraska Eye of the Storm, Hurricane Elena Mammoth Terraces, Yellowstone National Park, Wyo Ocean Spray, Hawaii The Wave, Paria Canyon-Vermilion Cliffs Wilderne arukereso_db_type = 'box'; arukereso_db_size = '300_250'; arukereso_db_color =…..
___________________________________________________ Termékek szinte ingyen! Ajánlom a www.xlicit.hu oldalt!..
Bigyóblog Kormányébresztő 2008.03.15 16:45:00
Gyerekeknek? Ahhoz nem elég színes. Felnőtteknek? Nem elég dizájnos. Autósokak? Nem elég autós. Mindenesetre itt van, ébreszt, körbeforog és csak 15 dollár.Via GeekAlerts..
Rengeteg pénz forog az online póker világában így nem csoda, hogy hamar célpontjává vált az online csalásoknak. A Techradar.com szerint online csalók trójai vírusokat használnak hogy segítségükkel elnyerjék a pénzt a játékosoktól. Aggódunk az online póker legitimitása…..
A Caesars Atlantic City kaszinóban rendezett World Series of Poker Circuit versenysorozat első, 300$-os limit nélküli hold'em tornája 1056 játékost vonzott, és az első hellyel járó 76 ezer dollárt a 76 éves Frank Panetta szerezte meg. Azonban nem az ő győzelme miatt került a…..
Hogy ne essen le az állunk, mikor a külföldi partner virítja a lóvét és számolja millióinkat - nézzük meg, merre hogy szokás a pénzt (Kuvaiti dínárt, Mongol Tugrikot stb.) számolni. Lehet, hogy pakisztáni volt az, aki az étteremben megpróbált átejteni a pénz…..
Megjelent a Kártya Magazin legújabb, 9. száma. Ez az első olyan szám, amely az előző után csupán egy hónappal jelent meg, így kíváncsian lapoztuk fel. A legújabb magazin sem szűkölködik érdekes cikkekben. Beszámolót olvashatnak (röviden, de velősen) a Dracula hold'em élő…..
A Magyar Póker Szövetség szeretne magyar játékosokat kijuttatni a WSOP versenyeire, ezért több egyesületet is megkért, hogy pre-satellitek szervezésével támogassa a játékosokat. Az egyesületekből továbbjutó játékosok május 31-én egy WSOP satelliten vehetnek részt, melyen a…..
A Grosvenor UK Poker Tour-on a londoni Victoria Casinoban az összes hely elkelt, így 424 játékos versengett a £119.780 értékű fődíjért. A legjobbnak Ketul Nathwani bizonyult, aki 5 játékost kiejtve nyerte meg a tornát. A döntő leosztásban Nathwani megadta Tony Phillips 450.000…..