Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tilla Kárpáti

8 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai blogbejegyzésben a feladatok, teendők rendszerezéséről fogok írni. Első ránézésre ez nem kapcsolódik az álláskereséshez, de ha jobban belegondolsz több dolog miatt is fontos lehet.  Photo by energepic.com from Pexels Minél hamarabb elsajátítod a feladat rendszerezés csínját-bínját, annál…..
Amikor nincs munkád, a tanulnivalóid is kevesebbek, és amúgy is minden haverod és családtagod épp dolgozik, akkorr elég monotonná tudnak válni a hétköznapok. Közben pedig ott lóg a fejed felett a nyomás, hogy végre munkát találj és te is a társadalom hasznos tagjának érezd magad. De mégis hogyan,…..
A pályakezdők egyik legnagyobb nehézsége, az, hogy pályakezdők. Ha felmész egy álláskereső oldalra, biztos, hogy rengeteg olyan pozícióba fogsz botlani, amik legalább 1-3 év tapasztalatot várnak el. De hát honnan lenne tapasztalatod, ha fel sem vesznek sehova, mert nincsen tapasztalatod? Forrás:…..
Az utóbbi hónapokban megnőtt a videóhívásos interjúk száma. Az okok egyszerűek: így mindenki otthon tud maradni, vigyázva az egészségére és videón keresztül mégis lehetőség nyílik személyes beszélgetésre. De hogyan tudod maximalizálni az esélyeidet, ha videóhívásos állásinterjún kell részt venned?…..
A következőkben Kovács Anna (23) egy napját olvashatjátok 2022 márciusában. Kovács Anna olyan, mint bármelyikünk: bizonytalan, reménykedő pályakezdő, akinek nincs más választása, mint alkalmazkodni az új helyzethez és álmodozni róla, hogy milyen lehetne még az élete, ha nem jelenik meg a…..
Egy világjárvány tombol jelenleg és ezzel tisztában van az összes HR-es is, ezért nem kell úgy tenned az álláskeresésed során, mintha minden rendben lenne és megpróbálnod elpalástolni a koronavírus okozta változásokat. Viszont nem mindegy, hogy az önéletrajzodban hogyan fogod bemutatni a jelenlegi…..
A koronavírus okozta vészhelyzet különösen súlytja a munka világát. Többszázezer ember lett munkanélküli, azokról a fiatalokról nem is beszélve, akiknek most kezdték volna a munkát, de most különösen nehéz helyzetben vannak munkakeresés szempontjából.   De a cégek is új nehézségekkel néznek szembe:…..
A koronavírus okozta helyzet a feje tetejére állította a világot, így az utóbbi hetekben volt lehetőségünk belekóstolni, hogy mennyi jó része és árnyoldala van a folyamatos otthonlétnek. Persze, szuper fél órával többet aludni és az sem rossz, hogy a teljes Jó barátokat 2 hét alatt végig…..
Szintén egy másik típusa a sárkányos fülbevalóknak. Arany, bronz és ezüst színekben elérhető. Jobb fülre való! Méret: 6 x 4,3 cm. Ár: 1200 Ft/dbAz ár 1 darabra vonatkozik, nem pedig párra! Készleten ezüst, arany és bronz színben.     Összehasonlításképpen a…..