Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Erős ateista

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahogy nő a vegánok száma, úgy nő a kifejezetten őket megcélzó termékek kínálata is a piacon, azonban ezek olykor eléggé hajmeresztőek tudnak lenni számomra.   Az életmódváltásnál, amikor elhagyjuk a korábban megszokott nyersanyagokat és kilépünk korábbi komfortzónánánkból, akkor az emberek…..
Erős ateista 2015.11.16 22:37:08
@ZöldElla: Nem értem miért vetődne fel. A kutyák nem növények hanem állatok, nyilván nem növényi tej. Nem fogyaszt szerintem senki ilyet (én legalábbis nem ismerek), de az állati eredetű.

Az in vitro hús valóban állatokból nyert izomsejt mintából indul. Miért lenne élőlény a laborban tenyésztett szövet? A kutyák növények, de a laborban lévő osztódó sejtek élők? A növényi sejtekkel miben más a helyzet, vagy mi különbözteti meg őket?

A klónok élőlények, és az egypetéjű ikrek természetes klónok. Nincs benne semmi mesterséges.
Erotikus munka blog Alkudozós... 2015.11.08 12:25:18
Van egy hirdetőoldal, ahonnan szerintem az elmúlt évek során összesen ha három levelet kaptam, amire egyáltalán válaszoltam, mert legalább egy minimális mércét megütött. Na, az egyik ilyen tegnap érkezett. Szépen megírtam, hogy az általa javasolt napon mikortól érek rá, és…..
Erős ateista 2015.11.10 23:55:48
@prandelli:
Ez attól függ, hogy kivel van dolgod. Ha a tulajdonossal beszélsz, akkor alkudozol. Ha csak egy pénztárossal, akkor meg nem. Az a feltételezés, hogy ha a pénztáros olcsóbban odaadja, akkor megszeg valami szabályt. Lehet, hogy a személyes kapcsolat számít...
A kecskék igazi cukiság cunamit tudnak dobni, ha akarnak. Ennek a posztnak most nincs kifejezett üzenete, csak meg akartam mutatni, hogy mennyire ki tudják sajátítani a környezetüket a kecskék és mennyire nem érdekli őket, hogy mit szól ehhez a környezet vagy az elszenvedő alany,…..