Regisztráció Blogot indítok
Adatok
silver

0 bejegyzést írt és 61 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Oltalom Karitatív Egyesületet vezető lelkészt is megszólaltatta a TV2 hétfő esti, hajléktalanokat alázó riportjában, ám a Népszava mai cikkéből kiderült, Iványinak egy korábbi nyilatkozatát vágták csak be, most nem is kértek engedélyt tőle, hogy felhasználhatják-e ehhez a riporthoz. „Nem is…..
DopeManTV Automaták 2012.10.03 20:43:04
 A magyar kormány ígéreteivel ellentétben nem munkahelyeket teremtett, hanem alig egy év leforgása alatt leépített egy emberek tízezreit foglalkoztató iparágat. Hivatkoztak mindenre, többek között erkölcsi kifogásokra, nemzetbiztonsági szempontokra, bűnözésre és még ki tudja…..
A Welt am Sonntag, konzervatív német vasárnapi lap nemcsak a közmédiában végbement tiszogatásokról írt elítélő cikket, hanem az Európai Parlament zöld frakciójának vezetőjével Daniel Cohn-Bendittel is közölt interjút az Orbán-kérdésről. Cohn-Bendit nincs jó véleménnyel a…..
Lehet, hogy a Orbán Viktor atomjaira röhögte magát azon, hogy az EU Elnökeként az EU diktátorát, azaz magát támadta. *** Ugyebár az úgy volt, legalábbis a whig történetírás szerint, hogy Orbán kiosztott egy pár kokit és sallert Brüsszelnek. És persze mi más is…..
Piroslap Orbán waczak szállója 2011.06.30 18:29:00
A Waczak Szállóban Orbán kínai-jelenete után már kipukkadt volna Basil konspirációja, el is ismerné, és vége lenne az epizódnak. Az életben sajnos Orbán nem ismer el semmit, és az epizódnak sosincs vége: tovább kell élnünk ezzel a hatalmaskodó, bornírt alakkal, 2,7…..
silver 2011.06.30 23:15:57
@Brendel Mátyás: többnyire ismerem az írásaidat összességében. De nincs ezzel az égvilágon semmi baj. Egy szóval nem mondtam, hogy rossz. Csak annyit, hogy azt kaptuk, amit vártunk.
  6 óra 20-kor felszálltunk egy buszra az Üllői út 82. számú ház előtt. Az úti cél Tápiószentmárton. Hogy mi van ott, nem tudjuk. Az történt, hogy gondoltunk egyet, és igent mondtunk egy kedves meghívásnak: efféle meghívást szinte mindenki kap havonta egyszer-kétszer a…..
silver 2011.06.29 09:42:42
Blog harakiri Meghívót kaptam a Facebookon 2011. június 30-ra, a médiatörvény életbe léptetése előtti napra, ahol a meghívó blogger nyilvánosan megsemmisíti a blogját. Nem akar áldozat lenni, sem üldözött a véleménye miatt a saját hazájában. Erre mondhatja valaki, hogy "azt mondták", a blogokra nem…..
Újra-újra előkerül az alábbi téma, igaz, a szokásásnál kedélyesebben megírva, igazából csak az kérdés, Budapesten lehetne-e birtokvédelmi eljárást kérni a BKV ellen a hajnalonta sikító troli miatt?Nagy sóhaj nekem e témában írni. Hogy miért? Mert az isten háta…..
silver 2011.06.15 21:04:25
Posztolónak: Tehát akkor csak az írjon, aki teljes mértékben egyetért veled. Az összes többi kört kizártad. Értem...

@Muster Mark: Azt szard le nyugodtan, hogy BTKs dolgot feszegetsz. Sőt, már csak a "tanácsadással" is...
silver 2011.06.15 21:51:20
@BaradlayR: nem mondtam, hogy bárki megteszi :) de megteheti
w Igazolt hiányzás 2011.03.24 23:45:00
Meccset például sosem nézek, háború viszont olyan ritkán van, hogy olyankor sajnálnám elszalasztani a műsort. Ezért mostanában inkább a líbiai karitatív expedícióval foglalkozom, így sajnos kimaradnak olyan poénok, mint Lázár János sikereinek titka vagy Schmit Páll úgy…..
silver 2011.03.25 14:30:14
@Tóta W. Árpád: a cdg most perpill a lejobb. de sajnos az sem elég. a queenek nagyon kellenének. az olasz hordozókról inkább ne beszéljünk. az invincibléket a britek helyében nem vontam volna ki a queenekig. nincs olyan fejlettségű európai haderő, mint amit a gazdasági súly indokolna. ez a helyzet. és erre sajnos még várni kell. az usa előnye perpill behozhatatlannak tűnik. vagy vehetnénk az USAtól egy nyugdíjba vonuló nimitz-t. azt hiszem az enterprise fog először nyugdíjba menni.

egyébként a cikkel egyetértek, mint általában a külpol cikkeid többségével.
Nagy rajongótábora van Simon macskájának, aki karácsonykor sem hazudtolja meg magát. Csak remélni tudom, hogy minden gazdis cicának és kóbor macskosznak is legalább ilyen mosolygós karácsonya lesz. Most se felejtkezzünk el a sok utcán élő mancsosról, rengeteg maradék a kukákban…..
Orbán Viktátor levelet írt a nyugdíjasoknak. Hogy mi?! A nyugdíjasoknak?! Miért pont nekik?! Nem a magánnyugdíj-pénztártagoknak írt?! Nem elírás?!Nem kérem, nem csalás, nem ámítás, nem elírás, tényleg a nyugdíjasoknak írt (legalábbis nekik is). Azaz mégiscsak csalás, és…..
Subba Időutazó! 2010.10.28 12:23:00
Chaplin 1928-as Cirkusz című filmjében tűnik fel ez a mobilozó(!) asszonyság, 00:25-től érdemes figyelni! ..
silver 2010.10.28 21:22:18
silver 2010.10.28 21:52:36
@HUN_Sector: lehet rádiót csinálni sokmindenből. a jelet felfogni a legkönnyebb, ám felerősíteni úgy, hogy halld is, ahhoz vagy tranzisztor vagy régebben ugye elektroncső kellett. ám azt a néni nem bírta volna el...

@venszivar: de gondolom ő nem beszélt bele a zsepibe...
 Meghallgattam az online Orbán-beszédet. Az elmúlt napok minden pletykája igaznak bizonyult. Különadót kap az energiaipar, a távközlés és a legnagyobb üzletláncok. Ám a beszédnek, mint valami elmés népmesének, valódi tanulságai is vannak. Hogy mi, az most következik.…..
silver 2010.10.14 18:09:56
@silver: a kormánynak pedig politikai okokból nem jönne jól, ha belemenne hogy engedje az árakat elszállni.

mindenki fenyegetőzik, hogy elmegy innen. lószart mama. nagyon jó nekik itt...még így is és ezt ők is tudják. viszont hivatalból muszáj nekik durcásnak lenni. ne feledjük, hosszú távon profitorientált cégekről van szó. továbbmegyek: nekik is érdekük, hogy 1 a hiánycél tartható legyen 2 több maradjon az embereknek, hiszen belőlük származik a profit. (ezeket csányi a bankadónál el is mondta ha jól tévedek)
silver 2010.10.14 20:32:47
@namitirok: ez a mondat a szakértők kilétének figyelembevételével teljes:
"mondta kérdésünkre Felsmann Balázs, a Force Motrice tanácsadócég ügyvezetője, KORÁBBI szakállamtitkár"
"a Regionális Energiakutató Központ vezetője, az energiahiavatal VOLT vezetője."

Ezek az emberek most lettek leváltva. Szerinted merre húznak, "szakértenek" ?
Egy mondat sem szól arról, konkrétan hogy lesz áthárítva. Szerinted hogy? Az energiahivatal majd rábólint az áthárításra? Vagy az EU szabályokkal ellentétesen cselekszenek? Mégis hogyan?
w A törvény nevében! 2010.06.18 00:45:00
Azt ajánlom, kedves kolléga, hogy írja ki magából a gennyet jó alaposan és mielőbb. Egyrészt az megelőzi a további üszkösödést, és akkor talán a csontok még megmenthetők. Másrészt meg ha lesz új médiatörvény és benne vélemény-helyreigazítás, akkor eljön az én napom.…..
A Fidesz zseniálisan egyedülálló politikáját csodálva most kivételesen nem nekünk kell felcsatolni a szopóálarcot. Ezt megtehetik a felvidéki magyarok. Azaz pontosabban, ők mondtak nemet a kettős-állampolgárság kényszerébe passzírozott MKP-ra. Azonban a Híd bejutott a…..
w Apa mosdik, anya szül 2010.06.11 04:30:00
Jó pár éve nem hallottam már azokról a debil jehovistákról, akik nem engedélyezik a vérátömlesztést se maguknak, sem a gyereküknek, mert nekik van egy olyan hiedelmük, hogy az nem ér. Viszont egyre zajosabbak azok, akik egy másik egészségügyi téveszmét hirdetnek, tudniillik,…..
w A jobbik és a legjobb 2010.06.01 05:00:00
A Legjobb Párt nyerte a reykjavíki helyhatósági választást, egy poénpárt, amely direkt hülyeségeket ígért, és előre szólt, hogy hazudik. A hivatásos izlandi politikusok már a létezésétől meg voltak sértődve, hogy ezek viccet csinálnak az ország sorsából. De nagyon nem…..
Matolcsy György leendő gazdasági szuperminiszter (vagy mi) bejelentette (vagy mit csinált), hogy egy olyan állami alapot fognak létrehozni, amelybe a devizahitelesek bejelentkezhetnek, és ahol forintosíthatják hiteleiket. Ugyan ez sokba kerül a bankrendszernek és az államnak is, azonban…..
Érdekes, vicces dolgok folynak a fidesz berkeiben. Persze, lehet, hogy tudatos kommunikációs stratégia áll az egész mögött, de kívülről ez nagyon nem így néz ki. Közkeletű vélekedés, hogy fidesz = Orbán, hiszen kőkeményen fogja a pártot, csak az beszélhet, csak ott és csak…..
Az állatvédők sokszor kapják azt a képükbe, hogy ugyan már, így is nagy a kutya-macska szaporulat stb. Itt a blogon is volt már - szerencsére nem sok - olyan vélemény, ami ezt a hozzáállást tükrözte. Persze azért a természetfilmeket mindenki szereti, megnézi, és meg is hatódik…..
Praxis Pucsítson jobban 2010.03.29 09:21:00
Volt hasonlóban részem, akkor nem röhögtem, de utólag igen. Pont utazás előtt elkezdett elég komoly mennyiségű vér folyni belőlem és nem a megfelelő testnyílásból. Persze megijedtem, hogy mégis honnan jöhet (mármint belekből esetleg, mert az nagy gáz). Mindenhol "jöjjön…..
Itt a tavasz első lehelete, és rögtön elrontják a kellemes napsütést. Pécsett, tegnap délután két fiatal légfegyverrel lövöldözött a nyílt utcán. A környéken lévő szemtanúk és a közelben lévő bolt alkalmazottja szerint a házban lakó két fiatal külföldi - egy ír…..
silver 2010.03.02 11:03:23
Azt hittem ez olyan blog ahol nincsenek retardáltak... :S
Az arab-izraeli az a palesztin? :P

@Mária: "csőre töltött lőfegyverrel meg pláne..."

Honnan tudja a cica, hogy az egy csőre töltött fegyver?

"Auzt a hülyeséget meg felejtse el, hogy bárki etesse a kóbor macskákat !!!"

Merthogy?
(az első mondat nem rád vonatkozott)

A posztból vegetáriánus életmód helyességét leszűrni kb ugyanakkora hülyeség, mint diszkréten zsidózni...
w Törd a sztrájkot, ne siránkozz 2009.12.14 07:49:00
  Hogy hívják ugyanezt, amikor nem a munkások, hanem például útépítő cégek teszik félre a versenyt, egyeztetnek az áraikról, és lemutyizzák a megrendeléseket? Kartellnek hívják, és minden civilizált országban büntetendő. Cikkzárta után: belovagoltak a postások is,…..
w Póktalanság 2009.05.08 04:00:00
Tavaly szeptemberben Liverpool utcáin egy harminchét tonnás mechanikus pók sétált végig. A lépegetőt egy francia művészcsoport, a La Machine készítette és irányította. A pók drámai jeleneteket adott elő tűzijáték és vízijáték mellett, a város apraja és nagyja, és persze…..