Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zeleznovova

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az őszödi beszéd tízéves évfordulója van épp, és Gyurcsány szokásához híven megpróbál ismét előremenekülni: napok óta túlmaníros videókkal próbál elébe vágni annak, hogy más magyarázza, értékelje helyette a hazugságbeszédként elhíresült esemény jubileumát, és egyben próbál választ adni a DK legfőbb…..
A tömeges TV2-es felmondások közepette Friderikusz Sándor is bejelentette, hogy ilyen körülmények között nem hajlandó a csatornánál dolgozni és nem folytatja az Összezárva Friderikusszal, ami mellesleg a csatorna egyik legjobb műsora volt. Most a Bors írja, hogy a forgatás megkezdése előtt két…..
zeleznovova 2016.04.01 11:30:49
@jura93: Volt szerződése Friderikusznak Hajdúval. Teljesen érdektelen hogy volt-e szerződése a tv2-vel. Szóval nincs itt semmi cumi hajdúnak. Fridinek alsóhangon egy 50-100 millióba fog kerülni ez a döntése.
Minden többhetes showműsorban eljön az az adás, amikor az ember besokall, és már nem kíváncsi a nőnek sminkelt szakállas férfiakra, a hangokkal derekasan küzdő énekesekre és az idétlen bűvészekre, és az sem hatja már meg igazán, amikor valami valóban jót lát, olyat, amit még…..
zeleznovova 2015.11.08 12:52:11
@elem: Nem az ország szűk, hanem amit előad. Hiába zseniális, de ez a csoda 5 percig tart. Az öregúrnak kellett/kellene elgondolkoznia azon hogy hogyan lehet ezt a tudást jobban eladhatóvá tenni.