Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Miguel

194 bejegyzést írt és 119 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szerencsés pillanatkép Oroszországból. Úszómedencés dácsa szomszédságában lévő alakulat-gyakorlótéren dolgozik a PVO-SzV valahol Moszkva mellett. Zord..
Miguel 2017.09.15 14:49:11
@molnibalage: megkérdeztem ilyeneket meg még ilyenebbeket, ide is másolom neked a válaszokat, jó?

[válasz eleje]

[válasz vége]
Mindig csak nevek számok, okok 2017.07.25 21:18:49
Úristen, elég gyorsan elment ez az öt és fél év az előző bejegyzés óta, de most hirtelen megint van mit ide írnom. Twitteren egy ideje már hangosan gondolkozom azon, merre is lépjek tovább fotóügyileg a D3300-ról. Alapvetően a D7500 és a D500 között billegek, ami egyrészt elég szép…..
A Litván Légierő C-27J személyzete jóvoltából ma a LégierőBloggernek lehetősége adódott a levegőből is lencsevégre kapnia a baltikumi készültségi szolgálatot ellátó magyar (BAP 39) és német (VAPB) kontingens gyakorlatozó géppárjait (csgn: MA01 és EI03). A…..
Miguel 2015.11.08 23:05:54
@Open Skies: nem az irigyseg mondatja velem, es ez egy zsenialis foto, de a srac egyetlen objektive kb. tobbe kerult, mint a magyar csapat teljes felszerelese. :) Jo latni, hogy tudja hasznalni is.
Mivel hirtelen nagy nyomás nehezedik a NATO-ra és tagországaira keleten, Szíriában és -ból, illetve a már-már elfeledett Afganisztánban, íme kezdjük az októberi hírbejegyzést az épülő új szövetségi központ makettjéről készült friss képpel. Zord..
Miguel 2015.11.03 00:37:07
@zord: csak a keritesepites miatt csuszott a dolog, mar akkor is ment a szetszereles, mikor en irtam rola. Akkor legalabb azt sikerult elerni, hogy a miniszter talalkozott kezdemenyezett a zsambekiakkal, termeszetesen csak ugy, nem a cikk hatasara. Szomoru ez, de miert pont egy legvedelmi muzeum ugyeben mennenek mashogy a dolgok.
Miguel 2015.11.03 11:39:53
@zord: a naiv válasz: a reptár még akár jó is lehetne, turistacsalogató hely egy olyan környéken, ahová a kutya se megy, ha nem muszáj (lásd még: nyíregyházi állatkert). Az építéséhez lehet eu-s támogatásokat nyerni, ami Zsámbékon nem megy, mert Pest megye mínusz pontokkal indul a pályázatokon, Szolnok meg ugye nem. Ha nem az lenne a tapasztalat, hogy az ilyen, főleg állami irányítás alatt épülő cuccok mindig tragikomédiába fulladnak, még azt is mondanám, hogy oké, vigyék, Zsámbékon tényleg csak a lefújás után kaptak észbe a népek, nem feltétlenül saját hibájukból, most meg már hiába minden, egy milliárdos projektet nem fektetnek meg azért, mert most már istibizi jobban figyelnek majd a cuccokra.

a nem naiv válasz: egy bizonyos államtitkár, mr. menetből oldjuk meg a dolgokat.
Miguel 2015.11.03 16:50:33
@Kelepisti: sajnalom, nem tartottam eleg magasra az ironia-tablamat. :)
Csodálatos sorokat fedeztünk ma fel az MTI szokásos, mozgóképes seregszemlékkel és egyéb szintagmaszörnyekkel turbózott, hiperizgalmas hírfolyamában: ByeAlex a közszolgálati szócsövön keresztül hazugozta le a Lángoló Gitárokat. Íme a kedden 14:54-kor lehozott,…..
"People seem to think that with SAM you turn a crank and a computer displays "LIFE" or "NOT LIFE," or even "EARTHLIKE ORGANIC CHEMICALS" or not.That's not how it works." - EL Az indexen Kolbert András közölt egy figyelemre méltó írást "A kommunikációnál megáll a tudomány" címmel. A…..
Miguel 2012.12.11 13:38:13
@lacalaca: Már az is elég lesz, ha a véletlenül félreérthetően nyilatkozók nem nyilatkoznak félreérthetően. Mert azért Grotzinger csak mondta, hogy This data is gonna be one for the history books. Ezért írtam, vagyis egy frászt, fordítottam úgy, hogy történelmi felfedezés. Oké, lehetett volna történelmi jelentőségű, vagy ilyesmi, de hát az első nekifutásra igenis nagyot villantottak (és nem érzem azt, hogy ez a cikk bármi többet állított volna, mint ami az eredetiben volt). A bejelentés és a sajtótájékoztató közti cikkeket nem én írtam, mert ahogy írtad te is, nem téma szerint vagyunk beosztva, hanem ami jön, arról ír épp az, aki ráér.
Az Eurovíziós Dalfesztivál a világ egyik legviccesebb, de rohadt komolynak szánt zenés seregszemléje, aminek az egykori keleti blokkban az egészségesnél jóval nagyobb figyelmet szentelnek, de érdekes módon az északi országokban (svéd, norvég, finn) is azt hiszik, hogy ennél…..
Miguel 2012.01.29 18:35:58
@sixx: ... és akkor már legyen Verka Szergyucska (Вєрка Сердючка), megérdemli, az a faszi egyedül viccesebb, mint a Mikroszkóp Színpad és az Irigy Hónaljmirigy legjobb felállásban. :)
Mindig csak nevek Buli 2012.01.04 12:50:00
Megyünk át anyámékhoz szilveszterkor Arnolddal, hogy megetessük a macskákat.-Nagyi, Papi?-Nem lesznek otthon, bulizni vannak.-Buda? Orsi?-Sajnos ők sem lesznek ott, csak a cicák. Orsi meg Buda is bulizni vannak.-Bucus? BotiRajmi?-Bulizni vannak fiam, szilveszter van, ilyenkor mindenki…..
IDDQD A PC Guru története 2011.07.14 11:00:00
Ahogy a minap jeleztük, itt az első visszaemlékezős-nosztalgiázós (és egy kicsit talán bálványdöntögetős) poszt a PC Gururól, amiben Sashegyi "Sasa" Zsolt mesél arról, hogy is volt ez az egész. Előreláthatólag két részletbern, mert nem lesz rövid. Egyben itt…..
Miguel 2011.07.14 19:22:26
@Bajnok: Egyszeruen nem igaz, amit irsz - a kep-szoveg arany az elmult harom evben pont az utobbi iranyaba mozdult el. Lehet, hogy neked nem ugy tunt, de ettol meg igy van / volt.
Miguel 2011.07.14 19:32:06
@Sance: reklamokkal telenyomni - egyreszt ja, mert az csak ugy megy, le kell szedni oket a reklamfarol, masreszt meg ja, nagy otlet telenyomni egy oldalt reklamokkal, mindenki imadja oket, az adblockereket is viccbol toltik le millioszamra.
Miguel 2011.07.15 00:44:59
@dragon83: Valószínű, de azért az sem lehetetlen, hogy akik ezzel foglalkoznak, jobban tudjak, mint azok, akik nem.

Úgy értem, jó lenne, ha a gamer lapokat itthon az általuk képviselt egyediség miatt vennék, de ez régen volt, ma mar nincs így - leirtak vagy hetvenen előttem, és ha nekik nem hiszel, gondolj bele abba, miért nincs mar lemezmelléklet nélküli (vagy CD-s, vagy milyen volt, majd Cica75 megmondja) GS. Biztos nem azért, mert akkora üzlet volt, és beleuntak az állandó pénzszámolgatásba.
IDDQD Bezár a PC Guru 2011.07.08 13:56:00
Úgy tűnik, most már hivatalos, amit a zuhanyhíradó suttog pár hete: a német Motor Presse kiadó megelégelte a veszteséges működést és kivonul Magyarországról, pár magazinját átveszi más cég, párat meg bezárnak. Utóbbi kategóriába esik a PC Guru, az egyik legrégebbi magyar…..
Miguel 2011.07.09 00:56:59
@bullseye: Nem az emberek hibaja, hogy nem olyan dolog keszult, amit nagyobb hanyaduk vett volna meg, es nem a szerkesztok, vagyis nem a mi hibank, hogy nem olyan idokben csinaltuk az ujsagot, amikor legendak szulettek.

Ezt a tanulsagot kell levonni a folytatas elott. :)
Miguel 2011.07.11 21:27:22
@farönk: Írhattál volna egy levelet, hogy nem kedvelsz, legalább lett volna mit beraknom a levrovba. :)
Elvileg rövid videót akartam csinálni, de valahogy mintha krónikus szófosásom lett volna, mert memóriakártyám állandóan betelt. Úgyhogy inkább hangüzenetet vettem fel, ahol néhol elkalandoztam, de a lényeg benne van. Elfelejtettem megköszönni a sok fanworköt, a sok kedves…..
Lehet, túladagolom a témát, de ismét Natalie Portmanről lesz szó. Kicsit én is érzem, hogy kezd elharcsaveronikásodni, azaz mindenhonnan ő folyik, mint anno a hirtelen felfedezett, a bájos Harcsa "mindenki kedvence" Vera. Szó se róla, néha én is fel tudok ülni ezekre a…..
Miguel 2011.02.05 11:30:10
@Palmi: Óóó, igen! Úgy örülök, hogy nem nekem kellett beírni - a hármas és ötös pont konkrétan vicc, főleg úgy, hogy a Garden State-ről szó sincs előrébb.
(n80qd felvétele, továbbiak a kommentek között)Baglyot nézni majdnem olyan jó, mint kutyát vakarni, fogalmam sincs, hogy miért. Talán a rokonszenvesen dagadt sziluettje, talán a bizarrul körbeforduló feje, talán a felháborodott tekintete, talán a mesébe illő álfülek teszik. Vagy…..
Mindig csak nevek 2010.01.11 23:54:15
Igazából annyira nem vicces, hogy mindenkinek Schwarzenegger jut eszébe arról, hogy Arnold, de ezen a képen speciel tényleg olyan, mintha már most a Mr. Universe-es pózolásra készülne...  ..
Mindig csak nevek 2010.01.09 22:37:00
Ha férfi vagy, a gyereked születése életed legszebb jeleneteinek egyike, aminek minden egyes másodpercére tisztán emlékszel majd, és amit olyan mélyen kell átélned, ahogy csak tudod. Oké, a köldökzsinór elvágására nem vállalkoztam, de attól még megvolt minden: félelem,…..
Tetszenek még emlékezni a Z+ emlékezetes botrányára, amikor jókedvű és minden bizonnyal jó szándékú technikusok kiszivárogtatták azokat a videókat, amiken a tévé akkori üdvöskéi, köztük az azóta egész szép tévés karriert befutott Lilu meg Sebestyén Balázs illetve a…..
Miguel 2009.10.21 11:54:01
w Ölni és élni hagyni 2009.09.04 11:40:00
Hazánk erdői vadban viszonylag gazdagnak számítanak, bár olyan nagy böszme állat, mint a medve vagy az orrszarvú nem él meg itt, de nem is baj, senkinek se hiányzik, hogy a medvebűnözéssel újabb munícióhoz jusson a fasizmus. Van elég őz, szarvas, vaddisznó és nyúl. A probléma…..
Miguel 2009.09.04 13:04:01
@Danis: az altatólövedéknél elméletileg ki kell számolni a hatóanyag mennyiségét, nem kaphat ugyanakkora dózist a róka is meg a vaddisznó is - az egyik meg sem érzi, a másik meg simán beledöglik. Meg azért ha láttál már háziállatot altatásból ébredni, tudhatod, hogy nem semmi trauma nekik az a kis altatás. Paintball, az pont elég. (A puskának álcázott fotógépet már nem is mondom.)
Rossz PC játékok sorozat Hoppá 2009.09.02 20:23:45
Nem tudom mennyire publikus, vagy mennyire volt ez már a PC Guru honlapján/magazinban megemlítve, de megtudtam, hogy mi lesz a következő kiadás második ajándék játéka. ;)Kötelező vétel ;)Kis tipp: Én már bemutattam :P..
Miguel 2009.09.04 11:07:53
@-Szetyi-: Remélem, hogy nem sokan tudják, hogy a két újság egy cég terméke, mert ez _nem igaz_. :)
Mindig csak nevek 2009.08.18 20:38:55
Ismét reptér, ismét utazás, ismét munka: ezúttal Köln, a GamesCom nevű játékkiállítás, egészen vasárnapig. Eddig sem ment könnyen az indulás, de most aztán végképp semmi kedvem nem volt otthon hagyni Bogot és Arnoldot,igen, pillanatnyilag ezzel a névvel tesztelünk, bár…..
Mindig csak nevek Istenem... 2009.08.02 20:28:11
Az amerikai család nem hívott orvost beteg kislányukhoz, inkább "a hit gyógyító erejével" kezelték. Amikor már nem lélegzett, azért hívták a mentőket.A történet vallásos magyarázata: Isten visszavette a szülőktől a gyereküket, mert rájött, tévedett, mikor azt…..
  Ha magyar Manhattan-ről van szó, akkor az általában Csepelt jelenti (annak ellenére, hogy húsz éve csak tervek vannak), bár olykor-olykor angyalföldi és ferencvárosi felhőkarcolókról is keringtek hírek. Közben pedig felröppent, hogy Érd happolja el a kitüntető címet -…..
Mindig csak nevek 2009.06.19 02:11:56
pocaklakó, babaprojekt, hasipasi, babaka, anyaka, apakaHa valaki soha többé nem akar velem beszélni vagy találkozni, az nyugodtan használja a fenti kifejezések egyikét (esetleg kombinációját), és én venni fogom a lapot. És bár amúgy egyáltalán nem féltem a magyar nyelvet, sőt…..
Az informatikusokról szóló, príma külső konzulensemmel szerkesztett posztom után végre itt van egy olvasói összeállítás is, amin remekül mulattam. F. Sz., nagyrabecsült olvasónk gondolta úgy, hogy mazsolázgat innen-onnan. Én is az informatikusokról - némely kollégámról -…..
Mindig csak nevek 2009.06.17 01:08:45
Mostanában elég nagy a pörgés, Boggal hol ide, hol oda rohangálunk, így arra gondoltam, hogy hazafelé érdemes lesz beugranom a közértbe kenyérért meg felvágottértavagy parizerért...mert Bog ment ma tornázni, meg tuti fáradt is... De nem csak ehhez mérten volt isteni felüdülés a…..
Mindig csak nevek 2009.06.05 00:18:20
Nos, a bocsánatkérés nem számít, a magamnak tett ígéretet nem veszem komolyanés nem azért, mert nem akarom, hanem mert nem tudom, miértígy marad ez:geci, kurva, basz*, és megannyi káromkodás, amit még (mostanában túlságosan is sűrűn) használok, immár nem kívánt szavakká…..