Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Extremeportal

22 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor úgy veszel a kezedbe egy életrajzi könyvet, hogy na most akkor mindent megtudsz a legendáról, akire felnézel, akiről oly sokat hallottál már, aki akár a példaképed is lehetne, akkor nem is érhet nagyobb csalódás, mint amikor felütöd Henry Ford életrajzi regényét, Alfred Liebfeld - Henry Ford,…..
Azt mondják, hogy aki tudja, mikor szívta el az utolsó szál cigijét, az soha nem fog visszaszokni rá. Nos, ezt megerősíteni nem tudom, de ha maradsz az oldalon, akkor elolvashatod a saját tapasztalataimat és talán erőt merítesz belőle, hogyha nekem sikerült, akkor neked is fog...
Kis hazánkban nagyon sokan asszociálnak a szimfonikus zene kifejezés hallatána komolyzenére illetve az elmúlt évszázadokban élt nagy zeneszerzők neveire és műveire, gondoljunk csak Beethovenre, Bachra vagy akár Lisztre és Bartókra. Kevesen ismerik igazán műveiket, hiszen a zenehallgatás az elmúlt…..
Extremeportal 2016.04.09 17:38:58
@theveryguest: Érdekes, nem gondoltam volna, hogy ennyi hangot ki lehet csalni egy Commodore 64-ből. Tetszik :D
Az infografika forrásmegjelöléssel felhasználható! Forrás: extremeportal.blog.huKészítette: Erős József ..
Az infografika forrásmegjelöléssel felhasználható! Forrás: extremeportal.blog.huKészítette: Erős József ..
Karl Benz 1885-ben megjelent első ló nélküli fogatától hosszú idő telt el az autózás történetében. Napjaink elektronikával és biztonsági berendezésekkel telezsúfolt járművei köszönő viszonyban sem állnak a múlt gépkocsijaival, talán azt leszámítva, hogy akkor is és most…..
Több, mint öt év telt el úgy, hogy Magyarországon nem lehetett új Lada személygépkocsit vásárolni, de ez hamarosan megszűnik, mert a Lada Hungary Kft. elkezdi az orosz autómárka forgalmazását. A tervek szerint három modellel jelenik meg a rendszerváltás előtti idők…..
A Hubble űrtávcső 1990. május 20-án készítette az első képet, azóta a javításokat leszámítva folyamatosan szolgálatban van és a mélyűr jelenségeit figyeli meg. A teleszkóp a nevét Edwin Hubble csillagászról kapta, aki amellett érvelt, hogy a távoli galaxisok…..
A közhiedelemmel ellentétben a sörhas kialakulásához nem is kell mértéktelen mennyiségű sört inni, sőt, egyáltalán nem kell sört fogyasztani eme kellemetlen jelenség megjelenéséhez a testünkön. Az úgynevezett sörhas kialakulásának elsősorban a hasi zsírlerakódás az oka,…..
Az új sorozat várhatóan 2017 januárjában jelenik majd meg. Bár tévésorozatnak mondjuk, de nem a klasszikus értelemeben vett tévésorozat lesz, hiszen a CBS All Access-szen fogják sugározni, ami az amerikai tévécsatorna új streamingszolgáltatása lesz. fotó: hercampus.com/ A…..
Végre elkészült a jövő évi falinaptárunk, amit az oldalról letöltve és kinyomtatva egész évben használhattok. Minden hónapban egy kis vers vagy idézet vár benneteket.   Nézd meg a naptárat a galériában és ha tetszik, töltsd le bátran képenként, vagy az alábbi link…..
Chrome, metal, c-60, c-90. Ezek a szavak, rövidítések a 70-es évek szülötteinek talán még mondanak valamit. Halványan még él emlékeinkben az analóg hangrögzítés technikája, talán még van is otthon néhány magnókazetta valahol a fiókok mélyén. fotó: pixabay.com A…..
'Nem is olyan régen sétáltam a városban. Nézelődtem, hátha ismerősökre találok a tömegben. Emberekre, társaságra vágytam. Olyanokra, akikkel régen találkoztam, hogy tudjak róluk. Hogy elmondhassák mi van velük, hogyan zajlik az életük, nőnek a gyerekek, tanulnak,…..
Ma reggel leomlott bennem az ingyenes egészségügy minden illúziója, pedig ami volt még, az már igen gyenge lábakon állt. Mert elfogadtuk, sok éve már, hogy a munkabérünkből fizetünk járulékot, még ha az nem is fedezi reálisan egy-egy komolyabb betegség költségeit. Elfogadtuk,…..
Ez a kenyérlángos az egyszerűbb recept, amiben nincs krumpli, hanem sima fehér kenyér tésztából készül. Először a kenyértésztát készítjük el.   Hozzávalók: 0,5 kg liszt 1 kiskanál cukor 2 kiskanál só 0,5 zacskó instant élesztő 2,5 dl meleg…..
A húgom minden áron Sissy-t akarta, bár nekem nem igazán volt hozzá semmi kedvem. Imádom Sissy-t, az egyik kedvenc női történelmi karakterem, de most valahogy szívesebben írtam volna Tutanhamon sírjának felfedezéséről, vagy a mexikói és az egyiptomi piramisok…..
A világ egyik legegyszerűbb, és legfinomabb süteménye, amit sütés nélkül lehet elkészíteni.   A cukrot és a vaníliás cukrot hozzákeverjük a 2 nagy doboz tejfölhöz. A kekszeket egy tál aljára rakjuk egy sorban, majd a cukros tejföl felét rátesszük, és elegyengetjük rajta.…..
Néhány tanács ahhoz, hogy könnyebben elkerülhetőek legyenek a konyhai balesetek, melléfogások. Az ötleteket nem csak kezdő háziasszonyoknak ajánljuk kipróbálásra. Ha tortát sütünk, soha ne zsírozzuk ki a forma oldalát csak az alját, különben a tészta közepe fel fog…..
Igazi hiánypótló kisfilmre bukkantunk a hírportálokon, ahol magyar színészek a lehető legérthetőbb módon akarják eljuttatni azt az üzenetet a társadalomhoz, hogy egy rosszullét, vagy baleset esetén mit tehetnek a sérültek életben tartásáért. fotó: pixabay.com Nagyon fontos…..
Egy ideje terjed minden sajtóorgánumban, hogy a Rendőrség vadonatúj traffipaxokat szerzett be és a beszerzés még nem ért véget, mert az idén még többet fognak vásárolni, melyekből lesz hordozható, fix telepítésű és távolról vezérelhető is. Ez év márciusától az új…..
Az előző cikkünkben a DPS által gyártott belépő szintű tabletet mutattuk be. Választásunk ismét egy DPS termékre esett, mely szintén a szórakoztató elektronika kategóriába tartozik. Hogy mik a tapasztalataink? A cikk végén kiderül. Első ránézésre talán többet vártunk…..
A DPS leginkább alsó és belépő kategóriájú készülékeiről, táblagépeiről ismert. Ezen csoport tagja a két(!) verzióban futó DPS iQ7 névre hallgató táblagép is, amelynek a - mondhatni - gyengébb változatát vesszük górcső alá. Hogy mit gondolunk róla? A cikk végén…..