Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kalanyos Cselescsavo Alendelon

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A favágó ruhában boltba menő Kati nénitől a levélírónk egy dicséretes bakugrással egy bekezdés alatt jut el a pisilés után nem kezet mosó pasikig, ami már önmagában is szép teljesítmény. Ehhez jön még, hogy az alapsztoriban mennyire igaza van: öreg nénit Takarodj innen! stílusban kitessékelni a…..
Kalanyos Cselescsavo Alendelon 2016.03.23 13:09:40
@Potpolett: Ez a babakocsis sztori nagyon ott volt :D
Zoltán barátunk erőteljes hangvételű levelében gyalázatot és blaszfémiát kiált, kétszeresen is, de szerintem azért nem kell ennyire szigorúan bánni a Spar farsangi akciójának kitalálóival az elbénázott játék miatt. Egyrészt az átlagmagyar szerintem kb. pont annyira van tisztában a farsangi időszak…..
Levélírónk javaslata szerint "Mediterrán vendégnek, ha nagyon nagy összeget adott és szomjas az édesség után, és szóvá teszi, akkor ne gyűszűnyi vizet adjunk, hanem egy tisztességes, felnőtt embernek megfelelő pohár vizet." Hát szerintem meg ennél sokkal egyszerűbb a helyzet:…..
Kalanyos Cselescsavo Alendelon 2016.02.24 08:51:56
Egy bankban az ember a sokadik bankrablós film után is leginkább neutrális térben félmagas pultok mögött üldögélő finoman sminkelt nőkre, decens férfikollégákra, némi fojtott hangú morajra és a sorszámjelző pittyegésére számít. Ehhez képest Gáborékat egy mezei keddi…..
Újratöltve:   Egy zenélő doboz mindig felcsendül, lehetőleg már a főcímzenében. A gyerek (leginkább tíz év alatti kislány) véres jeleneteket rajzol. Akasztófát, kést, ledöfött, fekvő testeket. A főszereplőhöz becsengetnek, és valahonnan, csak úgy kap egy dobozt, amiben furcsa dolgok vannak. Egy…..
Szinte hihetetlen sztorit kaptunk! Egy operalátogató udvarias, de határozott levélben elégedetlenségét jelezte az Operaháznak, miután majdnem 4 órán keresztül állva volt kénytelen nézni egy előadást, és erre mi történt? A színház változtatást eszközölt a…..
Kalanyos Cselescsavo Alendelon 2015.11.12 16:08:46
Egy kis gomb megbindzsizése vajon miért tart hónapokig? Vásároltam 2015.8.13-n egy telefon készüléket a Makói Tescoban, Majd 15-én kicseréltettem, mert rosszul működött egy drágábbra. Kint voltam külföldön 14 napot, és ez alatt a másik készülék is beadta a kulcsot. Haza…..
Kalanyos Cselescsavo Alendelon 2015.11.11 06:15:27
@Az antiochiai szent kézigránát: Dehogy tudok.... Azt hittem hogy a nickembol ez leesik :)
Kalanyos Cselescsavo Alendelon 2015.11.11 06:18:50
@melaena: Abban a szerencses helyzetben vagyok, hogy eddig semmilyen kutyum nem ment tonkre ido elott es utana sem. Vagyis utana lehet, de akkor az mar biztos nem az en tulajdonomban volt. Kopp kopp kopp
Kalanyos Cselescsavo Alendelon 2015.11.11 10:35:03
@melaena: nem maradsz ki a jobol ugy sem :-)
Na, ilyenre még a Homár sem emlékszik, pedig itt aztán lyukas törölközőktől fogadósokig mindenféle sztori megfordul. Üdvözlöm Önöket. 2014-ben vásároltam a "PcLand" nevezetű kereskedelmi egységnél webshop-os rendelés útján egy ASUS márkájú, 27" méretű monitort…..
Én sosem laktam magasházban. A 4. emeletre bármikor felmegyek gyalog, de gondolom az 5-diknél magasabban lakók kétszer is megfontolják, mielőtt elhagyják a lakást, ha rossz a lift. De mit csináljon szerencsétlen futár, akinek épp a karbantartás idején kéne kézbesítenie a…..