Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tora_3X

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha a Neil Fallon életmű - számomra - legkiemelkedőbb pillanatát kéne megemlítenem, talán megrökönyödésre, de a Company Band Sign Here, Here, and Here EP-je lenne. Rengeteget pörgettem anno azt a négy dalt. Bő negyed óra az egész, de nálam verte a Clutch-ot, főleg mocskosságában,…..
A hegyekkel az a baj, hogy nem tudja az ember, hogy álljon hozzájuk. Tervezzen útvonalat? Szerezzen szakértői, túlélő- és mászóeszközöket? Tanulmányozzon más hegyeket? Készítse fel magát rájuk, keressen más tudatállapotot, ami szellemileg alkalmassá teszi őt a feladata felmérésére és netán…..
A The Cult jó néhány klasszikus albumot rakott le az asztalra az elmúlt évtizedekben. Ha csak ezt nézzük, simán beírták magukat a rock történelemkönyvébe. Egy hosszabb mosolyszünet és feloszlás után 2001-ben az überzseniális Beyond Good And Evil új utakat mutatott a csapat…..
Biztos ti is voltatok már úgy, hogy egy kedvencetek dala jól mutatott volna egy másik favorit szerzemény éneksávja alatt, csak sehogy sem sikerült összerakni fizikai formába a dolgot. Úgy néz ki, Dj Schmollinak ez nem volt probléma, mert világra hozta ezt a pihentségmérőt maximálisan kiakasztó…..
Az idei évre végre juthatna már valami jó hír is. Szerencsére most nem egy újabb zenészlegenda haláláról kell beszámolnunk, de az elmúlás itt kísért ebben a cikkben is. Ezúttal a legendás That Metal Show átmeneti végéről van szó, legalábbis reméljük, hogy minél rövidebb…..
A tudat alatti, szubliminális üzeneteket azért nevezik így, mert a tudatküszöb alatt jutnak el az emberhez, vagyis a tudattalanban. Így hát a tudatos én nem fogja fel őket, kívül esnek felfogóképességünk határain, vagyis teljesen védtelenül állunk szemben az észlelhetetlen…..
Bizony tévképzetektől szenvedők azok, amelyek valami primitív igényt kielégítő hangzavarrá degradálják magukban a metál zenét, amit csak a félelmeiktől vezérelve, valahonnan távolról mernek szemlélni. Mert, ha mindezek picit is közelebb merészkednének, kezükbe vehetnék a…..
A My Dying Bride vitathatatlanul a bánatmetal egyik megkerülhetetlen alapköve. A műfaj szeretői között nem hiszem, hogy lenne bárki is, aki ne szeretné Aaron Strainthorpe-ék valamelyik, vagy akár összes lemezét. A Feel The Misery képében itt az újabb hatalmas ütés a hallgatók…..
Most, hogy hivatalosan is beköszöntött az ősz, eljött az ideje, hogy előkerüljenek a borongósabb hangulatú zenék is. Na, nem kell rögtön beverni a depit, hiszen ennek az évszaknak is megvan a szépsége, egyszerűen csak meg kell keresni a megfelelő aláfestést és élvezni a…..