Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cromer

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
likeyou Keresd a hibát! 2012.01.07 18:00:00
  Segítek: Nincs :) ..
cromer 2012.01.07 18:25:10
Elkezdődött a V második évada, nyakunkra ültettük a gyíkembereket, azok meg nem tágítanak. A sorozat első évada nem hozott kiemelkedően jó nézettséget (na jó, a pilot igen), de a néha idegesítően ostoba történeteket csak elnézte az ember, mert nem inváziós sci-fi-ből fonják…..
Különösen furfangos átverés áldozata lett naiv ügyfél, miután szerződéskötés közben kicserélték az ajánlatot, ő pedig a módosított lakáshitelt vette fel? A Homár szkeptikus, ilyen gonoszság nem is létezhet ezen a földön. A fenti bankkal a következő afférünk támadt 2…..
Belsőség Károsult kerestetik! 2010.03.24 14:02:00
Szivatta már önt biztosító? Ha karambolozott már másik autóval úgy, hogy a másik volt a hibás, akkor nagy valószínűséggel igen.Külföldön a gépjárművet a kárkori érték 100%-ig (egyes országokban pedig akár 130%ig) lehet javíttatni, nálunk 70% felett az autó gazdasági…..
Magyarországon extrém nehéz dolga van annak, aki a közegellenállással szembemenve online akar bizniszelni. A legfrissebb áldozat a Cinterip uszodai partisorozatot szervező társaság, akik naiv módra azt gondolták, jó ötlet lenne neten is árulni a jegyeket. A szolgáltatás el is…..
Immár 5 éve visszatérő vendégünk a Playersroom, és eddig mindössze egyetlen naiv ügyfélről tudunk, akinek visszaadták a hibás cipője árát, ahelyett hogy a végtelenségig javították volna. Mai versenyzőnk a szokásos halmazba került, karácsony óta hordják kábé kéthetente a…..
cromer 2010.03.11 08:58:59
Sziasztok!

A Players Roommal mi is megjártuk 1 éve. Barátnőmnek vettünk egy cipőt. 3hó után a ragasztás elengedett a cipő elejénél. Jogszabály: ha a hiba a vásárlástól számított 6hónapon belül jelentkezik, automatán gyártási hibának minősül, kivéve ha bizonyítható a nem rendeltetés szerű használat. Bevittük, közölte a csaj, hogy bevizsgálják (ez ugyebár érthető). Kértem, hogy írja rá, hogy cserét kérünk, vagy visszafizetést. Nem tette meg, arra hivatkozva, hogy javítható, és a törvény azt mondja, hogy amennyiben a hiba javítható úgy, hogy az nem látszik, hogy javítva lett, akkor javítják. Mondom oké, de akkor úgy legyen. 2hét múlva mentünk érte, közölte hogy javították, megmutatta kb. 1másodpercre, és odaadta, majdnemhogy elzavarva minket. Kimentünk az üzlet elé, kivettük a cipőt, mit láttam? Az a nem látható javítás annyiból állt, hogy a leválásnál pillanatragasztót nyomtak bele dögivel, tisztára látszott, olyan volt, mintha műanyag golyókat tettek volna rá. Tiszta ideg lettem, mondtam páropmnak, hogy először elszívok egy cigit mielőtt visszamegyek, mert tuti borogattam volna. Elvittük a szomszédos Adidas boltba biztonság kedvéért, hogy ott mit mondanak rá (mert Adidas cipőről volt szó), azt mondta a srác, hogy ők automatán cserélik az ilyet. Sőt még javaslatot is tett, hogy a vásárlás után kb. 5hónappal célszerű valahol a varrást megtépkedni, hogy szétjöjjön ott, és akkor visszavinni :)
Na vissza P.room-ba, közlöm a csajjal a ragasztás tényét, fel van háborodva, de felajnánlja, hogy vásároljuk le. Mondom, inkább a pénzt kérem. Azt mondta, hogy csak akkor adja vissza, ha nem találunk megfelelő cipőt. Mondtam hogy ok. Körbeszaladtunk, talált párom vagy 5olyan cipőt ami tetszett neki, de odamentünk a pénztárhoz, hogy nem találtunk semmit, kérjük a pénzt. Szájhúzás, de megkaptuk. Azóta se vásároltunk az üzletükben.
Ha minden igaz, a Google törleszti a magyar felhasználók felé eddigi legnagyobb adósságát. A GOS blog szerint hamarosan 7 új nyelvvel bővül a Google online fordítóprogramja, a Google Translate. A jó hír pedig, hogy ebbe a körbe - az albán, az észt, a gallego, a máltai, a thai és a…..
cromer 2009.02.01 07:46:42
Visszatérve erre:

tomkeller.blog.hu/2009/01/30/en_fureszeltem_az_arceledet

Aki jobban odafigyel (a kommentekben felhívják a figyelmet rá), az észreveszi, hogy az angol szöveg tele van elgépelésekkel. De a legfontosabb a TO DAY -> TODAY az első sorban. Kijavítod, és máris jól fordítja a www.webforditas.hu
Azért látszik, hogy nem kis logikát építettek bele...
Fórumokon és blogokon rengetegen szidják a mobilszolgáltatókat a sávszélesség drasztikus csökkentése miatt. Tavaly december elején, a sikeres eredménnyel zárult HSDPA-túra értékelése után megírtuk, hogy a mobilcégeknek lelassíthatják a hálózati forgalmat, hiszen az…..
Az NBC nem egy szívbajos csatorna, lekaszálta a My Own Worst Enemy-t és a Lipstick Jungle-t, bár ez uóbbinak még adtak egy esélyt a túlélésre de kábé olyat, mintha nekem azt mondaná a halálos sortűz előtt a hóhér, hogy ha most ugrok egy leszúrt Rittbergert, akkor megúszom. Nem…..
Stílusos, dizájnos telefon, ahogy az LG-től megszokhattuk. De nézzük, mennyire használható a mindennapokban. Az LG KS20-as mobiltelefon gyakorlatilag egy PDA. Mindent tud, amit egy PDA-nak tudnia kell, mindezt egy apró mobilba rejtve.   Mert a KS20-as kicsi és vékony. Alapból…..
"Vissza kell mennünk!" - mondta a szakállas főszereplő kedden este a Lost harmadik évadának zárójelenetében, és a tátott szájjal bámuló tévénézővel megfordult az Ikeás ülőgarnitúra menten, kiömlött a sör, szőnyegen a popkorn. Ilyen egy jó cliffhanger, azaz…..