Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GarbooKing

0 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
FIGYELEM, A RENGETEG LÁTOGATÓ MIATT 3 ÓRÁRA LETILTÓDOTT A KÉPTÁRHELYEM, EZÉRT MINDENKITŐL SORRY, DE A VILÁG RENDJE HELYREÁLLT. (Ez az epizód egy előző folytatása. Ha tudni akarod, hogy hol vagyunk és mit csinálunk, ide kattints az előzményekért.) Senki nem vett észre.…..
Temilife Üvöltés a semmibe 2013.10.21 18:33:38
Egy hete, 3 napja és 10 órája történt. Akkor tudtam sírni. Még másnap is volt pár könnycsepp, de azóta semmi. Viszont üvölteni tudnék folyamatosan. Bent, legmélyen zeng a lelkem.Csak azt kántálja, miért? hogyan? Bár a szememet folyamatosan marja a könnycsepp, mégsem bukik ki.…..
Tényleg nehéz kezelni azt a problémát, hogy két híres Csányi Sándor is van a magyar közéletben. A csütörtöki Ma Reggel feliratozója viszont nyilvánvalóan egyiket sem ismeri: A kép nem fake, megtaláltuk a videótárba felrakott verzióban is, 59:50-nél...
TComment Násznép, kuss! 2012.09.05 05:53:30
Húzassátok a cigánnyal, ugorjatok bele a nagybőgőbe, de halkan. A nyomorodhoz és örömödhöz nekem semmi közöm. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Még jó az idő, a fűtést sem kell bekapcsolni, de figyelmeztessen bennünket, hogy Ausztriában ezen a héten leesett az első hó. Kettőt pislogunk, és itt lesznek a hajnali fagyok, a hajnali fagyban pedig a kint tartott autókba olykor nehezebb bejutni, mint OTP-fiókba vasárnap reggel…..
Kétség nem férhet hozzá, hogy a PSA-konszern az utóbbi évek legkomolyabb minőségi ugrását hajtotta végre. Most elérkezettnek látták az időt arra, hogy címmérkőzésre hívják ki magát a Volkswagent. Vélemények az azonos című írásunkról...
Nagy pixel art-rajongó vagyok, különösen szeretem a demake-eket, vagyis azokat a műveket, amik megmutatják, milyen lett volna egy sikeres film vagy új videojáték, ha egy, a nyolcvanas-kilencvenes években készült játékként jelent volna meg. Volt már ilyenre példa a blogon is, a…..
 Borospincékből klassz vendégházak, szépen berendezve672 m²-es penthouse a Ferencvárosban 766 millióértCicis kép (2) és falra szigetelőszalagozott feszület (3)Luxus lakás a Váci utcában 18 négyzetméteres ablakkalA feladat: jusson el az alaprajzon a konyhából a…..
A cél szentesíti az eszközt?avagy mennyit ér mások tragédiája? Divat internetes bűnözésről, csalásokról beszélni, de ez legtöbbször csak egy szines hír az újságban, amin szörnyülködünk, majd olvasunk tovább. Aztán elolvassuk e-mailjeinket, nézegetjük szeretteink friss…..
Az itt látható klipet előbb Katácska, majd Orgyen is ajánlotta. Ő egyébként megfejtést is küldött a helyszínekről, akinek nem menne, alant elolvashatja: Az Erzsébet tértől a Goldmann György térig az Erzsébet-hídon át vezet az út... ... avagy Anima Sound System : Switch me…..
  Autókat írunk meg, amikről már senki nem akar, mert csak útban vannak. Fókuszban egy megfáradt Samara. Vigyázat, nem teszt! Vélemények azonos című írásunkról...
HamPLÓ Mit szeretsz Budapest(b)en? 2009.05.05 19:12:00
A Városkép blogon ment a polémia arról, hogy kinek mitől élhető és/vagy szerethető Budapest, és egy kommentező rádöbbentett, hogy ma még több dolgot szeretek Budapestben, mint tizenöt évvel ezelőtt. Én, aki gyakran foglalkozom a várossal, sem veszek észre dolgokat... ki…..
Ha a brainstorming után csak fejfájás marad, akkor szoktak a tévécsatornák a Comment:comhoz fordulni. Hogy mondjuk az olvasók, nézők adjanak címet az új sorozatnak. Most is valami hasonlóra lehet vállalkozni, csak nem sorozatcímről, hanem egy szolgáltatás nevéről kell dönteni.…..
GarbooKing 2009.04.30 13:20:45
GarbooKing 2009.04.30 13:29:22
Kedves Blogom Olvasó!Megint írok. Juppé!Hát igen, a munka a család, elveszi az embere erejét. Nah jó, csak nálam nem.:)Igazából csak a munka, bár ezena héten nem volt túlóra. És a múlthéten sem. Aminek örülök, meg nem is. De attól függetlenül kevés idő jutt más dolgokra. De…..
Kedves Blogom, Olvasó!Újra itt! És ezúton üdvözlöm Kedves szomszédomat, aki képes volt végig olvasni a blogomat. Nem lehetet könnyű. Ezért már jobb helyen díjjat adnának:DNos, egen, régen írtam. Kezdjük az elején, mert azé volt itt sok minden:November végétől van ismét…..
Tardai történetek Tizenhárom 2009.02.13 10:00:00
Pechről lesz szó, baszod. Ignác besokallt ettől az angliai melótól, egy ilyen indiai éttermes faszi házán melóztak, a srác két szlovák arccal a fürdőben rakta a mozaikot, kurva nagy felületen valami Shiva-szerű mintát kellett kirakni, egy öreg indiai faszi irányította őket, meg…..
Olyan történt, ami miatt ki kellett hoznom a raktárból a Napi Borzasztó Szóvicc lilomokkal, angyalokkal és ál 3D-hatású fostalicskákkal hímzett selyemzászlaját, hogy háromszor is meghajtsam a föld felé. Publikálták ugyanis a magyar sajtó történetének legfantasztikusabb…..
Fantasztikus utóélete van a Belváros közepén kitört parkolótűznek, amiről a benzinkút fölött lángoló Mercedest oltó Naiv Ügyfél számolt be a Homáron. Ha valaki nem olvasta volna: miközben lángolt, majd fojtogató füstöt árasztott a kocsi, és odabent semmiféle tűzjelző nem…..
Amikor egy kocsi hátulján feliratot látunk, elgondolkodunk, hogy mért tartotta fontosnak a tulaj, hogy oda tegye és mit akart kifejezni. Se szeri se száma a kreatív elméknek, ha arról van szó, hogy találó mondatot vagy ábrát kell biggyeszteni a többiek szórakoztatására vagy…..
autózz! Kiszedlek a kocsiból! 2008.08.13 07:06:00
Különösebben meg sem lepődök Zsömbi levelén, mert tegnap magam is láttam egy autós-motoros ordibálós jelenetet az irodánk erkélyéről, ami tükörlerúgással végződött. A lenti történet szerencsére nem fajult tettlegességig, de ez csak aktuális főhősünk hidegvérmegőrzési…..
GarbooKing 2008.08.13 09:50:44
Motoros vagyok és autós is.
Nem tagadom, h örömmel használom ki a motorozás helyzeti előnyét és megyek előre a sorban.
(ahogy hírlik lassan legálisan)
Nagy örömömre szolgál, h szinte minden autós előzékeny és odafigyelő. Maximális respect Nekik.
Vészvillogós, kézlendítős köszönés a minimum amit nyújtani tudok.


De minap beleszaladtam egy idiótába.
Ostoros-Veres Péter HÉV átjáró. Piros. A szokásos kilométeres sor, h átjussanak a kocsik.
Irányjelző ki, komótosan megyek a sor mellet.
Egyszer csak kitép egy BMWs elém irányjelző nélkül és Ő is kerüli ki a sort.
Majd bevágódik egy a kereszteződés miatt kihagyott helyre. És úgy ahogy van keresztbe megállt és elégedetten vigyorgott, h Ő most milyen faszagyerek, h ennyi kocsit kikerült.
Lényeg, h mögé értem, de nem fértem el, mert ugye keresztbe állt.
Kis túráztatás, kis mocorgás. Nézi a tükröt, de csak vigyorog.
Na mondom mit érdekelsz Te pöcs és jobbról kikerültem, majd közvetlenül előtte vissza balra és mentem volna előre a piros jelzéshez.
Persze nem hagytam szó nélkül, hisz direkt tartott fel.
Erre kipattan a kocsiból és hónaljkutyás, átizzadt izomtrikóban ordibálni kezdett Velem.
Hogy mit pofázok meg, h miért nem tudom kivárni a sorom...és le akart szedni a motorról.
Na itt kiakadtam és mondtam neki, h bazzeg éppen előttem Te is kikerülted és pofátlankodtál be a buszoknak kihagyott helyre...
Erre felgmán odavágja, h az más, Ő itt lakik és Neki ezt szabad...
Komolyan felvisítottam a röhögéstől...

Még odaszóltam, h akár itt az állomáson is lakhatnál olyan gyökér vagy és leseggfejezve előrementem.
Még láttam a tükörben, h mozdul utánam, de egy egyezmányes ..l.. jellel tovább indultam. Utána még morgolódtam magamban, h milyen együgyűek a BMWsek :)
Belsőség Vajon melyik lehet 2008.07.30 18:02:00
  az az autó, aminek az átvételekor a következő beszélgetés zajlott le? Szereplők: műszaki kolléga, másik kolléga, az autó, én. Reggel 10 óra. Begördül a masina a gyár kapuján, szép fekete, prémium. Gyorsan elvégezzük a papírmunkát, kászálódok be a kocsiba…..
  A BX-es tartós teszt sorozatra nem csak gyűlölködő kommenteket kapok, hanem Kedves Olvasóink komolyan veszik a problémát amit egy megbízhatatlannak kikiáltott filléres francia autó üzemben tartása generál és napról-napra beesik egy-egy problémamegoldó levél, mint ez is…..
Azt írja az újság... Index, Sport Géza,  2008. július 23., szerda 11:39 Moto GP-futamot rendezhet 2009-től Magyarország, jelentette be szerdán Bajnai Gordon nemzeti fejlesztési- és gazdasági miniszter. A gyorsasági motoros világbajnoki verseny egy dél-Balatoni falu közelében,…..